ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев представи новия спортно технически щаб
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:47 / 08.06.2012Коментари (37)15848
© Plovdiv24.bg
Днес на официална пресконференция Ботев Пловдив представи новия си спортно технически щаб. Президентът на "канарчетата" Юли Попов представи старши-треньора на тима Ферарио Спасов, неговият помощник Александър Димитров и спортния-директор Александър Александров, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Юли Попов благодари на цялото ръководство, което помогна на Ботев да се завърна в елита, както и собственика Цветан Василев

"Благодаря на Костадин Видолов, който пое отбора в много трудна ситуация и го завърна там където му е мястото. Той се справи блестящо със задачата. Успя да мобилизира отбора и той има огромна заслуга за завръщането му в "А" група. Проведохме разговор с него след края на сезона. Причината той да не е треньор на Ботев е прословутия лиценз "Про". Пожелавам му да го изкара възможно най-бързо и да влезе в кръга на елитните треньори на България", заяви Попов.

Относно това което се случи с Марин Бакалов, президентът на "жълто-черните" заяви:"Той е човекът, който имаше най-тежката участ през тази кошмарна година. Към него се изл
я най-големия негативизъм кум ръководството за неубедителното представяне на отбора, но той има основен принос за спечелването на промоцията на отбора в "А" група. Марин Бакалов е доказан специалист и е дал много на Ботев, като футболист, треньор и ръководител. Аз мисля, че той много е дал за благото на отбора, а и още може да даде. Ние сме му предложили подходяща работа, която отговаря на неговите възможности, квалификации и опит. Той поиска няколко дни отпуск, да реши какво да прави оттук нататък и в момента чакаме неговото решение".

Относно въпроса Марица да стане сателит на Ботев, Юли Попов заяви, че вчера двете ръководства са имали среща, на която не се е стигнало до споразумение.

Както Plovdiv24.bg ви писа по-рано днес причината за това е, че президентът на отбора от Кършияка Марин Ленгеров е пожелал 300 000 лв. от Ботев, които да му бъдат давани всяка година, като той е заявил, че знае как се управлява клуб и само това е начина Марица да стане сателит на "канарчетата".

 

Още по темата: общо новини по темата: 182
21.10.2012
29.09.2012
28.09.2012
27.09.2012
20.09.2012
15.09.2012
предишна страница [ 1/31 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+4
 
 
Браво на Сашо И голямо Браво на Феро 6+ какво казват и двамата на пресконференцията на българина му дай финансово стабилен отбор и да каже ,че ще прави селекция и отбори който не са плащали на играчите си по 4/5 месеца обявяват цени като за европейски звезди.Не мисля,че във момента в нашето първенство има играч който да струва 500 хил. евро.Много правилно няма да пълним гушите на разни нещасни мишоци.
+6
 
 
АХ КОЛКО ЖАЛКО Е ДА СИ ЧЕРНО БЯЛ!Ко стана Кокича май май си тръгва и нещо полудяхте ,взехте да дублирате комплексите!Споко има много санаториуми нещастни Кюстендилски к...и!
-12
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
-12
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
-13
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+17
 
 
Аз мисля, че Сашо Александров заслужава един бенефис. И не толкова заради това, което направи за Ботев тази година, а за целия принос към родния и пловдивския футбол. Футболисти като него заслужават. Идеална възможност за това е евентуалната приятелска среща между Ботев и нашите солунски братя от Арис. Ако сте съгласни с тази идея, нека я прокламираме!
-19
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+13
 
 
Успеx на новия треньорски тандем. Много успехи с любимия ни Ботев Пловидив. Щом Сашо е във този тандем селекцията щее качествена. Ай канари.
+10
 
 
Прав е Кантона! Щаба е ясен от седмица, ама със селекцията кво става?! Пак ли като миналата година ще я караме?! Вече трябваше да сме се разбрали и подписали договори с поне 5-6 футболиста!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Оперираха успешно Георги Николов! Известен мениджър с голяма помощ за нападателя на Ботев
Строителите на стадион "Христо Ботев": Все по-близо до финала!
Попето е възстановен, повежда Ботев срещу ЦСКА-София
Пловдивското дерби се отдалечава… засега
Победи с 6:2 и 4:1 за Стамен Белчев в срещите с Ботев
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: