ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локомотивци донесоха много радост на деца от ОУ "Райна Княгиня" в Пловдив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:15 / 31.03.2023Коментари (4)2603
С поредното си посещение кампанията "Спортувай с Локомотив Пловдив" зарадва над 250 деца в ОУ "Райна Княгиня“ в Пловдив. А те, както във всяко едно училище досега, наобиколиха хората в черно-бяло, с блясък в очите и усмивки по лицата, развълнувани и пеещи “Само Локо", съобщиха от Фенклуб Локомотив Пловдив.

Ето какво още информираха привържениците на "черно-белите":

Този път избраниците от футболистите на Локомотив Пловдив бяха Илко Пиргов, Мартин Паскалев, Йосип Томашевич, Иван Арамазов, Кристиан Томов, Джовани Бариани и Матеус да Силва, придружени от Димитър Палазов и Христо Златински.

Част от кампанията станаха също играещият треньор на БК "Локомотив Пловдив" Михаил Андреев и играчите Аврам Андреев и Богомил Дичев, както и световната шампионка в скока на дължина за девойки и Атлет №1 на България за 2022 година - Пламена Миткова, бронзовият европейски медалист по троен скок Васил Русенов и треньорът им Ивайло Русенов от СКЛА Локомотив Пловдив.

Заедно с представители на “Клуба на привържениците на ФК Локомотив Пловдив" те раздадоха поредната порция подаръци на децата за вече започналата учебна година.

По традиция, след церемониалната част последва и спортната – онази, която децата очакваха с трепет – тренировка по футбол, баскетбол и лека атлетика с пловдивските любимци!

“Локомотив Пловдив" винаги е бил повече от клуб, а вие, деца, сте доказателството за това!

Благодарим ви за топлото черно-бяло посрещане!

Пловдив е черно-бял!
Още по темата: общо новини по темата: 657
21.12.2023
01.09.2023
07.07.2023
09.06.2023
09.06.2023
07.06.2023
предишна страница [ 1/110 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
ЗАПОЗНАЙТЕ ДЕЦАТА С ИСТОРИЯТА НА КЛУБА: В средата на 90-те години Велбъжд (Кюстендил) е поет от Георги Илиев и е преименуван на Левски (Кюстендил) в началото на сезон 1994/95. През 2001-ва собственикът на клуба Георги Илиев закупува акциите на Локомотив (Пловдив). На 23 юли 2001 г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за заличаване на регистрацията на Локомотив и за преименуване на Велбъжд в Локомотив. Кюстендилският отбор поема всички пасиви и активи на пловдивския, а клубът с новото регистрирано име заема мястото на Велбъжд в „А“ група. Седалището на клуба е преместено от Кюстендил в Пловдив.
+2
 
 
Локомотивци винаги са били по-дейните, по-мислещите, по-продуктивните като идеи. Затова Локото винаги са имали и имат по-качествената публика. Всяко едно дете от тези които са се докоснали до Локомотивското вълшебство ще реши принадлежността си, но което стане от Локото, то ще е докрай. Качеството е важно, не количеството.Другите имат политическа и медийна подкрепа, но това не е достатъчно за да си автентичен и истински. Локото е истина. Другите са предизборна рая.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Томаш и Керкез отсвириха дербито Локо - Ботев в Трета лига
Кадри от дрон: Вижте как върви изграждането на козирката на Трибуна Спортклуб
Фенклубът на Локо преди дербито с Ботев: Нека подкрепим момчетата! Пловдив е черно-бял!
Локо се включи в благотворителна кампания! Урни и турнир на "Лаута" в помощ на млад пловдивчанин
Пловдивчанин от Първа лига свири Локо - Ботев
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: