ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Говори човекът на новите собственици на Локо Пловдив
Автор: Васил Динев 17:23 / 06.06.2022Коментари (9)14108
© Plovdiv24.bg
Представителният отбор на Локомотив (Пловдив) започва днес подготовката си за новия сезон, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Точно 90 минути преди първото занимание на стадионa в Садово старши-треньорът Александър Томаш даде пресконференция за представителите на медиите.

Заедно с наставника в брифинга на "Лаута" взе участие и изпълнителният директор на "черно-белите" Лъчезар Димитров, който представлява новите собственици на клуба.

Акцентите от изказването на Димитров:

"Роден съм във Варна, на 46 години съм, завършил съм икономически университет. Задачата ми е доста отговорна, целите ни са дългосрочни. Ще обърнем внимание на школата и на базата. Два проекта сме изготвили. Под новата трибуна "Бесика" ще има фен магазин, музей и т.нар. ресторант. ВИП трибуната под козирката ще отговаря на всички европейски стандарти. За останалата част от стадиона проектът се чертае. 

За другата ни база идеята е да се изгради спортно-възстановителен център с прилежащите му терени и евентуално общежитие. Аз съм изключителен педант и за да стане всичко това, трябва да има методология на подготовката в детско-юношеската школа.

Без материално-техническа база обаче това няма как да се осъществи. Призовавам за сформиране на група с останалите отбори и да се обърнем към министерството на спорта със стратегия за осигуряване на финансиране. Ако тази агония като цяло продължи, нещата ще ескалират.

Два са начините - или директно финансиране от държавата, или да има данъчни преференции за всички спонсори, които издържат спортните клубове у нас".

Гледайте цялата пресконференция във видеото!

Още по темата: общо новини по темата: 657
21.12.2023
01.09.2023
07.07.2023
09.06.2023
09.06.2023
07.06.2023
предишна страница [ 1/110 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Ботевисти, хайде да не се излагаме. След бруталното изнасилване с 6-0, трябва само да наместваме от време на време бахурите, за да не ни ръбят. АЙ малко по-сериозно. Само Ботев!
-1
 
 
†*****Жалко за старите локомотивци!От 25 години Локо е отборът на мутрите-борчета,ВиС сега и на ТИМ...Просто,никога не е бил нормален,спортен отбор след90-та година!†*****и черното Тото е хит вече...
-1
 
 
Шшшшш, какъв е този БИЙТЪЛС????? ХАХАХА..... 46 годишен, а МЯЗЪ на Ясен Петров..... Представител на собствениците..... Млад, икономист, мериджейн..... Хванал се подлога.... ХАХАХА..... Какво може да каже тази мижитурка.... Ако му бръкнете в джоба няма 5 пукнати пари...., но дава акъл за милиони?????
-1
 
 
Новия сателит на Черно море щял да обиграва юноши на моряците през следващия сезон.
+1
 
 
Густооо. Локото пак се уреди със супер собственици, индианците лошо им стана. Ще има още много купи и медали. дано байонзи и мангал от шекера го преживеят, след петата и 6те бахура сега и това.
-4
 
 
саде новити сопствиници ,саде локо. да са връща Коко и Кокала и да ги почвами .юруууш
-4
 
 
Бай Круши, добре ви направи ДЮШ,сега с чужда пита помен да правите,саде Локууу саде бай Круши и Акрапа и Тунчав и новите собственици юрушшш , догодина шампиони.
+1
 
 
Новите собственици звучи вече изтъркано.Да всички знаем ,че са ТИМ Варна .Нека първо се направи ДЮШ и стадион Локомотив.Тогава ще се види имат ли желание за Локо пд.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легенда на Черно море: Мачовете срещу двата отбора под тепетата са решаващи!
Отлична новина за стадионите на Локомотив и Ботев
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: