ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
И Цветков подписа официално с Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:23 / 19.06.2012Коментари (90)16379
© botevplovdiv.bg
Ботев финализира трети трансфер за деня, след като привлече в състава си Иван Цветков. Офанзивният футболист подписа договор с клуба за 2 години.

 

Цветков е продукт на силната благоевградска школа. Той излиза в чужбина едва 17-годишен. В кариерата си досега е носил екипите на холандските - Хееренвеен (16 мача/2 гола), Веендам (66/40), Цволе (41/1), Хелмонд Спорт (32/19), Спарта Ротердам (41/8), турския Сиваспор (41/11) и азербайджанския ФК Хазар (50/22).

През 2011 година Цветков се завръща в България и преминава в редиците на родния си Пирин. За "орлетата" той вкарва 8 гола в 12 мача и помага на отбора да остане в елита, но в последствие отборът е изваден от "А" група по административен път.

През последния сезон Иван Цветков игра за Левски, като отново показа добра резултатност - 14 гола в 35 мача.

Нападателят имаше шанса да стане и първият футболист на Ботев облякъл новата фланелката от новия екип, с който "канарите" ще играят през следващия сезон.

Източник: botevplovdiv.bg

Още по темата: общо новини по темата: 182
21.10.2012
29.09.2012
28.09.2012
27.09.2012
20.09.2012
15.09.2012
предишна страница [ 1/31 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+5
 
 
Това е добър трансфер. Въпреки, че е на години е добър. Поздравления за това
+9
 
 
вместо да се изкефя на яките трансфери и на тези които предстоят аз си тровя нервите да гледам комплексарите какви глупости дрънкат,но знам причината, здравата се напикаха, ще има да ги пукаме като балони,то бива ама такова завиждане и злоба,нека нека, мислехте че ботев вечно ще бъде в дъното ,хахаха ,идваме с цялатa мощ, треперете мангали,защото ние идваме....ще ебемм
+19
 
 
Браво на съгражданите, наистина са се заели да направят боеспособен отбор и така и трябва да бъде! Струва ми се, че от трите трансфера най-добрия си остава този на Дяков - все пак момчето е младо и е надъхано да играе за Ботев. Но и този нападател е добра опция за Ботев за следващите 2 години. Усещам, че дербито на Пловдив ще се върне по-бляскаво от когато и да било през последните 10-15 години :)
+6
 
 
Цветан Василев - Великан! Гаври се както си иска с обора и кочината!!!
-17
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
-26
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (4)
+17
 
 
Четейки изявленията на някой индивиди се убеждавам,че някой от "феновете"на съгражданите ни са израстнали с комплекса Ботев и за тях да си локомотивец означава да ненавиждаш Ботев,а не да обичаш собствения си клуб,това е ярко изявена комплексарщина и за пореден път доказва,че локомотив никога няма да бъде голям клуб,представети си примерно феновете на Реал да пеят"ЕЙ Хетафе ,майка ви ш***а"ит.н,пример за това е,разхождам си кучето и говоря по телефона,облечен съм с фланелка на Ботев,до мен спира кола с трима олигофрена и единият ме пита"Каква е тази фланелка",отговарям му"Хубава,не виждаш ли",а това човеченце почва да псува"ЕЙ жълтуур и т.н",докато успея да му кажа,че ще му дам 2 лева да си купи една с Вайхолдинг от махалата ии кучето ми го захапа,е животното си е умно и по бързо от мен разпознава добитъците!
+17
 
 
След днешните трансферни бомби, които жълто черните хвърлиха с привличането на Иван Цветков, Костадин Дяков и Асен Караславов от щаба на Ботев се очаква да обявят и други сензационни трансфери. По информация утре се очаква жълто черната фланелка да облече и Рубен Палазелос. Испанският дефанзивен халф има сериозна визитка, а в момента пристига от испанския Депортиво Алавес. Роденият на 11 април 1983 година испанец е започнал кариерата си в Сантандер. Преминава през Ланзароте, Паленсия и Гимнастика Торелавега, играе под наем в гръцкия Арис, след което изкарва няколко сезона в шотландския Хартс, с който е изиграл цели 114 мача, има и 3 попадения. Последния сезон за Палазелос е в испанския Алавес. Испанецът е вече в България и още утре ще парафира контракта си с Ботев.
+13
 
 
мургави кондукторки плюят по памета на БОТЕВ...турски подлоги сте цигани по долни от крастави кучета...за винаги ще ви посрещат насякаде с мощно ЦИГАНИ ЦИГАНИ ЦИГАНИ...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Ботев реди контрола с отбор от Англия
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: