ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Маркиньос си тръгва до дни от Коматево, въпреки че има договор до юни 2022 г.
Автор: Стойчо Генов 16:53 / 24.08.2021Коментари (8)8364
© Plovdiv24.bg
Един от най-добре представящи се в момента футболисти на Ботев (Пд) се очаква до дни да си тръгне от Коматево. Става въпрос за бразилския нападател Маркиньос, който ще се завърне в Атлетико Минейро. "Кариоката" пристигна при "канарите" през зимата, като от ПФК Ботев обявиха, че договорът му за преотстъпването е до 30 юни 2022 година.

По всичко изглежда, че Атлетико Минейро ще прекрати този договор за наем. "Маркиньос бе изпратен в европейския клуб до юни 2022 година, но въпреки това се очаква през следващите дни да се прибере в Бело Оризонте“, твърди бразилското издание "Torcedores“, цитирано от dsport.bg. Според информацията Атлетико Минейро има по-добри оферти за Маркиньос и затова е взето решение той да се прибере преждевременно в своята родина.

Засега от ПФК Ботев няма официална информация по темата.

Plovdiv24.bg припомня на читателите си, че по време на необичайната пресконференция на Антон Зингаревич на 10 август собственикът на "жълто-черните" обяви, че до 10 дни Емануел Току ще стане собственост на клуба, а за Маркиньос ще се преценя по-късно, тъй като в ПФК Ботев имали опция за закупуването му.
Още по темата: общо новини по темата: 656
30.05.2022
29.05.2022
29.05.2022
29.05.2022
28.05.2022
28.05.2022
предишна страница [ 1/110 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Жалко- много добър футболист за нашите стандарти. Ако се продаде и Наско Илиев в Асколи, то нападението ни направо осиротява!
+2
 
 
Звучи много несериозно, имали по-добра оферта и това било основание да прекратят договора за наем преждевременно едностранно. От друга страна Маркиньос дойде на пожар, едва ли не го свалиха от самолета за австрийски клуб. Не е изключено Зингаревич да го е спазарил като заместник на Неделев за времето до завръщането му. Неделев се завърна, Маркиньос се раздаваше във всеки мач на макс. Ако това е верно, означава че има сериозна стратегия в клуба, което е по-добрият вариант. В такъв случай през седващите трансферни прозорци ще дойдат футболисти от класата на Маркиньос!
+1
 
 
Изобщо не ни трябват подобни. Неконтролируем. Такива си пропиляват таланта. Кръчми, чалги, кара кола из Пловдив БЕЗ да има книжка, щото явно така е свикнал. Е добре, ама това не е някое село покрай Пантанал. Чудя се, що до сега не е арестуван, след като сума народ му е ясна тая работа!?
+5
 
 
Поне напишете истинската причина да си тръгва! Атлетико Минейро искат 4 млн. евро, което си е чисто изнудване, а този със сигурност не струва чак толкова много! Тук бе под наем и е нормално при започването на новия сезон да се решава дали да остане или не, а не посредата. Има безспорни качества и е доста добър за нашето първенство, но със сигурност не струва 4 милиона евро! На фона на останалия ни отбор това е тотално нереална трансферна цена за само един играч!
-1
 
 
Това е партенка. Тези от Минейро едва ли го знаят.Тоя анимационене герой за нищо не става.
+2
 
 
Жалко, ако е вярно. С него отпред ставахме наистина много добри.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Бароан игра срещу швейцарски колос! Нелеп автогол лиши отбора му от победа
Митко Тонев сложи екипа на националния отбор
Извънредно: Илиян Филипов с категорична позиция! Отказа се от управлението на Ботев!
ПФК Ботев: Никога няма да забравим един от тенорите под рамките на "жълто-черната" врата!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: