ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Тодор Неделев се жени
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:17 / 14.10.2021Коментари (6)16846
©
Един от лидерите в националния отбор на България и звезда на Ботев (Пд) - Тодор Неделев, стяга сватба. Той и половинката му Анита Терзийска вече говорят по темата и правят предварителни проучвания за организацията около празненството. Това са споделили те пред приятели, а този слух все по-упорито върви из Пловдив.

По всяка вероятност събитието ще се случи догодина в Града под тепетата след края на футболното първенство. През лятото се очаква и мерките около пандемията от COVID-19 да бъдат по-смекчени. На този етап няма нищо официално, но Тошко и Ани не крият любовта си един към друг и са признавали, че искат да са заедно завинаги.

Само преди няколко дни двамата отпразнуваха своята пета годишнина, откакто се двойка. Роденият в село Белозем талант е категоричен, че е срещнал любовта на живота си. През февруари той ще навърши 29 години и вече иска да създаде свое семейство и да има наследници. Сексапилната пловдивчанка до него е на 26 г. След като Тошко вкара два страхотни гола за България при победата с 2:1 над Северна Ирландия в световната квалификация във вторник, неговата възлюбена веднага му изпрати сърчице и публикува неговата снимка в профила си в инстаграм.

Анита е много добре приемана в семейството на футболиста и е първа приятелка с майката на Неделев - Елена, съобщава "България днес". Свекървата страшно много е харесала своята бъдеща снаха и отдавна напира за сватба и внуци. В социалните мрежи двете коментират снимките си и си изпращат любезности. Майката на Тошко работи в магазинче близо до стадион "Христо Ботев" в Пловдив. Тя със сигурност е най-голямата фенка на сина си и не пропуска мач на "жълто-черните". Елена е от футболен род. Баща й и брат й са гонели топката. Мъжът й Любчо също е спортист.

"Може би от там е наследил таланта си", казва майката за Тодор.

Анита много обича Неделев да я води по морски почивки през паузите в шампионата. Това обикновено се случва по коледните празници, както и през юни след края на сезона. Хубавицата винаги провокира със страхотни бански, които показват изваяното й тяло. Двойката обича да отскача до плажовете в съседна Гърция. Иначе за Терзийска не се знае много и Неделев предпочита да я пази от публичното пространство.

"Казват, че противоположностите се привличат... Никога не съм вярвала в това до момента, в който те срещнах. Минали сме през немалко трудни моменти, хорски приказки и интриги, но това не ни бутна, напротив, направи ни още по-сплотени. Гордея се, че имам такъв човек до себе си, истински и с толкова чисто сърце. Знаеш, че винаги ще съм до теб където и да си", излива душата си към Тошко хубавицата преди време.
Още по темата: общо новини по темата: 656
30.05.2022
29.05.2022
29.05.2022
29.05.2022
28.05.2022
28.05.2022
предишна страница [ 1/110 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Абе няма лошо, рано или късно на всеки му изпиват кръвчицата. :-)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Ботев с остра позиция: Безобразно и тенденциозно съдийство!
Ботев отвори една трибуна за контролата с Марица
Ботев го иска, ЦСКА-София го включи в трансферния списък! Кой ще спечели?
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Бароан игра срещу швейцарски колос! Нелеп автогол лиши отбора му от победа
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: