ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Президентът на Марица по стъпките на Христолов
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:26 / 08.06.2012Коментари (34)8043
© Plovdiv24.bg
Президентът на Марица Марин Лeнгеров е поел по стъпките на печално известния Димитър Христолов в опита си да унищожи Марица, научи Plovdiv24.bg.

На среща между ръководствата на Ботев и Марица, президентът на "жълто-сините" е пожелал 300 000 лв., които да му бъдат давани всяка година, като той е заявил, че знае как се управлява клуб и само това е начина Марица да стане сателит на "канарчетата". 

Представителите на Ботев веднага са станали от масата за преговори и така има огромна вероятност те да се откажат в опита да съживят родния клуб на легендата Христо Стоичков.

Както е известно на всички, отборът от Кършияка е в окаяно състояние. Треньори и служители не са получавали заплати почти година. Футболистите от първия отбор получават единствено по 3 кебапчета след домакинска победа. 

Особено комично стана положението последния месец, след като служители отговарящи за поддръжката на стадиона напуснаха клуба и от тогава насам Марин Ленгеров може да бъде забелязан всеки ден, да коси тревата и да се опитва да се бори с вредителите на стадиона. 

В едно от предаванията на Plovdiv24.bg, "Vip Sport", самият Ленгеров заяви, че клубът разчита единствено на таксита на децата.

При всички опити на треньори и служители да го попитат, кога ще си получат възнагражденията, Марин Ленгеров отговаря, че Общината има да му дава много пари и когато ги получи, той ще се разплати с тях. 







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Айде че много се плюнчат всички тука да ви разясня малко как седят нещата в Марица.Значи самата истина е че там има един човек който саботира съвсем умишлено преговорите с Ботев и той се казва ГЕОРГИ ПОПОВ-тумби,този човек е мога да кажа главния виновник за всички мизерии около Марица,той лично навива така наречения "Президент" да не приема офертата на Ботев защото го е страх че ще бъде първия освободен след евентуалното встъпване на хора от Ботев в клуба и така няма да може вече да си пие ракията и да решава кръстословици в барчето на стадиона!Всичките злини в клуба идват именно от него,без да оправдавам онова диво селянче Ленгеров,който е супер наивен и се оставя да бъде воден за носа от въпросния човек.Както казах този човек изгони от клуба почти всички хора които работеха и без това за бог да прости.Нарежда на треньорите в школата да губят служебно мачове пред слисаните погледи на децата,на гостувания единствено се ходи ако са в рамките на града,разформирова двете старши възрасти на клуба,както и почти цялата младша възраст,в момента са останали само двата детски отбора на Огнян Атанасов и Евгени Курдов които в най скоро време ще последват участа на останалите,думата заплата е табу.Мога да кажа че съм много близко до клуба и това е самата действителност там,и наесен клуба и школата на Марица ще се състои само от двама души както е тръгнало,това са Георги Попов И Марин Ленгеров.И последно да завърша с това че другата основна причина за отказа им е,че преговарят и с хора от обкръжението на един криминално проявен господин и то много усилено и това всъщност им дава смелост да реагират отрицателно на поканата от Ботев.
-3
 
 
Защо говорите без да сте наясно?Стоите си пред компютрите и не сте направили нищо за МАРИЦА,а плюете единственият човек ,който прави нещо за този клуб.
+3
 
 
Тоя така наречен президент е толкова тъп и прост,че нямам думи да го опиша,пък и на всичкото отгоре си е внушил,че е голям ръководител-бил учил за такъв.Стар комунистически кадър с болен мозък.Той няма пари да плати заплатите на треньорите,те не че останаха много,щото почти всички се махнаха заедно с отборите си,няма пари за пътнини на децата,сам коси и опъва мрежи,пък и тръгнал пари да иска.Вижда се колко мисли за Марица и за школата,всичко е на издръжка на родителите пътнини,екипи,топки и такси зада може да издържа от тях мъжете.Изпуска се златен шанс да се възроди маричката и школата и заради един малоумник.
на 08.06.2012 г.
+1
 
 
ПАЗИ БОЖЕ СЛЯПО,ДА ПРОГЛЕДА.
+3
 
 
Хора,става въпрос за един пловдивски клуб,люпилня на таланти.И по-точно как един иска да го закрие.Бил фен на Локо.Та и двата президентите на местните грандове са фенове на един и същи столичен клуб,но спонсорират Ботев и Локомотив.Марица е вторият по възраст пловдивски клуб дал едни от най-добрите пловдивски спортисти.Грехота е да бъде закрит заради магариите на един....
+2
 
 
Какво се учудвате? Бианчи си го каза:президента на Марица е фен на Локо.Малко цифрички и факти,пред които и боговете мълчат.Сезон 1996/1997.През пролетния дял на А група ,предстои мач:Локо-Марица.Марица е застрашена от изпадане,Локо е в златната среда,без риск да изпадне,без шансове за медали.Всички очакват Локо да се прояват като пловдивчани да да помогнат на Марица.Нищо подобно:Локо бие Марица.В крайна сметка Марица изпада от А група,точно с 3 точки по малко,от Етър,които се спасяват/Марица 32т;Етър 35т/.Някои Локо фенове,твърдят,че Локо е щал да изпадне ако пусне на Марица.СправкаЛоко завършва с 41т,Етър ако беше изпаднал с 35т..Т.е ако Локо беше пуснал на Марица щеше да бъде с 38т,а изпадащият Етър с 35.Така че не им е за първи път.
+10
 
 
Боже,колко простотия има на този свят.
-19
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (6)
+12
 
 
Тоя смешко не знае триста хиляди с колко нули се пишат,ама веднага е готов да ги открадне!Трябва да има начин по който да го изхвърлят от стадиона като мръсно псе и въобще повече да не се занимават с този неграмотен човек.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Шанс за Марица! Струмска слава с много проблеми преди визитата в Пловдив
ПФК Марица: Подкрепете отбора в тежкия домакински двубой!
Марица с два много важни мача, от тях ще стане ясно бъдещето
Бивш играч на Ботев вкара 2 гола на Марица, пловдивчани с 6-а поредна загуба
»
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: