ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Валентич: С всяка седмица ставаме все по-добри! Ще се борим за второ или трето място!
Автор: Стойчо Генов 15:50 / 23.01.2022Коментари (1)3698
© Plovdiv24.bg
Треньорът на Ботев (Пловдив) Азрудин Валентич бе доста изчерпателен пред медиите на летище София след завръщането на "жълто-черните" от Дубай. Босненският специалист говори за проведения лагер и за селекцията в отбора.

Ето какво заяви Валентич на летището:

Прогресираме през цялото време. В първия мач загубихме, пропуснахме много шансове. Срещу Зенит играхме по-добре. Доволен съм от момчетата, тренираха добре. Три и половина седмици трябва да продължим да работим, на това време, надявам се да нямаме контузени и да няма вируси. Трябва да сме готови за началото на полусезона. Чувствам се добре, доволен съм от това, което виждам.

Работим по трансфери. Не е тайна, че искаме да доведем нови двама футболисти. Искаме да отговарят на нашия профил, но дори и да не стане се радвам на тези, които имам.

Лъчезар Балтанов работи много добре, особено през втората седмица. През първите няколко дни имаше малко проблеми, не беше на нужното физическо ниво, но през втората седмица работи много добре. Винаги, когато се включва, помага с опита и поведението си. Сега предстоят три дни почивка и след това ще говорим с него за договор.

Коронавирусът може да се случи на всеки, живеем в такива времена. Имаме двама от отбора болни. Не е коректно да казвам кои са, единият е играч, другият е от щаба. Чувстват се добре, така че позитивното за тях е, че ще се радват на повече време в Дубай.

Ще играем срещу добри тимове, ще трябва да работим, за да запазим второто или третото място. Имаме добър тим, играем добре. След всяка седмица сме все по-добре и поставяме все по-високи цели.

Вчера си говорихме с момчетата, че днес всички трябва да си стоят вкъщи, да почиват, да хапват и да спят. Утре е добре да се разходят малко, а във вторник да останат по-дълго навън, поне един час, за да се адаптират по-бързо към климата.
Още по темата: общо новини по темата: 656
30.05.2022
29.05.2022
29.05.2022
29.05.2022
28.05.2022
28.05.2022
предишна страница [ 1/110 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Лудогорец или ЦСКА ще е шампион.За бронза и ние ще сме кандидати,но има още поне трима конкурента.Трябва ни спешно таран.Създаваме много положения но не вкарваме
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Много специален мач за капитана на Ботев днес
Ботев следи млад нападател от Хърватия
Артур Платек: Аз доведох Попов и Конте, целта е да сме шампиони
Ботев търси успех срещу Славия с мисъл за реванша срещу ЦСКА-София
Ботев отвори нова ложа на "Колежа"! Билетите - по 120 лева
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: