ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Неделев огорчи Локо, VAR отмени два гола и дузпа за Лудогорец
Автор: Стойчо Генов 22:11 / 15.05.2023Коментари (19)5794
©
Локомотив Пловдив стартира несигурно участието си в плейофите от първата шестица в родния шампионат. Черно-белите загубиха от Лудогорец с 0:1 в мач, който се игра на “Хювефарма Арена" в Разград.

Тодор Неделев (42) бе точен за домакините.

По този начин възпитаниците на треньора Александър Томаш останаха на 6-о място с актив от 50 точки. Те увеличиха негативната си серия от 7 поредни гостувания без успех.

Локомотивци започнаха срещата доста стресирано и още до 10-ата минута топката на два пъти влезе в мрежата зад Илко Пиргов след удари на Кайо Видал. Попаденията бяха отменени заради засади след преразглеждане от VAR.

Гостите трудно минаваха центъра, а в слеващите минути пропуски направиха Гоставо Нонато и Игор Тиаго, които от изгодни позиции не успяха да уцелят вратата.

Три минути преди почивката логичното се случи и Лудогорец откри резултата. Игор Тиаго получи в наказателното поле, но с гръб към вратата пусна хитър пас към Тодор Неделев. Халфът изскочи сам срещу Илко Пирков, финтира го и с десния крак вкара за 1:0.

Малко след началото на второто полувреме Бърнард Текпетей надбяга цялата защита на пловдивчани и подаде към Игор Тиаго, който шокиращо не успя да вкара на празна врата.

В 77-ата минута Волен Чинков отсъди дузпа за Лудогорец заради спорно нарушение на Кристиан Мендоса срещу Кайо Видал. Реферът бе уведомен от колегите си от VAR, че трябва сам да види ситуацията на монитора, след което отмени решението си и вдигна жълт картон за симулация на Видал.

Четири минути преди края Локомотив осъществи първата си опасност в мача. Джовани Трупе получи по левия фланг и почти от аутлинията върна назад към Бабакар Дион. Той отправи силен шут, но над напречната греда.

Локо игра в състав:

Илко Пиргов, Хорхе Сегура, Мартин Паскалев, Йосип Томашевич, Джовани Трупе (90+2- Аксел Велев), Петър Витанов (83- Петър Андреев), Георги Каракашев (Кристиан Мендоса), Христо Иванов, Бабакар Дион, Димитър Илиев, Ерик Сорга (90+2- Иван Михайлов).

Още по темата: общо новини по темата: 657
21.12.2023
01.09.2023
07.07.2023
09.06.2023
09.06.2023
07.06.2023
предишна страница [ 1/110 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Е*ането на жълта проститутка 2010 с 6-0 и е нанесло сериозна травма и това личи по коментарите. Не е лесно да си жълт парцал и да те бият и гаврят! 6-0! Forever! Колкото и да пръцкате тука само по-лошо ги намествате. А и отдолу не се чува.Само по намирисва. Но не от пръдните, а от козите.
-1
 
 
Бах тая белоземска некадърна мекица как и го уши с десния крак. Томаш вън !
0
 
 
Можеше да се понатиснат малко повече Лудогорец , то дали ще се пада 1 или 2 гола все тая ?! Томаш ги обърка , само ги връща назад.....
0
 
 
Жалка работа са мангалите Лудогорец на ходом ги биха. А на всичкото отгоре Неделев за пореден път им го сложи. Ще гледат европейски турнири през крив макарон.
+1
 
 
Срам и позор, на романтика това ли му е визията дее ба и етърският ти миндил вън от локомотив по хубаво без треньор да сме! Мизерници смешни нещастни цяла България ще ни се смее сега че полягаме ...
-4
 
 
Мангали мръсни, може ли да сте толкова продажни? Легнахте на лудогорец само и само ЦСКА да не е на върха... защо си дадохте задниците на рязаните???
-2
 
 
ВАЙ, ВАЙ... НЕ СТИГА, ЧЕ ЯДОХМЕ РЯЗАНИЯ ШПЕК, МИ И ТОШЕТО НЕДЕЛЕВ НИ ГО НАБУТА ОЩЕ.. ТАМЪН МАЯСЪЛА ОТ 5-ТЕ ТУРСКИ ШПЕКА НА АРДА ВЗЕ ДА МИНАВА, И ХОП... ПАК РЯЗАНА КАРАБИНА НИ ГО НАПРАСКА... ТЦТЦТ САДЕ ЛОКО!
-1
 
 
ей тоя Тошо и там ни го отцепи , писна ми .цял мач не излязохме от наща половина един удар нямами сиктир от тоя триньор Томашев
0
 
 
Томаш,Томаш, това ли ти е тактиката срещу Лудогорец.Как не разбра , че по този начин не може да изнасяш топката.Колко пъти ни я взеха .Добре,че ни вкараха 10 гола.Не се оправдавай с липса на играчи.Просто никаква тактика не се вижда.Пълен хаос.Този Сорга за какво го държа цял мач.Пусни поне Косъма.Абе какво ли да коментираме.С този треньор, толкова ....
0
 
 
Лицето-дупе, резервата на стадион Христо Ботев се наака, че вкара . Радвай се, селска резерво ...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Отдавна не беше се случвало! Без глоби за Локо и Ботев след мачовете от 30-ия кръг
Локо отвори две трибуни за дербито с Ботев в Трета лига
Бивш играч на Локомотив пое претендент за Първа лига
Императора: Бараж Локо - Ботев ще е черешката на тортата, "канарите" са на финал за Купата
Подарък мляко за феновете на Черно море - Локо
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: