ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Крушарски: Някъде нещо се къса с моите партньори! Свиквам общо събрание чрез съда!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:39 / 29.01.2023Коментари (22)7861
© Plovdiv24.bg
Собственикът на 50% от акциите на Локомотив Пловдив Христо Крушарски разказа за взаимоотношенията му с останалите собственици в клуба в хода на изминалата година и половина. Бизнесменът обясни, че е готов чрез съда да свика общо събрание на акционерите.

"Преди 1 година и 3-4 месеца седнахме и се разбрахме да работим заедно. Минаха 2-3 месеца и ми казаха, че искат да вземат всичко. Аз се съгласих и 1 година и 2 месеца не съм се месил в действията на Локомотив. Отборът имаше нелоша позиция за класиране на есенния полусезон. За мен целта не е продажба на всяка цена. Едно участие в европейските клубни турнири би донесло повече от продажбата на някои играчи", сподели за предаването "Арена спорт" по БНТ Христо Крушарски.

"Хвърлих доста средства за базата в "Тракия". Предложих да направя напоителна система на двата терена, а те да направят тревната. Не получих нито "да", нито "не". Някъде нещо се къса. След един мач ми се каза, че не мога да влезна във вип зоната. А аз все пак съм собственик на 50% от акциите", поясни той.

"Аз бях стигнал до 2.5 млн. приходи. Необходимо ми бе още едно рамо, за да управляваме общо. Те решиха да застана настрани и аз го направих. Сега управлението е в техни ръце. Но аз съм се подготвшил и за следващия етап - да свикам Общо акционерно събрание чрез съда. Има и малки акционери. Използвам случая да ги поканя да се включат и те и да видим докъде са стигнали нещата", допълни Христо Крушарски.
Още по темата: общо новини по темата: 657
21.12.2023
01.09.2023
07.07.2023
09.06.2023
09.06.2023
07.06.2023
предишна страница [ 1/110 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Индианците пак са се превъзбудили, и те незнаят за какво. Толкова са тъпи и празноглави, та чак не ми дават смислена причина за да им опонирам :)))
-1
 
 
Крушарски, побъркваш ги жълтите гниди.Каквото и да кажеш, все те те обсъждат.Нищо не си им направил нали, освен една пета и шест бахура
-1
 
 
Не се сърдете на Фекала (Стиксчо,Байонзи, мангал от шекера...) , той е просто продукт на хилядите мъже които са се пра*нили в майка му.Повечето отзад !
-1
 
 
бай Ристьо , до сега никой та не земаше на сериозно ,та теь ли .ти само смешки , простотии ръсиш
+2
 
 
Круши , тия те портат, не искат да делят с теб нищо , нито да те бръснат за слива... Според мен локомотивската общност трябва да застане зад теб, все пак ти наля доста мангизи , изплати дългове , донесе им купи и медали...тия ти ги покани на готово, но тези е видно,че само искат да взимат и малко да дават ...иначе кой нормален ще продаде Карагерен и ще гони дивото с други кретени...направо се връщай , тия искат да те прекарат...
-1
 
 
Крушарски събирай ги и да спрат с тези продажби за жълти стотинки.Локо пд загуби облика си .Когато постигнат това което стори ти да правят каквото си искат.
0
 
 
Как обичам шестоъгълния, насладата е вечна
+1
 
 
Станислав Мърков Стикс купоносителят.Кой е до него.
+1
 
 
Искали преди година да вземат всичко и той се съгласил.Сега щели да се съдят.Цирк Лаута с инспектор Крюшо.
-2
 
 
Крушарски да си вземе подарените акции , да се връща , да върне и Бруно . Иначе ще слушаме оправдания- понеже , обаче , защото .
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Страхотно! Треньор от школата на Локомотив на стаж в Барселона
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: