ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев отрече за трио
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:44 / 02.07.2012Коментари (23)13520
© Plovdiv24.bg
Спортно-техническият директор на Ботев Пловдив Александър Александров отрече за Plovdiv24.bg, че "канарчетата" са водили преговори със защитника на Левски Йордан Милиев, напусналия ЦСКА ляв бек Румен Трифонов и нападателя Светослав Тодоров.

Както е известно в последните дни българските медии спрягаха въпросните трима футболисти, че ще се присъединят към новака в "А" група, но спортният директор на "жълто-черните" опроверга отново слуховете. 

Междувременно от днес Ботев Пд се готви със всички налични 19 футболисти на лагера в Тетевен. От вчера към отбора се присъединиха полузащитникът Рубен Паласуелос и защитникът Асен Караславов, които бяха освободени от клуба поради лични причини.
Още по темата: общо новини по темата: 182
21.10.2012
29.09.2012
28.09.2012
27.09.2012
20.09.2012
15.09.2012
предишна страница [ 1/31 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+4
 
 
Доста футболисти ще искат да идват там където има пари и това е нормално,но дано всички ги оценят по качества.Намирисва ми,че доста от тях ще има с превилегии.Дано от старите момчета играещи със сърце и качества не останат в сянка.Само БОТЕВ!
+8
 
 
Гледайте си вашият мач.На селска полянка,срещу неизвестен отбор пред 5 човека седнали на градинска пейка.Ей релси и траверси,изравнихте.Второто полувреме според тотозалозите ще мачкате ,машини.Тревата.
-15
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
+14
 
 
Адекватно ръководство.Някой пуска ,,информация'' на ухо.На другият ден ръководството я опровергава.Футболиста за който се говори си вдига цената,а сайтовете се пълнят.До следващата ,,гореща новина''.
+11
 
 
Класиране за новия сезон според мен :1.Левски,2.Лудогорец, 3.БотевПд , 4.ЦСКА,5. Черноморец ,6.Литекс, 7.Локомотив Пд.,8.Етър,.....изпадат ЛокоСф,Славия и ПиринГД
+14
 
 
19 играчи са доста малко, трябва да направим група от поне 25 играчи, значи поне още 3-4 трансфера трябва да направим плюс тези две момчета от школата на Спартак, може да ги дръпнем при мъжете да свикват с обстановката, щом все пак са играли в мъжкия им отбор, не ми харесва обаче, че търсми само свободни агенти, както казва Кривия, не е задължително да се купуват скъпи играчи, но все пак може да се намерят играчи и на по-приемливи цени, нали все пак пари има, наистина, дано до края на седмицата вземем играчите, които ни трябват, защото досега реално ръководството е похарчило съвсем малко пари за трансфери, все пак бюджета ни уж е пет милиона, поне милион да дадат за трансфери. Само Ботев.
+13
 
 
Президентът на Ботев Пловдив Юли Попов разкри че до няколко дни треньорът Ферарио Спасов ще е наясно на кои играчи може да разчита през новия сезон."До седмица трябва да приключим работата със селекцията. Това е изисква нето на Ферарио Спасов. Така той ще може да ги ползва по време на втората част от подготовката, когато съставът се обиграва.Не мога обаче да разкрия колко още трансфера ще направим. Със сигурност обаче ще има такива. Затова отговаря спортно техническият щаб. Нашата работа е да осигуряваме средствата и сме я свърши ли."Клубът пък още не може да постигне договорка и да разтрогне контракта на Атанас Курдов. Нападателят не попада в плановете на Ферарио Спасов.
+12
 
 
Във момента доста клубове ще искат играчи без изобщо да знаят,че ги искат.
+21
 
 
тези измислени медии, до кога ще продължават, всеки ден ли трябва някой от ръководството да излиза и да опровергава неверни работи
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев каза кога пуска билетите за реванша с ЦСКА-София
Легенда на Ботев с 353 мача празнува днес
Георги Николов стиска палци за Ботев в Барселона
Дубълът на Ботев обърна Сливен в Трета лига
Балтанов благодари на "жълто-черните" фенове
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: