ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев пак се затрудни на чужд терен, "канарите" направиха много пропуски
Автор: Стойчо Генов 18:35 / 30.10.2021Коментари (9)6351
© ПФК Ботев
Ботев (Пловдив) отново не успя да прекъсне серията си без победа на чужд терен през настоящия сезон. Жълто-черните завършиха 0:0 срещу Локомотив (София) в среща от 13-ия кръг на Първа лига, която се игра на националния стадион "Васил Левски".

Двата тима имаха по 10-ина положения, но показаха слаба концентрация в завършващата фаза, а и няколко пъти с добри намеси се отличиха двамата вратари.

По този начин възпитаниците на треньора Азрудин Валентич имат вече актив от 22 точки и са на четвърто място във временното класиране.

"Канарите" стигнаха до чисто голово положение още в 4-ата минута. Току изведе Маркиньос сам срещу Александър Любенов и шутира с десния крак, но вратарят на Локо спаси.

Десет минути по-късно Любенов сбърка при опита си да изрита една топка, която бе блокирана от Антоан Бароан. Той върна към притичалия Маркиньос, но при последвалия удар вратарят на "железничарите" се реваншира и отново изби с чудесна намеса.

В 27-ата минута късметът споходи ботевистите и те по чудо не получиха гол във вратата си. Селсо Рапосо проби по десния фланг и центрира по земя към Октавио. Голмайсторът на домакините засече от 4-5 метра на празна врата, но топката рикошира в напречната греда.

В началото на втората част Локомотив създаде няколко добри атаки, но намесите на Георги Аргилашки оставиха резултата непроменен.

В 67-ата минута влезлият на смяна Димитър Тонев проби отдясно и пусна по земя към Тодор Неделев. Капитанът шутира с левия крак от дъгата, но Александър Любенов изби в корнер.

Ботев игра в състав:

Георги Аргилашки, Па Конате, Виктор Генев, Самюел Супрайен, Кевин Янсон, Антоан Бароан, Реда Рабей, Маркиньос (62- Димитър Тонев), Тодор Неделев, Емануел Току, Николай Минков (62- Станислав Работов).

Още по темата: общо новини по темата: 656
30.05.2022
29.05.2022
29.05.2022
29.05.2022
28.05.2022
28.05.2022
предишна страница [ 1/110 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Приказката свърши, пак сте си старите, жълти мърши.
-1
 
 
Индианци, индианци, само преди 3 дена, Локо ви паказа каа се прави, големи сапъци сте, ама с Валето това вие макс, да се борите за 6та. По добре байози или мангал от шекера да ви станат тренери, те са големи специалисти, верни путевисти :)))
-5
 
 
Какво е това зелено бе жълтуриии? Камбуров, да не ви е дарил, потните си фланелки и гащи ? Отдолу пак сте жълти! :) :) :)
+1
 
 
С такова съдийство, футбол в България никога няма да има!!! Измислени нарушения, бавене на играта и т.н. Чистото време за игра е не повече от 30 мин. в мач който би трябвало да се играе 90 мин.
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 30.10.2021 г.
+1
 
 
Знам, че Зингаревич ще държи до последно Азрудин, но това е най-грешния ход на този етап. Треньорът е пълен лаик във футбола, а такъв никак не не трябва. Той е от онези нещастници, вкл. чужденци, които минаха незабелязано в клуба, без никви успехи, но и съсипваха отбора ни. 5-те полусезона няма да помогнат на този да стане треньор. Дори и супер-таран да намерим - играта като цяло ще е същата, а резултата - никакъв. Айде, че не ми се пише повече..
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Черно море загрява за Ботев с отбор от Втора лига
ПФК Ботев с остра позиция: Безобразно и тенденциозно съдийство!
Ботев отвори една трибуна за контролата с Марица
Ботев го иска, ЦСКА-София го включи в трансферния списък! Кой ще спечели?
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: