ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Типично по локомотивски! Вместо безпроблемна победа - треперене до края!
Автор: Стойчо Генов 21:25 / 07.04.2023Коментари (15)5392
Локомотив (Пловдив) победи Септември (София) с 2:1 в мач от 25-ия кръг на Първа лига, който се игра на стадиона в "Лаута", предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Матеус Да Силва (43) и Джовани (58) бяха точни за пловдивчани, а Валентин Йосков (81) вкара за гостите. Успехът е едва втори за Локомотив след подновяването на сезона през 2023 година, но тимът все пак е в серия от 5 поредни двубоя без загуба.

Така възпитаниците на треньора Александър Томаш имат вече актив от 43 точки, с който се върнаха на четвърто място във временното класиране.

Черно-белите стигнаха до чисто голово положение още в 3-ата минута. След центриране на Матеус топката не бе избита добре от защитата на Септември и отиде в Бабакар Дион. Той изскочи сам срещу Димитър Шейтанов и отправи удар, но вратарят спаси.

Малко след това Джовани пробва удар от малък ъгъл, но отново стражът на гостите се справи със ситуацията.

В 20-ата минута бе отразен опасен удар на Петър Витанов. При добавката Ерик Сорга шутира в гредата, но и без това бе в засада.

Две минути преди почивката по-активната игра на локомотивци даде резултат. Джовани пусна отличен пас към Матеус, който преодоля Ачков и с прецизен шут с десния крак прати топката в мрежата за 1:0. Това бе първо попадение за бразилеца с екипа на Локомотив.

В 58-ата минута пловдивчани удвоиха преднината си след перфектна атака. Тя бе започната от вратаря Динко Хоркаш, който улови една топка и веднага я подаде на Джовани. Той премина с дрибъл почти целия терен, преодолявайки двама футболисти на съперника. Последва отлично двойно подаване с Димитър Илиев, което изведе Джовани сам срещу вратаря и бразилецът се разписа с техничен удар по земя в долния ляв ъгъл - 2:0.

Малко след това Септември направи невероятен пропуск. Динко Хоркаш изби едно центриране, но топката се удари в главата на Ерик Сорга и се върна при Чешмеджиев. Той пробва удар към опразнената мрежа, но не успя да уцели вратата.

Четвърт час преди края Атанас Кабов прати топката в мрежата, но попадението не бе признато заради засада, която бе потвърдена и с VAR.

В 81-ата минута обаче Септември намали резултата след груба грешка и неразбирателство между Динко Хоркаш и Тодор Павлов. Двамата не се разбраха кой да изчисти топката и я подариха на Валентин Йосков, който безпроблемно я прати в мрежата за 2:1.

Локо игра в състав:

Динко ХоркашЙосип ТомашевичМилош ПетровичТодор ПавловМатеус, Петър Витанов (76- Георги Каракашев), Пиер ЗеблиДимитър ИлиевБабакар Дион (70- Денислав Александров), Джовани (84- Мартин Паскалев), Ерик Сорга (76- Христо Иванов).

Още по темата: общо новини по темата: 657
21.12.2023
01.09.2023
07.07.2023
09.06.2023
09.06.2023
07.06.2023
предишна страница [ 1/110 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Честита победа машини. Бразилско шоу днес. Дано индианците скочат понеделник на цска 1948 да гоним трето място, дано не им се надупат да ми направят мръсно. Играйте един път мъжки селяндури, щото може и да изпаднете.
0
 
 
Цялата циганска работа им е такава-вместо да учат ,да се образоват-те ровят из кофите и треперят като крадат желязо и лумин..Та и жалкото им отборче и то такова-трепери , сичкуту фен и то трепери ..Ай честито манговци!
0
 
 
Добре победа и три точки ,но със зор.Искаме победа и игра .
0
 
 
Двеста мангала, о-о-о-о двеста мангала! С какви очи искате стадион за 10 000, като не можете и половин трибуна да напълните ве, палячовци? Ама вие наистина ли го искате още тоя стадион? Усещате ли колко жалки и нищожни ще изглеждате, когато го построят целия?
на 07.04.2023 г.
-2
 
 
3 точки , добра игра и заслужена победа ! Бай онзи , селската майна , мангал от шекера и carpmax обужават това! Само Локо и само напред !
0
 
 
Сектора пак е бил пълен с десетина беси и 50 мангала по бели потници ;)
0
 
 
Честита победа машини. Бразилско шоу днес. Дано индианците скочат понеделник на цска 1948 да гоним трето място, дано не им се надупат да направят мръсно на Локо. Играйте един път мъжки селяндури, щото може и да изпаднете.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Гледайте: Малките локомотивци запяха "черно-бели" песни след победа над Ботев с 3:1
Легенда на Черно море: Мачовете срещу двата отбора под тепетата са решаващи!
Отлична новина за стадионите на Локомотив и Ботев
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: