ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Попето за провокацията си на "Лаута": Не беше от най-спортсменските
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:50 / 22.05.2023Коментари (20)5508
Атакуващият футболист на Левски Ивелин Попов призна, че е сгрешил при радостта си при втория гол срещу Локомотив (Пловдив) при снощната победа с 3:0 на "Лаута". След като отбеляза във вратата на домакините, звездата на Левски подразни и провокира привържениците на домакините.

"Искам да обясня реакцията си след гола. Не беше от най-спортсменските. Преди да отбележа имаше някакви дразги и просто така реагирах. Нищо лично към никого. Нищо умишлено не е имало към тях", заяви Ивелин Попов.

"Всеки един неуспех на Левски – загуба, равен, ги приемам твърде лично, защото съм роден в България, семейството ми е родено в България, всички са от Левски и понякога ми се иска много повече да побеждаваме и всеки един успех ми тежи доста и е изкован с много труд. Приятно е да извеждаш колегите, да отбележиш гол, но специалистите трябва да отбелязват и колко работа се върши отборно и в защита. Пропуските, ако мислите, че не ми тежат, то на мен ми тежат най-много. Това е животът, това е спортът. 12 години съм бил в чужбина, бил съм в много трудни ситуации и винаги съм се изправял. Всеки може да падне, важното е да се изправиш", допълни още футболистът на Левски.

Още по темата: общо новини по темата: 657
21.12.2023
01.09.2023
07.07.2023
09.06.2023
09.06.2023
07.06.2023
предишна страница [ 1/110 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Ква Европа сте изпуснали ве бахур прост.тва че бяхте по случайност да видите къде играем от години.ще ви опраскаме другата година на Христо Ботев и на вашета ливада и тва е бахур за всички от Доко.А и бахур снощи обикалям и гледам попето раздава бахур на лалута и само циган около него и само даи и на мен ДАИ на мен.....ти мая тринки бахура преглътна а БАХУР
0
 
 
Индианци, инданци, утолихте ли си малко мъката, но тя не минава, Петата и 6те бахура ще ви тежат като воденичен камък на шията цял живот, много добре си го знаете това. ТРГНАЛИ НА ЛОКОТО КУСУРИ ДА НАМИРАТ, ВИЖТЕ СЕ ВИЕ САПЪЦИ, СВЕТОВЕН РЕКОР ПО НЕКЪДЪРНОСТ поставихте 3 мача без победа и гол не може да вкарате на Гомнежа, ей това е висша класа некъдърност. Нас не ни мислете тази година случайно изпуснахме Европата, догодина се завръщаме с гръм и трясък, Ще ви сефтосаме и Гомнежа с една тройка кебапчета хахахахаахахах
+1
 
 
Явно сме голяма лъжица за Попадийката, все едно вкара гол на Ман сити де**а и бричкията ти де**а.
+3
 
 
изпърдян национал за нищо не става вече а и акъла му видяхме колко е
+2
 
 
Наско Сираков и Гонзофила правиха тия номера преди години! То в тоя отбор, Говеждия е така, те са били винаги безнаказани, те и сега вместо да ги изкарат от лигата с толкова задължения си ги крепат , та чак ги бутат до бараж или медали ...отврат...Иначе били сами срещу всички-пълна отврат са говедата, най , най бутания отбор за всички времена в България...
0
 
 
Много ми е интересно ония кавал циганското фенче с бахура къде е маи бая бахур е ял много мълчи.... Бахур тука ли си игралци сте само дето ако бяхте си придържали задните бузки да не се мъчи попето най добре щеше да е.и още бахур щеше да има.
0
 
 
И Попето им го каза,че са цигани, мълчанието на мишоците, истината боли.
+1
 
 
Абе рече си им по адрес на майките нещо тоя комплексар. Ако с това се е посамозадоволил и почувствал по-добре - халал да му е. Ама искам и на следващата изтървана или спасена дузпа да го направи същото преди да си вземе аулинчето Цървулин Попов.
-1
 
 
Попето нахрани мургавите брат'чеди. Напомни им на тяхния стадион, че няма бягане от етноса. Завинаги и навсякъде-цигани!
0
 
 
Селтак. Истински селтак. Преди гола му бяха спестени два картона един след друг- първо влизане в коляното с бутоните напред и след минута спъване отзад.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Фенове на Локо организират благотворителен футболен турнир
Томаш с много важно изказване относно бъдещата селекция на Локо
Огромно признание в Китай за бивша звезда на Локо
Тежък удар за Локомотив Пловдив
БФС сменя формата, Ботев и Локо с отбори във Втора лига
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: