ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Валентич: Имам нужда от един-два трансферни прозореца, за да изградя отбор
Автор: Стойчо Генов 20:58 / 30.04.2022Коментари (5)3740
Треньорът на Ботев (Пловдив) Азрудин Валентич отправи критики към съдийството след загубата на своя тим с 0:2 от Левски на стадион "Георги Аспарухов". Босненецът изтъкна, че всички спорни ситуации са били свирени в полза на домакините. Освен това Валентич поиска още един-два трансферни прозореца, за да направи жълто-черните още по-добър отбор.

Ето какво каза Валентич след края на мача на "Герена":

Знам, че българският футбол се нуждае от Левски да бъде на върха. Моята работа е да изведе Ботев Пловдив до следващото ниво. За това, което споменах преди малко, качеството на играчите е на първо място. За да направиш един отбор, не можеш да вземеш една група играчи и да ги поставиш в отбора. Не става само с пари. Имаме нужда от един, максимум два трансферни прозореца. Ако продължаваме по този начин, мисля, че ще успеем да изградим отбор.

Имаме нужда от повече играчи, които могат да изнесат тежестта на двубоите. Някои от тях могат да натрупат повече самочувствие. Имаме нужда от играчи на 27-28 години, които имат самочувствие на изградени футболисти. За да стигнем до по-добро ниво, трябва да подобрим качеството на нашата игра и изпълнителите.

Никога не коментирам футболист, който има договор с друг тим. Има всякакви ситуации. Към този момент Филип Кръстев е футболист на Левски и няма да коментирам нищо повече.

Не съм гледал повторение на ситуацията при дузпата. Тази ситуация даде развитие на мача в друга посока. Даде увереност на Левски. Това е нещо, което повлия на двубоя. Знам колко са важни тези ситуации. Малко по-късно имаше ситуация с Брахими, която беше 50/50. Можеше да бъде отсъдена дузпа. Не трябва да се случват такива в българския футбол. Не искам да се оправдавам, но всяка спорна ситуация беше отсъждана в полза на Левски. Според мен медиите трябва да отразяват грешките на реферите, а не да ги премълчават.

Още по темата: общо новини по темата: 656
30.05.2022
29.05.2022
29.05.2022
29.05.2022
28.05.2022
28.05.2022
предишна страница [ 1/110 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
На Станимир Стоилов му трябваше само една зимна пауза и вече отборът му е по-добър от нашия.А ти имаше досега 2 трансферни прозореца и искаш още два.Егати и босненския некадърник дето си!Само от българското първенство чуждестранни играчи (Мартенс, Брахими) и от изпадналия Фремад Амагер от Дания.И почти всички са с доста спорни качества-да не кажа направо некадърни (Мертенс, Пунчец, Рабей, Току). И ако искаш да постигнеш нещо-говори с Неделев.Ако не му се играе просто не го пускай титуляр. Нямаме лидер, нямаме халфове, нямаме свестен вратар, и още доста неща нямаме, за което вина носиш преди всичко ти, г-н Валентич.
0
 
 
Вале, само ти ли не разбра, че с Шест на нула и една Пета ва занулихме за вечността.
0
 
 
Приказката свърши, пак сте си същите, стари, жълти, раздърпани мърши.
0
 
 
И 15 трансферни прозореца да те държат все ще е тая. Доведе си 12 човека и вече година и половина едно нищо. Единственото което те държи в Ботев Пд е, страхът на феновете да не си тръгне руснака. Много отдавна да ти е бит шута. Пълен некадърник си, както и доведените от теб футболисти.
0
 
 
И 50 прозореца да ти дадат ти си страхлив и некадърен треньор. Вземай си негрите които любиш и беж гейска Швеция.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Много специален мач за капитана на Ботев днес
Ботев следи млад нападател от Хърватия
Артур Платек: Аз доведох Попов и Конте, целта е да сме шампиони
Ботев търси успех срещу Славия с мисъл за реванша срещу ЦСКА-София
Ботев отвори нова ложа на "Колежа"! Билетите - по 120 лева
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: