ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
С човек по-малко Локо не успя да победи Берое
Автор: Стойчо Генов 19:23 / 13.03.2023Коментари (22)5528
Локомотив (Пловдив) завърши 0:0 срещу Берое (Стара Загора) в мач от 23-ия кръг на Първа лига, който се игра на стадиона в "Лаута". Цяло второ полувреме домакините бяха в намален състав заради изгонване на Йосип Томашевич.

С ремито пловдивчани се върнаха на 4-о място във временното класиране с актив от 39 точки. Берое остана 13-и с 21 точки.

През първата част възпитаниците на Александър Томаш пропуснаха две добри възможности за откриване на резултата чрез Пиер Зебли и Ерик Сорга.

В края на първото полувреме Йосип Томашевич бе изгонен за грубо влизане в краката на Божидар Пенчев. Първоначално хърватинът получи само жълт картон, но след преглед с ВАР съдията Станимир Тренчев му показа червен картон.

Малко след почивката Макс Челич прати топката в мрежата зад Динко Хоркаш. Голът обаче бе отменен заради игра с ръка на футболиста на Берое.

В 80-ата минута Матеус напредна мощно по десния фланг и отправи диагонален шут, при който вратарят на гостите Иван Караджов изби в корнер.

Локо игра в състав:

Динко Хоркаш, Йосип Томашевич, Тодор Павлов, Мартин Паскалев, Матеус, Петър Витанов, Пиер Зебли, Димитър Илиев (90+2- Георги Каракашев), Джовани (86- Милош Петрович), Ерик Сорга (50- Денислав Александров), Бабакар Дион.

Още по темата: общо новини по темата: 657
21.12.2023
01.09.2023
07.07.2023
09.06.2023
09.06.2023
07.06.2023
предишна страница [ 1/110 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
Станахме с големи притенции. 4 мтясто със скромен бюджет и пак мрънкаме.
-1
 
 
Пореден слаб мач за нас и нищо ново откъм треньорското поведение. Добре че имаме играчи с индивидуална класа. Зебли и Матеус страхотни, но това не стига. Дори и да бяхме били мнението щеше да е същото. Излизаме в дерби срещу слаб противник, но ние също сме много зле. Не съм оптимист. Хубавото от евентуална загуба в дербито би било единствено, че Томаш трябва да си отиде.
+4
 
 
Дайте да не се залъгваме.Томаш е абсолютен профан в треньорското поприще!Да,като футболист ставаше.Обаче,като треньор е нещо страшно!ПОтка хваща кОр става!Той просто няма и идея,какво се случва и какво трябва да се случи! Идва дербито на два от най-слабите Ботев и Локомотив в историята и мисля,че заради този апап ще го загубим.И то качествено.Тогава какво правим?
на 13.03.2023 г.
+3
 
 
Фекал бубарак недин тати ща остави ли да спиш тази вечер ? Обикаляш ли за виагра , посрен нощите помак?
-2
 
 
ТАМАН да опърдим и кочана на марулите и хоп... Маясълът от 5-те турски шпека е толкова голям, че измести кочана... Пак ни са размина! САДЕ, ЛОКО!!
-3
 
 
Стиксе,имаме нещо за теб....,,Всичките 62 прожектора са сложени. През следващата седмица още толкова ще бъдат пставени и на Трибуна Изток. 124 прожектора ще осветяват стадион "Христо Ботев" засега. След монтирането на козирките на секторите зад вратите ще бъдат сложени още 28 ,,....имаш голям избор на кой прожектор да метнеш въжето и да се приключва.и не се притеснявай за качеството,здраво са закрепени,ще те издържат!!!!!
-1
 
 
Да победи ???Това подигравка ли е ?Хубаво е ,че взехме точка.Томаш времето ти свърши .Вече нямам нерви да ти вярвам.
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 13.03.2023 г.
-3
 
 
пак ли вий бре патладжани само стойките ви са големи
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Наш национал: Локо (Пд) играе най-стойностния футбол в България
Изборът е направен! В Локо решиха къде ще проведат лятната подготовка
Фенклубът на Локо с емоционални кадри на фона на "Радост и тъга"
17-годишен талант тренира с представителния отбор на Локомотив
Фенове на Локо организират благотворителен футболен турнир
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: