ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
В Италия гърмят: Голмайсторът на Ботев (Пд) преминава в Асколи
Автор: Стойчо Генов 11:28 / 25.08.2021Коментари (14)6054
©
Ботев (Пд) ще продаде до дни своя голмайстор Атанас Илиев. Нападателят ще продължи кариерата си в италианската Серия Б. Неговият нов отбор ще е Асколи.

Това поне твърди днес италианският сайт ilrestodelcarlino.it, видя Plovdiv24.bg. Според информацията Илиев може да дебютира за Асколи още на 11 септември, когато е мачът срещу Комо.

Изданието уточнява, че голмайсторът на "жълто-черните" е харесан от треньора Андреа Соти задади физическите му характеристики. Роденият в Добрич футболист е гласен за заместник на Риад Баич, който игра под наем в Асколи, но вече се върна в Удинезе.

От ПФК Ботев все още няма официална позиция за трансфера. Plovdiv24.bg припомня на читателите си, че преди седмица излезе информация, че Атанас Илиев ще бъде продаден на френския Сошо, което впоследствие категорично бе опровергано от изпълнителния директор Даниел Серехидо.
Още по темата: общо новини по темата: 656
30.05.2022
29.05.2022
29.05.2022
29.05.2022
28.05.2022
28.05.2022
предишна страница [ 1/110 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Всичко ще зависи от желанието на футболиста, не вярвам от клуба да му правят спънки. Но този трансфер не е логичен. От гледна точка на Наско, в Ботев му потръгна, стигна до националния, а сега се завърна и Неделев. Клишето, да ходи в чужбина да се развива, е невярно. Симеон Славчев беше национал, отиде в елитен португалски клуб, сега е по-слаб от юношите на Левски Марин и Мартин Петков. Десподов като се завърна от Италия, не беше на нивото си от ЦСКА, едва сега намира себе си. От друга страна, футболът защото е бизнес, затова продажбата на Наско не се връзва и с бизнес плана на Зингаревич. Всички ние сме свидетели на един печеливш бизнес модел, на Лудогорец. Преди да имаме собственик бяхме принудени да закърпваме финансовото положение на клуба с дребни суми от продажба на конвертируемите си футболисти, особено след фалита на КТБ. Стратегията ни е до няколко траснсферни прозореца да сме вдигнали класата на отбора до ниво да конкурираме Лудогорец, което може да стане само с постоянно надграждане на отбора. От трета страна, перспективите са Ботев да стане по-голям клуб от Асколи в близкото бъдеще!
+7
 
 
Жалко, но всичко вече е бизнес, ако сега се вземе сериозна сума, то догодина това ще е невъзможно. Ако и Маркиньос се върне в Бразилия напред оставаме много рехави!
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (4)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев го иска, ЦСКА-София го включи в трансферния списък! Кой ще спечели?
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Бароан игра срещу швейцарски колос! Нелеп автогол лиши отбора му от победа
Митко Тонев сложи екипа на националния отбор
Извънредно: Илиян Филипов с категорична позиция! Отказа се от управлението на Ботев!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: