ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев Пд тества руски таран
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:19 / 05.09.2012Коментари (23)6703
© Plovdiv24.bg
Централният нападател Димитрий Яковлевски ще започне тренировки с отбора на Ботев, съобщава официалният сайт на "канарчетата". 24-годишният футболист е роден в Русия, като има и белгийски паспорт. Той се е подвизавал в отбори от втора дивизия на Белгия и Холандия. Яковлевски ще изкара пробен период при "жълто-черните", в който ще опита да впечатли Ферарио Спасов и да си заслужи договор с клуба.

"Канарчетата" подновяват тренировки днес следобед. След като пусна възпитаниците си в тридневна почивка след победата над Монтана, Феро ще изведе отбора на първо занимание за седмицата в 18:00 часа. 

Тренировката ще пропуснат петима от общо осемте национали на Ботев. Това са Ернестас Шеткус, Бобан Грънчаров, както и младоците Лазар Марин, Петър Чобанов и Радослав Терзиев, които вчера играха за юношеския държавен тим до 19 години срещу връстниците си от Румъния, а тази вечер отново излизат срещу северните ни съседи.

Младежките национали Тодор Неделев, Петър Атанасов и Станислав Костов ще се явят на тренировката днес, а от утре ще се присъединят към селекцията на Михаил Мадански. Все още не е ясно дали травмата, която Неделев получи в последния шампионатен двубой ще му позволи да играе за България в квалификационния мач срещу Люксембург.

Още по темата: общо новини по темата: 182
21.10.2012
29.09.2012
28.09.2012
27.09.2012
20.09.2012
15.09.2012
предишна страница [ 1/31 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+4
 
 
Трябва ни не т.нар. "тежък таран" иначе казано дърво играещо с лакти а ла говедото Гонзо, а бърз нападател с висок отскок и чувство за пласиране. Дано руснакът е такъв.
+6
 
 
Дано да има качества и късмет .спешно ни трябва таран и крило.
+6
 
 
Това е добре. Дано да има качества и Феро до го вземе. Поне да имаме още 1 централен нападател(таран).
+7
 
 
Приятели и фенове напусна ни завинаги големият ДОБРИ НЕНОВ нека БОГ да го прости
+8
 
 
Името му е Яковлевский, Дмитрий Александрович. На 24 години е и обикновено играе на върха на атаката в наказателното поле на противника. Цената, която са му поставят специалистите е около 50.000 ?. За младежкият национален на Русия има 11 мача и 4 гола. Играл е в доста отбори, но има проблем с късмета и контузиите. Юноша на ЦСКА Москва е, откъдето преминава в белгийският Beerschot AC /трета дивизия/, където го забелязват и през 2005 го закупуват от KV Red Star Waasland /трета дивизия/. Всичко върви добре за момчето, играе, вкарва голове и през 2007 е забелязан и закупен от Верона /Серия Б/. Там обаче конкуренцията е много висока и е продаден обратно в Белгия на V.C. Eendracht Aalst 2002 /трета дивизия/ в края на 2008. Дават му шанс, играта му се стабилизира, но следва нова контузия и през 2009 е привлечен безплатно от AGOVV Apeldoorn /втора дивизия на Холандия/. В края на годината пък /отново безплатно/ е привлечен във Vityaz Podolsk /трета дивизия на Русия/. Сриват продължава и в края на 2010 е освободен от отбора. Като свободен агент е привлечен от един от не лошите отбори в Белгия - RFC LГјttich /втора- трета дивизия/, където обаче отново има голяма конкуренция, включително бразилци, аржентинци, кот’д воарци и прочие, и за неговата позиция се борят 6-7 нападатели. Въпреки това той е един от титулярите и за 28 мача вкарва 9 гола. Това не се струва достатъчно на управата и през 2011 е преотстъпен на малко по- скромният KMSK Deinze /трета дивизия/, където отново е титуляр и за 27 мача има само 10 гола. Тази резултатност не се харесва и на тях и го пускат като свободен агент. С две думи момчето има проблем с късмета, но и с увереността си. Каквото и да реши ръководството ако му дадат шанс Ботев може и да възроди кариерата на момчето. В това сме доста добри :) Само Ботев!
+10
 
 
И от таран имаме нужда,но ми се струва,че най-голяма нужда имаме от бързо крило.Поне едно.Защото в момента нямаме играч типично крило,което тактически ни спъва понякога.
+14
 
 
Този беше на проби в Пирин но Тенчо е хитрец и уж не го одобри и го прати на Ботев за да вземе някой лев хонорар щото там са много гладни.Иначе този не е лош играч никак.Само ЛОКО
+21
 
 
Еййй като Арсенал станахме мама му стара. Дойдат ли квалификации няма кой да те напсува на тренировка, всички играчи по Националните гарнитури :-)
на 05.09.2012 г.
+15
 
 
Много добра новина. Истината е , че имаме нужда от таран. Ако руснакът пасне - хубаво. Ако ли не , да продължаваме да търсим...
+17
 
 
Май е бил на проби в Пирин (ГД) преди седмица. Ако те не са го одобрили... Да видим все пак, може и да не са се разбрали за финансовите условия.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Строителите на стадион "Христо Ботев": Все по-близо до финала!
Попето е възстановен, повежда Ботев срещу ЦСКА-София
Пловдивското дерби се отдалечава… засега
Победи с 6:2 и 4:1 за Стамен Белчев в срещите с Ботев
Стамен Белчев обяви: Голямата цел е спечелването на Купата на България!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: