ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Фенклубът на Локо: Умишлено или случайно? При 7 други отбора не е така!
Автор: Стойчо Генов 20:07 / 01.10.2022Коментари (20)8411
©
Фенклубът на Локомотив Пловдив излезе с гневна позиция относно програмата за шампионатните мачове, която се изготвя от БФС. От "Лаута" правят сравнение с двубоите на 7 други отбора от Първа лига, като ясно показват, че от футболната ни централа не мерят с еднакъв аршин.

Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса официалното съобщение на "черно-белите" привърженици.

Подновяването на шампионата изправи пред изненада привържениците на Локомотив Пловдив. От осемте мача, обявени по програма към момента, шест са в работни дни и то в часове, които практически възпрепятстват посещението им. Не за първи път БФС показва различен критерий по адрес на клуба, най-яркият пример за който е наложеното и впоследствие отменено наказание за две срещи без публика, вероятно от кумова срама, а не от случайно породило се чувство на справедливост.

Бихме разбрали донякъде БФС, ако един и същи критерий беше приложен по адрес на всички отбори. Но все пак и това бихме направили с уговорка – та защо бяха въведени изисквания да се изгради осветление по всички стадиони, ако мачовете ще се играят от 15 и 17 часа, когато времето е благоприятно и денят все още е дълъг?

Но проблемът е, че БФС прилага различни критерии – и при налагането на наказанията, и при изготвянето на програмата. За да не са безпочвени твърденията ни, нека погледнем фактите.

Локомотив Пловдив има по програма 6 мача в работни дни и 2 в почивни.

ЦСКА-София – 5 мача в работни дни и 4 в почивни.

Черно море – 4 мача в работни и 4 в почивни.

Славия – 3 мача в работни и 5 в почивни

Ботев – 2 мача в работни дни и 6 в почивни

Лудогорец – 3 мача в работни дни и 4 в почивни

Левски – 3 мача в работни дни и 6 в почивни

ЦСКА 1948 – 1 мач в работен ден и 6 мача в почивни

Не очакваме БФС да промени програмата – нашата футболна централа никога не е действала в интерес на привържениците. Но си задаваме въпроса – дали това е умишлено или от случайно. Защото ако е умишлено, ясно е, че това е търсен ефект. Но ако е случайно, човек трябва да е изключително неспособен, за да успее да скалъпи такава програма и да не види, че нещо не е както трябва. Ако служителите на БФС работеха някъде другаде по този начин, не биха ги държали и месец. Но те са в БФС, на сигурно място и с добри заплати. Нищо, че не могат една програма да направят като хората, та после се чудим защо националният отбор цикли.
Още по темата: общо новини по темата: 657
21.12.2023
01.09.2023
07.07.2023
09.06.2023
09.06.2023
07.06.2023
предишна страница [ 1/110 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Не е случайно ама то трябва акъл да се сетиш що е така .... на вас само шпекове и бахури са ви в УМНИТЕ глави
0
 
 
Жълти, петата и шестте шпека нямат изпърдяване. Като пръцкате тука , само по-лошо ги намествате. Обаче, приказката за Петата и шесте бахура е вечна
0
 
 
Агент Пачев има от мен ШЕСТ кебапчета за провалената школа в Коматево. Жълтури, кажете адреса в Коматево да пратя кебапчетата по спиди? Ще ги нарежа на много тънки парчета с пожеланието всяко късче да е провалена петилетка в Коматево. Агент Пачев хубаво ще си хапне, понякога и некадърността се възнаграждава богато...
0
 
 
Гледа класирането отдясно и опа,при победа изскачаме Първи...а от Тинята в дъното някви Жълти жаби дуднат нещо....НЕ ВИ ЧУВАМЕ ЖЪЛТЪЦИ ДАЛЕЧЕ СТЕ
+1
 
 
жълтури, през новия век школата на ботевЪ от Коматево е родила един играч...той е легенда на Локомотив Пловдив казва се Мартин Камбуров. Трябва да се срамувате, а вместо това се занимавате с програмата на Пловдивския любимец- жалка история...
-3
 
 
Мангалите не работят през седмицата заради тя хе направено така за да може да ги посещават :) но пък за играта не играят изобщо ... бих казал че в цялата А група това е отбора който има най голям късмет .
0
 
 
Защо ревете нещастници?! Нима иматв фенове. Марица има повече фенове от вас на мач.
-2
 
 
Съвсем нормално. Кой ще гледа Локо Пловдив - бавен и смотан футбол. Даже Спартак Варна играя по-забавно и динамично.
+2
 
 
Селтак нещо по умно неможеш ли да измислиш или мозъка ти е като на пиле?А иначе селяндурите и с безплатни кебапчета и пепси в почивен ден пак немогат да напълнят базичка за 2000 човека в "коматево"!!!
+2
 
 
Важното е БФС да влачи пари от африканската пералня на Цингаревич. 1912 селЯнки ходят на мач само, ако има Пепси и аванта кебачИтъ. 1912 отпадъци
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Страхотно! Треньор от школата на Локомотив на стаж в Барселона
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: