ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев стартира с реми срещу Заря контролите в Турция
Автор: Стойчо Генов 19:21 / 27.06.2021Коментари (8)6447
Ботев (Пловдив) стартира с равенство контролните срещи от подготовката си за новия сезон. "Канарите" завършиха 1:1 срещу елитния украински тим Заря (Луганск) в спаринг, който се игра на стадиона в турския град Бурдур.

Маркиньос (14) бе точен за жълто-черните, а Александър Гладкий (49) се разписа за Заря. Любопитното е, че това бе втора контрола за украинците през днешния ден. Сутринта тимът от Луганск загуби от сръбския Пролетер (Нови Сад) с 1:2.

Възпитаниците на треньора Азрудин Валентич успяха да открият резултата още от първата опасна атака, която създадоха в мача. В 14-ата минута Току пое една топка в половината на Ботев и напредна към центъра. Последва нещо като двойно подаване с Атанас Илиев, след което нигериецът пусна пас надясно към Маркиньос. Бразилецът се озова на границата на наказателното поле и с диагонален шут с десния крак прати топката в мрежата за 1:0.

Четири минути след почивката украинският тим изравни резултата. Това стана след бърз пробив по десния фланг и последвало подаване в наказателното поле. Георги Аргилашки изби първия удар към неговата врата, но при последвалата добавка Александър Гладкий бе точен за 1:1.

В 53-ата минута футболист на Заря бе изведен отдясно и прати топката в мрежата, но попадението бе отменено заради засада. 

Ботев игра в състав:

Георги Аргилашки, Филип Филипов, Станислав Работов, Виктор Генев, Дилан Мертенс, Реда Рабей, Мите Цикарски, Николай Минков, Емануел Току, Маркиньос, Атанас Илиев.
Още по темата: общо новини по темата: 656
30.05.2022
29.05.2022
29.05.2022
29.05.2022
28.05.2022
28.05.2022
предишна страница [ 1/110 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
Мнение на заем: Кошински плю на ботевизма! С 25 милиона, дадени от Бойко , ботевЪ трябваше да има най- модерния стадион в България. Копие на Лудогорец арена, но чисто нов. Вместо това, собствениците на ботевЪ леят бетон на Източен 10, молят се за трева, просят седалки, отказаха козирка и нормално осветление. Благодаря на Бог, че съм Локомотивец. ботевЪ е голямата к***а на властта, но Бог гледа и и м е отнел мозъците. НЯМА ПО-ПРОСТ ОТ бУЛТРАСА… Вместо най-модерния стадион, Кошински избраха гол сив бетон, незавършени помещения със стърчаща арматура, кал вместо терен, слънце вместо козирка, осветление на временни пилони, които да осветяват троскота на терена… БЛАГОДАРЯ жълти твари, радвате Пловдив! Локомотив ще е със стадиона КРАСАВЕЦ В ГРАДА… НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ И КУПИТЕ, МЕДАЛИТЕ, ПЕТАТА , 6-0 , Митко Илиев ДОБРО УТРО, ДАВИ Е СЛАДКО КАФЕТО И РАБОТАТА
-2
 
 
Май Цингата ще ги праща жълтите във ''б'' група. Толкова жалки не са били и при онова 6-0
-2
 
 
Пак шъ ядът какалашкатъ !!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев го иска, ЦСКА-София го включи в трансферния списък! Кой ще спечели?
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Бароан игра срещу швейцарски колос! Нелеп автогол лиши отбора му от победа
Митко Тонев сложи екипа на националния отбор
Извънредно: Илиян Филипов с категорична позиция! Отказа се от управлението на Ботев!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: