ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев спечели точка срещу Царско село
Автор: Стойчо Генов 19:51 / 26.08.2021Коментари (3)3671
© ПФК Ботев
Ботев (Пловдив) продължи доброто си представяне през новия сезон в Първа лига. Жълто-черните завършиха 0:0 като гости на Царско село в мач от 6-ия кръг, който се игра на "Арена Царско село" в София.

Така възпитаниците на треньора Азрудин Валентич вече четвърти пореден двубой нямат загуба и вече са с актив от 11 точки, колкото има и лидерът в класирането Черно море.

"Канарите" започнаха по-пасивно двубоя и през първите 15 минути по чудо не получиха гол. Домакините имаха поне 3 удобни възможности за откриване на резултата, но пропуснаха чрез Васил Шопов на два пъти и Луи Нганиони.

Едва след това Тодор Неделев отговори с диагонален изстрел, но топката мина много близо покрай гредата. В 38-ата минута Реда Рабей получи топката след пас с пета на Кевин Янсон, но над напречната греда. Две минути по-късно Дилан Мертенс пробва шут от над 25 метра, но бившето "канарче" Янко Георгиев парира чудесно. 

Половин час преди края гостите създадоха нова опасност пред противниковата врата. Това стана след центриране на Тодор Неделев от корнер, при което няколко футболисти се разминаха с топката, а после тя бе засечена с глава от Антоан Бароан, но неточно в аут.

В 87-ата минута ботевистите пропуснаха последната си възможност да стигнат до победа. Топката бе центрирана в наказателното поле, където бразилецът Маркиньос не успя да я засече в мрежата.

Ботев игра в състав:

Георги АргилашкиВиктор Генев, Самюел Супрайен, Дилан Мартенс, Кевин Янсон (46- Маркиньос), Па Конате, Антоан Бароан, Реда Рабей, Тодор Неделев (73- Димитър Тонев), Емануел Току, Николай Минков.

Още по темата: общо новини по темата: 656
30.05.2022
29.05.2022
29.05.2022
29.05.2022
28.05.2022
28.05.2022
предишна страница [ 1/110 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Имаме основания да сме доволни от играта. Второто полувреме не ни създадоха много голови положения. Това не е твърде окуражително, знам, но на фона на досегашните мачове, при които противникови футболисти изскачаха в чисти голови положения от нищото, при това не веднъж, си е напредък. В началото беше същия хаос. Друго позитивно е, че успявахме да владеем центъра в дълги периоди. Като си припомним как изглеждахме срещу Славия, да не говорим с Черно море, когато буквално не можехме да изнесем топката от наказателното ни поле, направо трябва да черпим!
-2
 
 
Чисто тото. Зингито е цар на черното тото.
-2
 
 
Само неразбиращ от футбол човек, би бил доволен от играта на Коматево, въпреки спечелените точки. Днес пак пародия на футбол и адски късмет, за да не паднат. Няма го Наско Илиев вече да вкарва и да ви вади от киреча.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев го иска, ЦСКА-София го включи в трансферния списък! Кой ще спечели?
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Бароан игра срещу швейцарски колос! Нелеп автогол лиши отбора му от победа
Митко Тонев сложи екипа на националния отбор
Извънредно: Илиян Филипов с категорична позиция! Отказа се от управлението на Ботев!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: