ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев с второ поредно равенство в Турция
Автор: Стойчо Генов 19:58 / 30.06.2021Коментари (3)4799
Ботев (Пловдив) записа второ поредно равенство в контролните срещи от подготовката си за новия сезон. "Канарите" завършиха 1:1 срещу сръбския Пролетер в спаринг, който се игра на стадиона в турския град Бурдур. Преди дни жълто-черните приключиха при същия резултат срещу украинския Заря (Луганск).

Още в първата си атака Ботев получи възможност за изпълнение на дузпа във 2-ата минута. Зад топката застана Маркиньос, но ударът му бе отразен от сръбския страж. 

20 минути по-късно отново Маркиньос нахлу в наказателното и стреля, но право в ръцете на вратаря на съперника.

В началото на второто полувреме след центриране от корнер Марио Младеновски засече с глава, но топката бе избита от голлинията на вратата на Пролетар. Последва удар към далечния ъгъл от границата на наказаетлното поле, но над гредата в аут.

Така се стигна до 53-ата минута, когато Пролетер откри резултата. Минута след попадението Па Конате премина през двама защитници и шутира силно, но в напречната греда.

В 64-ата минута Бисер Бонев възстанови равенството, след като току що се бе появил на терена. Младокът отправи плътен диагонален удар отляво на вратата на Пролетар, с който изненада вратаря за 1:1.

Ботев игра в състав: Х. Славков, М.Младеновски, С. Работов, В. Генев (К), Па Конате, Р.Рабей, Д.Мертенс, Н.Минков, Е.Току, Маркиньос, А.Бароан (Филип Филипов, Николай Минков, Бисер Бонев).
Още по темата: общо новини по темата: 656
30.05.2022
29.05.2022
29.05.2022
29.05.2022
28.05.2022
28.05.2022
предишна страница [ 1/110 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Тъп,преди да бъдат дадени 25000000 от Б.Борисов,половината стадион беше изграден от Цв.Василев,много добре знаеш грешен циганино.
-3
 
 
Жълтури, имам грехове към вас, но нищо не може да се сравни с бутането на целия Гомнеж!!! Нищо не може да се мери с това да ви се дадат пари за стадион Лудогорец Арена- негово копие, а вие да ги пропилеете за бетон в бездънна каца. Вместо да имате най-модерният и хубав стадион за 25 милиона, стадион, с който се задоволиха Дори милиардерите от Разград, сега просите трева и седалки. Забравихте за козирка и паркинг, ТРЯБВАТ ВИ ОЩЕ 27МИЛИОНА ботевЪ бе убит от своите за втори път!!! Благодаря…
-1
 
 
Защо за 25 милиона не се направи стадиона на Лудогорец, а се загробиха 25милиона в бетон без седалки, терен без трева, без козирка и със стърчащите арматури в помощните помещения… Защо Локомотив ще има по хубав стадион от ботевЪ…. Няма по тъп от бултрас!…
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Черно море загрява за Ботев с отбор от Втора лига
ПФК Ботев с остра позиция: Безобразно и тенденциозно съдийство!
Ботев отвори една трибуна за контролата с Марица
Ботев го иска, ЦСКА-София го включи в трансферния списък! Кой ще спечели?
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: