ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев стартира със загуба контролите в Австрия
Автор: Екип Plovdiv24.bg 21:24 / 18.07.2012Коментари (170)14850
© Plovdiv24.bg
Отборът на Ботев Пловдив стартира със загуба втория си летен лагер в Австрия. Преди минути "канарчетата" отстъпиха с минималното 0:1 от елитния чешки тим на Дукла (Прага) в контрола играна на терена в Бад Леонфелден. Единственият гол в срещата падна след почивката, а негов автор бе Сватонски.

Иначе срещата започна доста оспорвана, като битката се водеше в центъра на терена. Единственото по чисто положение за пловдивчани през първата част се откри пред Иван Цветков, който бе изведен отлично от Станислав Костов, но бившият нападател на Левски стреля право в тялото на вратаря Кучера.

След почивката Ферарио Спасов направи няколко смени, които дадоха резултат и още в 48-ата минута "жълто-черните" можеха да поведат. Мариян Огнянов изведе в коридор Станислав Костов, но нападателя си поведе дълго топката и пропусна отличен шанс. Минути по-късно Тодор Неделев също бе близо до гол, но ударът на юношата на "канарчетата" от фаул бе спасен с вещина от Кучера.

Точно след час игра падна и единственото попадение в мача след корнер. Сватонски бе оставен непокрит от бранителите на Ботев Пд и с първия си точен удар чехите успяха да поразят вратата на пловдивчани.

Четвърт час преди края македонския защитник на "канарчетата" Бобан Грънчаров имаше възможност да възстанови равенството след корнер, но ударът му с глава не намери очертанията на вратата.

Следващата проверка на Ботев Пд в Австрия е утре от 19,00 часа срещу израелския Макаби Хайфа.

Стартовият състав на Ботев:
Шеткус, Станчев (46' Христов), Караславов, Грънчаров (80' Чобанов), Артур (76' Лазар Марин), Иршак, Паласуелос (63' Рахов), Дяков (46' Огнянов), Цветков (46' Атанасов), Неделев (71' Ив. Димитров), Костов (80' Костов).
Още по темата: общо новини по темата: 182
21.10.2012
29.09.2012
28.09.2012
27.09.2012
20.09.2012
15.09.2012
предишна страница [ 1/31 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
Аз лично искам да има 2 отбора от Пловдив да мачкат наред и никога не бих се зарадвал да пада някой от тях.Няма нужда от злоба нека се обединим и да мачкаме Соф.отбори.Само Локо
+1
 
 
Прочетох всички коментари по темата и имам мнение в 2 точки: 1/Отборът се държи добре, има още какво да се обиграе в следващите приятелски срещи. Но пътят е верен. Централен нападател ще се вземе ако има такъв и е готов да започне веднага. 2/Съжалявам, но днес взех решение да подкрепям Витес. Някак си не мога да се чувствам съпричастен към подобни елементи от "другия" отбор. Нулева толерантност към привърженици, които с нищо не са доказали, че имат мозъчни клетки.
+6
 
 
Като ига за времето на подготовка, прилично.Трябва да се вземе в предвид,че Дукла са в края на своята подготовка.Само не виждам кой ще е голмайстор.
+6
 
 
Аман от всички почнахте да разбирате много от футбол ,какво толкова е станало една контрола и тука вече коментари от сорта на никаква селекция много сме слаби...Айде стига до скоро и това нямахме според мене има време и отбора ще се обиграе ....Нито сме Барселона нито сме Реал да правим трагедия от една загуба и вземете се стегнете малко.. Аз съм оптимист и вярва ,че отбора тази година ще е по -добър от миналата ,дори и да не сме в тройката трябва да покажем добра игра и всичко с времето ще си дойде !!!
+8
 
 
Темата им за Лига Европа на буферчетата им стой празна с 5-6 коментара, а те налазили тук и пишат ли, пишат. После да не кажат кой бил комплексираният, че са станали абонати в нашите теми вече.
+9
 
 
Това е само една контрола,гледах репортажа на колегата отдолу ,ами не играете лошо дори и доста пропуски имаше ,вярно избирателни моменти са все пак е от вашо тв ,но общо взето добра игра ,но защитата слаба ми се вижда дано се оправи и успех ви пожелаваме.И нека тези ,които плюеха нашите контроли да си замълчат и да си гледат отбора!
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (4)
+8
 
 
Няма срамно в това да паднеш от някои, това се опитвахме да ви кажем и когато ние губехме в контролите, важно е отбора да се сработва за истинските мачове. Но не, вие щяхте да късате всички в Австрия, аиде по сериозно успех, и стига сте плюли по нашият отбор
-14
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Платек изненада, договорът на Керкез не е сигурен! Решението ще бъде взето следващия месец
Ботев отпусна 1900 билета за феновете на ЦСКА-София
Феновете на Ботев питат Платек за селекцията и нов договор на Керкез
Локо (София) пусна билетите за Ботев, призова феновете за подкрепа
Ботев насочва поглед към "Коматево"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: