ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Феновете на Ботев: Безумие и потресаващо ниво на родната полиция! Вие нормални ли сте?
Автор: Стойчо Генов 11:17 / 02.05.2022Коментари (18)7993
©
Клуб на привържениците на Ботев Пловдив излезе с гневна декларация срещу действията на полицията. Повод за недоволството на "жълто-черните" фенове са действията на органите на реда преди и по време на дербито срещу Левски на стадион "Георги Аспарухов" в София, завършило 2:0 за домакините. Декларацията на ботевистите е озаглавена "Господа полицаи, вие нормални ли сте"?

Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса позицията на КПБП:

Господа полицаи, вие нормални ли сте?

За пореден път станахме свидетели на потресаващото ниво на българската полиция. Въпреки че беше пределно ясно, че над 1500 пловдивчани ще пътуват за вчерашния мач, създадената организация около пътуването беше трагична. Абсолютно всички бензиностанции от Пловдив до София и обратно бяха затворени с по 3 патрулки, които не допускаха нито жени и деца да си купят дори вода, нито гражданите да заредят автомобилите си с гориво.

Още по-голямо безумие полицаите сътвориха на входа на София, където принудиха пътуващите автобуси и автомобили да спират в аварийната и !!! активната !!! лента на магистралата, като по чудо не се стигна до катастрофи. Естествено колоната стана огромна и униформените бяха принудени да пуснат първата част от автомобилите, но ... без полицейски ескорт!

Е, за какво тогава ги спирахте? Само да имитирате дейност ли? Също както имитирахте дейност и на Герена ли? Охранявахте само сектор Г, а в същото време стояхте мирно, докато домакинските фенове си влезнаха на терена и се прибраха обратно абсолютно безпрепятствено, въпреки че ваш колега бе изнесен на ръце и откаран с линейка! Кой ще понесе отговорността за създадената предпоставка за безредици?

Вероятно пак привържениците на Ботев Пловдив ще са виновни за всичко.

Ако не вярвате - изчакайте решенията на БФС, който услужливо ще пропусне сините изцепки, но отново ще бъде извънредно строг срещу Ботев Пловдив.

Клуб на привържениците на Ботев Пловдив

Още по темата: общо новини по темата: 656
30.05.2022
29.05.2022
29.05.2022
29.05.2022
28.05.2022
28.05.2022
предишна страница [ 1/110 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на sudromanista73
премахни филтъра

-3
 
 
Ако полицията беше действала адекватно в Коматево, когато селяните изстрелваха ракети в пловдивската публика, и да накаже виновните, нямаше се стигне до безредиците в събота. И ако в Коматево съотношението беше 1500 към 150 в полза на помаците, то на Герена беше 10000 към 300-400 в полза на говедата, затова очаквано тръгнаха да понапляскат наглеците
0
 
 
НеКомплексираните "градски" п***и майни, гледам че пак се опитват да расъждават... Абе мангали, колко сме били е видно за всички и се радвам, че гледате отбора на Пловдив ... Сега очаквам поне още толкова напъни, да ни изкарат под 200 човека... Давайте мишоци в това много ви бива...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: