ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Димитър Илиев: Не смятам, че има вероятност да играя за България! Локомотив е повече от клуб!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:12 / 13.10.2022Коментари (11)5307
© Plovdiv24.bg
Капитанът на Локомотив Пловдив Димитър Илиев e оптимист за положителния развой на шампионата за родния си клуб. Футболист №1 на България за 2019 и 2020 година не крие, че амбициите на черно-белите са насочени към място в Европа през следващия сезон.

"Всички чакаме с нетърпение новата трибуна "Бесика". Стана много хубава. Това само ще ни даде нов импулс. Нямам търпение да се изпълни тази трибуна“, сподели Димитър Илиев в интервю за предаването "Домът на футбола" по Диема спорт.

Ето какво още каза пред камерата лидерът на Локомотив Пловдив:

След тези два-три запомнящи се сезони с трофеи, бях убеден, че няма да продължи тази възходяща линия безкрайно. Беше ясно, че ще има трусове. Има много фактори, най-вече на слабия старт, който беше повлиян от мачовете в Европа, закъснялата селекция. Не бяха привлечени подходящи футболисти, като се вземе и малшансът в плейофите, не стигнахме до този плейоф за Европа, бях сигурен, че ще тръгнем напред и по малко отново напипваме ритъма, треньорът вече работи доста време, взеха се нужните футболисти. Но доколко ще сме постоянни, доколко ще успеем да задържим тази добра игра, зависи единствено от нас.

Няма фен, който да е доволен винаги от това, което правиш. Но ние не можем да се оплачем от тази гледна точка. Феновете винаги са зад нас в най-трудните моменти. Те ме карат да се чувствам горд. Хората ни обичат. Затова Локомотив е повече от клуб, имаме връзка, която нямат други клубове.

Имаме много футболисти, които могат да решават мачове. Бях в голова суша, но за мен не е проблем да нямам гол, стига отборът да побеждава.

Никога не съм се славел с кой знае каква скорост. Не се чувствам по-зле чисто физически, с времето когато бях на 25 години. Да чукам на дърво, благодаря на бога, че не съм имал тежки контузии. След мачове се възстановявам не по-зле от преди 10 години. Разбира се, че с напредването на възрастта и в дадени моменти, аз съм си говорил с Жоро Илиев, когато играчът има визията и погледът върху играта, може да покрие някои недостатъци с опит и качествата, които има.

Започнах да се наслаждавам на кариерата си, след като се върнах в Локомотив. Гледам да се наслаждавам на всеки мач и всяка тренировка.

Много хора бяха скептични към избора на Кръстаич, дори аз бях изненадан от някои повиквателни, но виждаме, че резултатите го показват, че е е бил прав. Изораха терена в Македония. Бранеха честта на България. Тези два мача показват, че човекът знае какво прави. Колкото до групата за квалификациите Евро 2024, мисля, че имаме шансове, и програмата не е лоша, но е много важно как ще започне отборът. Важно е тези момчета да съберат самочувствие и да си повярват.

Не смятам, че има вероятност да играя за България, открояват се имена, които, колкото и да се подмладява отборът, може би е добре Ивайло Чочев да е там. Има няколко футболисти, които са над тази ниска средна възраст, но това е в ръцете на щаба. Ние можем само като фенове и неутрални зрители да стискаме палци нещата да се получат и отборът да отлепи от дъното. Тези два мача ме карат да бъда оптимист.
Още по темата: общо новини по темата: 657
21.12.2023
01.09.2023
07.07.2023
09.06.2023
09.06.2023
07.06.2023
предишна страница [ 1/110 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
А аз не смятам, че има вероятност някой да те викне повече. Дърт си, а и всеки може да изпуска дузпи с лекота, като теб. Разцъквай си при мюсюлманите и си живей живота.
+1
 
 
утивай де , поне саковете ше носиш на новобранците
0
 
 
Футболист номер едно на България два пъти! Поклон ,Митко, записа името си със златни букви в историята на Локомотив и България.Пловдив те обича и се прекланя пред теб. За справка и Коматево има своя идол... Тодор Немеца Неделев, загубил финала на финалите и допуснал 6 гола срещу своя враг В ЕДИН мач. Тодоре, къд е е купата от картон, която ти подари Попето, то ва е твоят връх в кариерата...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Императора: Бараж Локо - Ботев ще е черешката на тортата, "канарите" са на финал за Купата
Подарък мляко за феновете на Черно море - Локо
Крушарски осъществи поредна мисия: Локомотив Пловдив отвъд всякакви граници!
Шотландски гранд също се нареди на опашка за новата звезда на Локо
Акрапович е готов да спасява Левски! Агенти го предлагат на Сираков
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: