ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Рецитал на Чочев прекъсна 100-процентовата домакинска серия на Локо
Автор: Стойчо Генов 16:57 / 03.10.2022Коментари (62)8178
Локомотив (Пловдив) прекъсна отличната си серия от 3 поредни шампионатни победи, без да допусне гол в своята врата, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Черно-белите загубиха от ЦСКА 1948 с 1:3 в дербито от 12-ия кръг на Първа лига, което се игра на стадиона в "Лаута".

Преслав Боруков (56) отбеляза за "смърфовете", а Ивайло Чочев (52, 84) и Джонатан Перейра (67) бяха точни за гостите.

Двубоят бе пряк сблъсък за първото място във временното класиране, което вече се заема от "червените" с 26 точки. Възпитаниците на треньора Александър Томаш останаха на трета позиция с 22 точки, а с поражението бе спряна и 100-процентовата им успеваемост като домакини от началото на сезона (5 победи от 5 мача преди днешната среща).

Още в самото начало пловдивчани създадоха опасна ситуация пред противниковата врата. Бабакар Дион напредна отдясно и центрира на далечна греда. Там свободен бе Бирсент Карагарен, но той не успя да отправи удар.

Половин час по-късно след изпълнение на тъч Преслав Боруков свали към Витанов в наказателното поле. Халфът отправи удар, но той беше спасен от вратаря Даниел Наумов, а добавката на Димитър Илиев също беше отразена. 

Три минути преди почивката Ивайло Чочев шутира от 12-13 метра, а стражът на Локо отрази, но въпреки това топката се насочи към мрежата. На сантиметри от голлинията Матеус успя да я изчисти.

В добавеното време Георги Русев отбеляза гол, но след намеса на ВАР той бе правилно отменен заради засада.

В 52-ата минута ЦСКА 1948 откри резултата. Охене центрира в малкия пеналт, където Ивайло Чочев се пласира между Тодор Павлов и Александър Василев, спря с гърди и с левия крак насочи топката в мрежата за 0:1.

Само 4 минути по-късно Локомотив изравни. Бирсент Карагарен центрира в наказателното поле и Преслав Боруков засече с глава за 1:1. Страничният съдия вдигна флага за засада, но след преразглеждане на ситуацията с ВАР се видя, че такава не съществува.

В 67-ата минута гостите отново поведоха в резултата. Ивайло Чочев центрира на далечна греда, където Джонатан бе оставен напълно свободен и с шпагат прати топката в близкия ъгъл на вратаря Динко Хоркаш за 1:2.

Шест минути преди края Ивайло Чочев ознаменува чудесната си игра с втори гол. Той се възползва от пас по земя от Джонатан, финтира защитник на Локо и с левия крак простреля Динко Хоркаш за 1:3. Това бе гол №12 на халфа през настоящия сезон. 

Локо игра в състав:

Динко ХоркашАлександър Василев, Тодор Павлов, Мартин Паскалев, Матеус, Петър Витанов, Пиер Зебли, Бабакар Дион (75- Джовани), Бирсент Карагарен, Димитър Илиев, Преслав Боруков.

Още по темата: общо новини по темата: 657
21.12.2023
01.09.2023
07.07.2023
09.06.2023
09.06.2023
07.06.2023
предишна страница [ 1/110 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Ние за разлика от феновете на Ботев пеем Винаги с Вас. Докато те си събличат играчите. И какво стана сега, феновете на виликия гранд, който играеше дербита с Байерн и Барселона се радва на загубата на Локомотив Пловдив. Нали не ни обръщахте внимание и не ви интересувахме.....хахахахха. Нещо напоследък много сте се комплексирали. Първо беше Жоро Илиев, купил титлата, после сме били имали късмет. После случайност и пак късмет. 3 Купи, евроучастия, Тотнъм, Страсбург. После дойдоха едни огромни разгромни резултати. После едни финали на финалите, абе шоупрограма отвсякъде.
+3
 
 
Пловдив може и да загуби с достойнство. Няма драма. Виждам как са се активизирали 1912 селски отрепки. Навеждайте се на африканската пералня на Цингаревич и заповядайте в града…. Маратонът за жълти отрепки ще продължи.
+1
 
 
Индианци не се чувате от дъното...Тинята е дълбока нямате измушване...Изпадането е все по близо!
-3
 
 
Трябва да рецитираме великия Чочев ! Да се изучава още в първи клас. Жалко, че ние, великите фиенувие на лукумутив не ходим на школо. Крал Чарз не ни дава апартаменти, когат баща ни беше майка
Накъдето и да отива тълпата – бягайте в обратната посока. Тя винаги греши.
на 03.10.2022 г.
0
 
 
Тия идиоти от БФС са за бой и еване. Как може мач в най-футболният град на България да е в такова идиотско време?!?! Ако мачът беше в Разград, щеше да има само 3-ма безработни примамени с наденички и боза. К*р за БФС, два за Домузага.
-3
 
 
Чочката ви разцепи точката. А Джонатан ви е*а в г*за разпран.
на 03.10.2022 г.
+1
 
 
Пичове толкова ли ви боли ,че само серете в темите на великия Локомотив ? Така показвате жалка злоба и слабост, което е типично за вас . До сега не съм виждал жалтур да има чест и достойнство. Вижте класирането и тогава говорете та вие паднахте от най-слабите отбори. Цифрите ви дадоха мача да не надминат Лудогорец. Всички знаем ,че нашето първенство е нагласено и кой ще бъде пак шампион слезте на земята ,че се излагате.
+2
 
 
6-0! И кучето така не го бием! Тръгнали да се обясняват... Дънни риби! Не се обаждайте на слабо време от коневръза.
-1
 
 
Сладурчета, ще ме прощавате, ама циганите бяха най колоритната част от публиката на Локомотив (има предостатъчно видеоматериали), а позорното им изгонване от тая Света земя на древните Беси е чиста проба фашизъм, за което УЕФА трябваше отдавна да е сезирана и тая ви шовинистична гордост да е излязла през дебелите ви носове! В. Владимиров и Ангел ще е добре да ми пуснат тук по един водевил по темата. Между другото, важи и за двата велики клуба. Голобрадите щангисти у форумъ да се не хабят да отговарят!
-4
 
 
1:3, дупето сърби. Числата ли ви биха? Пхахахаххахахах
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Страхотно! Треньор от школата на Локомотив на стаж в Барселона
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: