ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Динко Хоркаш няма да се върне повече на "Лаута"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:48 / 04.01.2023Коментари (15)4578
© Plovdiv24.bg
Локомотив Пловдив е на път да осъществи силен изходящ трансфер. Вратарят на черно-белите Динко Хоркаш замина вчера за Франция за подпис с клуб от Лига 1. Става въпрос за Лориен. Тимът е шести и ще гони напролет място в Лига Европа или Лигата на конференциите.

В следващите дни Хоркаш трябва да мине прегледи и да договори личните си условия. Стражът ще пропусне старта на подготовката на Локомотив, който е насрочен за петък. В събота, ако всичко е наред вратарят ще се върне в родния Загреб, за да си вземе багажа и да подсили Лориен и почти сигурно няма да дойде повече в Пловдив.

23-годишният Динко Хоркаш вече е уведомил спортно-техническия щаб на "смърфовете", твърди "Тема Спорт“. Засега на "Лаута“ не планират да търсят заместник, а ще заложат на опитния Илко Пиргов, който пазеше преди привличането на хърватина, който е бивш играч на Динамо Загреб. Той бе взет от екипа на Александър Томаш през юли миналата година и направи изключително силна есен. Хоркаш бе гледан от главния скаут на Лориен в двубоя с Левски на "Герена“ (1:1), като отчая сините с изявите си и грабна окото на клуба от Лига 1. Очаква се Локомотив Пловдив да прибере около 1 милион евро от трансфера.
Още по темата: общо новини по темата: 657
21.12.2023
01.09.2023
07.07.2023
09.06.2023
09.06.2023
07.06.2023
предишна страница [ 1/110 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
Определено има прогрес в отбора, жалко че трябва да продаваме талантите веднага, мисля че лятото можеше по хубави оферти да приемем, но поне има приход който дай боже да се инвестира в други качествени играчи. Жалко само че веднага искат всички играчи да ни изкупят и пак ще се гради отбор и тегавия треньор ще обяснява какъв футбол изповядва и ала бала... Дано сме на верен път но очаквано ще има спад в играта.
-1
 
 
Чакам да видя Лъчезар, каква още глупост ще каже, като оная за "средноевропейския отбор".
+2
 
 
Б окръжните ,се гответе там ви е мястото ,и кочината няма да ви трябва ,ще бъде обществен навес и градски кенефи.я яжте му главата
0
 
 
Наистина качествен вратар и ще липсва на състава. Но всеки отбор продава, а офертата наистина е добра! Доста играчи към края на договорите си отказват да преподпишат и си тръгват без отбора да вземе и стотинка: примери-Алмейда,Сабина,Масоеро и др. При добър шанс може да открием вратар на подобно ниво.
0
 
 
Как ги лизгам празните кратуни и те лапат въдицата хаха. Ами нали като лапнат собствениците ще има и за отбора, много са прости това селяните. Всичко трябва да им се обяснява.
0
 
 
Путанчо вече е милионер в евро,браво Путане,ако знаеше само колко си прост,добре ,че не го осъзнаваш....Някой може и да лапне,но ти пак ще си същия цървул!!!!!
+1
 
 
Браво, така правят професионалните клубове. Взехме го без пари, сега ще го продадем поне за 1-2 млн лева. Реално погледнато неговата работа може да свърши и невероятния Илко Пиргов
-1
 
 
Ох котьоо ще лапнем 2 милиона евро. Така се прави продава се докато е време и то в силно първенство каквото е френското. Ако не се лъжа това ще бъде най скъпият изходящ трансфер в историята на Локомотив Пловдив. Не се отказва предложение от Франция.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Синът на Кривия отново тренира с мъжете на Локо, отлична новина за Евандро
Фенклубът на Локо към Хоркаш: Ела на стадиона, за да получиш изпращането, което заслужаваш!
Зума разказа за оферта от 3 млн. долара от Юве и за гол от 40 метра срещу вратар №1 в света
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: