ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Сашо отвърна на Курдов: Нека натрупа малко повече сре­щи и тогава да дава акъл
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:42 / 10.07.2012Коментари (76)11194
© Plovdiv24.bg
Спортно-техническият директор на Ботев (Пловдив) Александър Александров - Кривия не остана длъжен на Атанас Курдов и отговори на нападките, които бяха отправени към него.

Бивши­ят вече нападател на "жълто-черните" обвини пред "Тема Спорт" Кривия, че го е изгонил от тима, тъй като не го е харесвал и се е мислил за много велик.

"Футболист, който има изиграни 3 мача в професио­налния футбол, няма право да коментира треньорския щаб и ръководството. Нека натрупа малко повече сре­щи и тогава да дава акъл. Наско Курдов си мени мнени­ето на всеки 3 минути и по­някога говори пълни глупос­ти. Той вече е свободен агент и може да си търси отбор, никой не го спира", каза шефът при "канарчета­та".

"На Наско всеки му е крив и угода няма. Що се отнася до това, какво съм постиг­нал във футбола, ще кажа са­мо, че не е той човекът, който трябва да коменти­ра. Всеки може да стане гол­майстор във В група като него. Не е много сложно", ка­за още Сашо Александров.

Той бе категоричен, че тази тема за него вече е изчерпа­на и повече не желае да я ко­ментира.

Още по темата: общо новини по темата: 182
21.10.2012
29.09.2012
28.09.2012
27.09.2012
20.09.2012
15.09.2012
предишна страница [ 1/31 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-3
 
 
И кривия си е крив,и Наско си е келеш,но аз все пак го харесвам като футболярче,вярвайте ми един може би ще съжаляваме за него,трябваше да се намери някво друго разрешение на проблема и той да остане да играе за нас,а относно това което пишат колегите под мен аз съм малко скептичен,че ще се случи,мога да се обзаложа че ще бъдем най-наказвания отбор в А група,имаме прекалено много ''фенчета'',които ще се погрижат за това!!!
+11
 
 
Колегата яков николай изказва по долу една еретична мисъл, която страхотно ми допада: Със ставане на крака да посрещнем любимците си в първия мач, като проявим и необходимото уважение към съперника. Мисля, че ако посрещнем Славия с аплодисменти, ще бъде по-впечатлително от общоприетото Уууууу.... . Така ще засвидетелстваме нашето уважение към клуба, съдействал за честването на нашата 100 годишнина. И което е още по-важно - иска ми се да се види по-високото ниво на Ботевиста. Впечатлен съм от младите, че пеят през цялото време, без освирквания и псувни по адрес на наши или чужди. И пак те ще трябва да поведат цялата ни публика и по-нататък.
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 10.07.2012 г.
+10
 
 
Най-добре да се спре да се пише по темата Курдов. Каквото било - било.. Сега има по-важни неща за БОТЕВ, така че нека гледаме само напред!
+1
 
 
Това леке Курдов,дори когато вече не е част от отбора,пак успява да плете интриги.Ето защо няма място при нас.
+10
 
 
За първи път пиша във вашите теми, но просто това което прочетох от ваши фенове не ви отива. Вместо да се радвате на мащабната селекция, която направихте, вие сами си вкарвате интриги. Ми вие ако бяхте на нашто място и сигурно трябваше да се избиете помежду си. Често се заяждам с някои от ваште фенове дето киснат в наште теми, но тва е за да става весело. Иначе успех и по-кротко да я карате.
+17
 
 
Ботев е велик клуб, но и ние неговите фенове е време вече да променим манталитета си..!!! Стига вече сме се занимавали с глупости,но да погледнем по от високо на дребните неща/..Ние сме Ботев - и няма по-голям..!Нека всички на крака да поздравим любимия си отбор при домакинството със Славия.Като проявим и необходимото уважение и към също така дълголетният съперник.Нека покажем на всички ,че сме горди ,смели, и че по Ботевски живеем.Нека докажем на всички ,че Ботев е символ на победата...
+10
 
 
Мисля,че Сашо трябва да спре дотук.Не е необходимо да се отговаря на всички нападки,които се появяват-само се насажда напрежение.Иначе е ясно,че имат личен конфликт.Но Сашо не трябва да слиза на това ниво ,най-малкото вече е спортен директор!И понеже се познаваме ще си позволя да го посъветвам да не влиза в такова русло-това са дребни неща, а неговата задача е много отговорна и ще бъде мерена по резултатите на отбора, а не по интервюта по всички теми!Успех Сашо!
-4
 
 
саше, по-тихо братче! още не си показал нищо като директор и взе да плямпаш глупости. много добре знаеш защо наско игра само 3 мача, и защо твоя любимец петьо атанасов ни измъчваше цял сезон заедно с трансформатора, и защо феро не иска наско. работата ти включва да намираш начин да потушаваш конфликтите, а не да ги създаваш както беше като футболист. успех и на наско и на сашо, но и двамата с тези характери не ви трябват врагове, защото и двамата си вредите сами достатъчно.
+5
 
 
Абе хора, спрете се бе! Ще се оставим ли отново да бъдем разделени, в този сезон, с най-скъпа и добра селекция? Сега зложелатели под прикиритие ще нападат Сашо, други ще го защатават и ще нападат Курдов, за да неутрализират най-силния играч на Ботев - 12-ия. Призовавам също като Бултрас, всеки Ботевист ако има да каже нещо положително за футболист или ръководител на Ботев, да го сподели. Ако нещо в някой неодобрява, нещо го дразни, да замълчи. Този нов наш съмишлиник "Ботев, отборът на град Пловдив" от два дни е от най-активните, и плюе ли плюе по Сашо. Още двама трима прикрити като него като започнат да плюят, и ние сме, дотам. Най-великата публика е разбита на пух и прах.
+2
 
 
Сашо до вчера беше футболист,отличен футболист даже,но изведнъж стана спортно-технически директор,без да се отчете факта че няма никакъв опит извън терена-пом.треньор,треньор или въобще някакъв,така че има да се доказва на този пост иначе всеки с толкова пари,бюджет и влияние може да постигне дори и повече.Бакалов постигна поставените цели и резултати и с по-малък бюджет а с този бюджет и претенции трябва да сме поне в челната тройка,другото ще е провал!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев каза кога пуска билетите за реванша с ЦСКА-София
Легенда на Ботев с 353 мача празнува днес
Георги Николов стиска палци за Ботев в Барселона
Дубълът на Ботев обърна Сливен в Трета лига
Балтанов благодари на "жълто-черните" фенове
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: