ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Динко Хоркаш готов да пази, ето групата на Локо за гостуването на ЦСКА-София
Автор: Стойчо Генов 12:06 / 27.05.2023Коментари (7)2788
©
Треньорът на Локомотив Пловдив Александър Томаш определи група от 20 футболисти за днешното гостуване на ЦСКА-София. Двубоят от 33-ия кръг на Първа лига (първа шестица) стартира тази вечер в 21:00 часа на стадион “Българска армия" и ще бъде ръководен от съдията Станимир Тренчев.

Редица юноши попълват разширения състав на черно-белите, а с отбора за София не заминаха вратарят Илко Пиргов, защитникът Милош Петрович и нападателят Ивайло Димитров - Косъма. В групата обаче се завръща вратарят Динко Хоркаш, който счупи пръст на лявата ръка при победата над Левски с 1:0.

Ето на кои играчи ще разчита Томаш:

Динко Хоркаш, Кристиан Томов, Хорхе Сегура, Мартин Паскалев, Матеус да Силва, Йосип Томашевич, Александър Георгиев, Джовани Трупе, Петър Витанов, Георги Каракашев, Джовани, Христо Иванов, Пиер Зебли, Кристиан Мендоса, Иван Михайлов, Петър Андреев, Бабакар Дион, Димитър Илиев, Аксел Велев, Ерик Сорга.
Още по темата: общо новини по темата: 657
21.12.2023
01.09.2023
07.07.2023
09.06.2023
09.06.2023
07.06.2023
предишна страница [ 1/110 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Винаги с Вас и да паднете и да биете .За този сезон толкова .Само Локо пд.
+2
 
 
Ееееех Локо как ни напраскаха шест бахура, само Стоян канара си знае ва да гоe**а
0
 
 
ОРГАНИЗАЦИЯ ЗА МАЧА НА ФЕНОВЕТЕ НА ЛУКУМУТИФФ СПОР КУЛЮБУ!!!Айди на мачаааа! Сичкото локомотив на стадиона! Ний от маалата в Столюпиново тръгваме още днеска, впрягаме каруците и ще преспим на Орта хан. В неделя ще вържем конете на гьола "Ариана" за джумбиш на коконите от софето. Купихми си билети от ефтините и ша влизаме да викаме за нашту Локу. Баджанака от Стряма и той събрал аркадашлари към 5-6 каруци, братчеда от Конуш и той вдигнал милиета да ходи на мача, а Рогошкия мангал Джепо с рейсове ще ходят. Балдъзата пък е луда за мачове - дик кафалия, та вдигнала сичкото башибозук от Величково-епси в София. Калекото от Калековец и той - сакън, идвам и аз на мача, къде без мен. Зетя от Звъничево с все бабаити пеша да ходили. Викам им - абе, хаирсъзи, зорлем беля на главата, чакайте да ви вдигнем с каруците, пък сетне правете мурафети на стадиона! Вуйчото от Коч бунар - ербап-еркек стяга тъпани и зурли за целия мач. Веждито от Маноле - той пък два коча закла за курбан и кадем за мача. Щял да ходи направо в ложата, бея му с бей! Кумът Тачо ми вика - Софка Маринова ще доведа да пей на стадиона - само едно чеверме направете, че многу обичала агънцета, млади.-:) Гурлето от Пазарджик, стар аскерапап от КЕЧ-а вика - бай Манагал, на тоя зор няма да те оставя хептен будала-кепазе да ставаш - идвам и аз - падаме, бийм - от Локото сме, щото сме саде мангали. Нас бати Зума ни е кръщавал за локото - сичкото милиет сме локу. . Викам му - аферим ти за това хортуване, машаллах - Аллах е един и Зулума е негов пророк! Сполай! Саде Локу! Саде Зулума! Айди юруууш!
-2
 
 
Да си пази пръстчето,да го завре на топло в г*за на Пловдив не обича Локо.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Фенклубът на Локо с емоционални кадри на фона на "Радост и тъга"
17-годишен талант тренира с представителния отбор на Локомотив
Фенове на Локо организират благотворителен футболен турнир
Томаш с много важно изказване относно бъдещата селекция на Локо
Огромно признание в Китай за бивша звезда на Локо
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: