ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев плаща 20 000 евро на месец за Магьосника от Белозем
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:07 / 09.07.2021Коментари (12)7466
©
Новото ръководство на Ботев (Пловдив) показва изкючително уважение към ролята на звездата Тодор Неделев за представянето на отбора. Възстановеният след операция на кръстни връзки национал ще получи двойно увеличение на заплатата в новия договор, който бе анонсирано, че ще е подписан до края на седмицата.

Магьосника от Белозем ще получава по 20 000 евро на месец. Идеята е тази сума да даде достатъчна мотивация на един от най-добрите български футболисти в момента, който да помогне минимум за класиране в топ 6 през новото първенство.

От клуба ще търсят възвръщаемост на инвестицията в любимеца на феновете чрез трансфер в чужбина. Сериозното увеличение на месечното възнаграждение ще удлъжи с минимум година срока на договора. Тодор Неделев и неговият агент Иван Чворович настояваха за преподписване за само още една година. В същото време от Ботев искаха да ангажират лидера в състава си дългосрочно за три години.

Очаква се официално да бъде обявен договор за минимум две години, като не е изключено да има опция и за продължаване с още един сезон при определени условия, твърди в днешния си брой “Мач Телеграф". Вероятно ще има и откупна клауза от порядъка на 1 млн. евро.
Още по темата: общо новини по темата: 656
30.05.2022
29.05.2022
29.05.2022
29.05.2022
28.05.2022
28.05.2022
предишна страница [ 1/110 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-4
 
 
Магьосникът от Белозем, който играе в Коматево. 20 хиляди евро за награда, че загуби финала на финалите и капитан отнесе 6-0 от Локомотив. Белоземецът е легенда на Локомотив има голям принос къмЧЕРНО-БЯЛАТАистория???
+1
 
 
Отдавна свършил с футбола на 28 години? Титуляр в национала, определян от всички треньори като водеща фигура. Головете и асистенциите ги прави с лекота, а погледът му върху играта е перфектен. Понякога вкарва и от центъра. И най-важното - истински БОТЕВИСТ. Едно време един "истински" локомотивец беше казал "Цска си е Цска" , а няколко години по-късно след един гол псува мангалите пред тях. Но да се върнем към Тошко - не е играл от 8 месеца заради контузия, но този човек бил свършил с футбола?!? Циганската логика ме изумява понякога.
-3
 
 
Хаха.Магьосника от Белозем.Хахаха.Щяли да го продават в чужбина.Освен да продава семки и крим на стадионите ама там си има достатъчно индийци.Стига сте писали глупости че ставате за смях.Това момче отдавна е приключил с футбола в чужбина.Воое само да го определяте като дзвизда в коматевската школа.Хахаха
-3
 
 
Каква ценностна система. Минимална работна заплата 325 евро, а тоз куц кон да взема 20 000 евро. През 1978 г Аржентина стана световен шампион. Голмайстор стана Марео Кемпес.. Тогава го продадоха в Европа за 15 000 $ в Севиля. Закривай професионалния футбол. Колко по интересни мачовете щяха да бъдат между кварталите.
+1
 
 
Първи два коментара на двама потни вмирисани мангала! А в тяхната тема хич ги няма.... Не няма комплекс неееееееее
+1
 
 
А вас мангусти кво ви грее кой-колко получава ве? Що не идете да питате какво са получили сребърните ви медалисти и от кога не са си получавали заплатите???
-2
 
 
Хаха хаха...Нищо ново под слънцето! Да си го ползват пак....със здраве. Хахаха..
-2
 
 
Зингито плаща, той е мангизлия :))) Кой ги мисли тези глупости, бря???
+1
 
 
е*аси никой ли не гледа че от 1 година е свършил тотално с футбола, жив и здрав да е щом има кои да му ги дава ама ... 40 000 лева баси Месито ... :
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Черно море загрява за Ботев с отбор от Втора лига
ПФК Ботев с остра позиция: Безобразно и тенденциозно съдийство!
Ботев отвори една трибуна за контролата с Марица
Ботев го иска, ЦСКА-София го включи в трансферния списък! Кой ще спечели?
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: