ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (9) | Вчера (19)
Ботев Пд отряза Илиян Йорданов
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:52 / 03.09.2012Коментари (45)15520
© Plovdiv24.bg
Ръководството на Ботев Пловдив няма никакво намерение да привлича Илиян Йорданов. 23-годишният играч е бил предложен на канарчетата. Той е техен юноша, а през зимата бе искан на "Колежа". Тогава обаче за подписа на футболиста се пребори Локомотив Пловдив. През седмицата играчът напусна със скандал "Лаута". Той обяви, че е пренебрегван и желае да премине в тим, в който го уважават. След това скъса контракта си с черно-белите. 

"Нямаме интерес към него. Селекцията ни отдавна е приключила. Не смятаме да пробваме нови футболисти по време на паузата в шампионата. Предпочитаме да даваме шанс на юношите си. Разполагаме с добър отбор, не мислим да правим каквито и да било промени в него", заяви изпълнителният директор на жълто-черните Ангел Палийски

През това лято обаче двама играчи на Ботев, които носеха "жълто-черния" екип през пролетта, преминаха на "Лаута". Това са Димо Атанасов и Атанас Курдов

Вчера президентът на канарчетата Юли Попов заедно с изпълнителния директор изгледаха двубоя на втородивизионния Раковски срещу Сливен. Както е известно, Раковски е сателит на канарчетата, а в него играят доста играчи, преотстъпени от Ботев.


Източник: "Тема Спорт"
Още по темата: общо новини по темата: 182
21.10.2012
29.09.2012
28.09.2012
27.09.2012
20.09.2012
15.09.2012
предишна страница [ 1/31 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+8
 
 
такива утайки не ги искаме .. Веднъж направил ли си грешката да напуснеш Колежа връщане обратно - НЯМА :))))
+5
 
 
Ако обичаше ,,БОТЕВ,,никога не бе преминал при буферите, дори и с риск да не играе шест месеца.Сега няма как да се върне , след като се е вмирисал от лайнута .
-5
 
 
щом не приема исляма не става за ДПС-сопотЪ
+11
 
 
Избяга от единия сателит, сега да отива в другия Раковски. После ако имаме нужда ще го извикаме.
+19
 
 
А защо не в Раковски? Зимата ако се представи добре, може и да се намери място за него в Ботев. Сигурен съм че в Раковски ще взима и повече пари...
+23
 
 
Не го познавам,но явно,че е леке.От няколко години разиграва и Ботев и Локо.Ту искам, ту не искам и в двата отбора. Само от зимата поне 3 пъти-"идвам в Локо,не идвам в Локо,"идвам в Ботев,не идвам в Ботев".Не ни трябва такъв.Утре ще държи сметка на треньора защо не го пуска.Абе Илианчо,липсва ви казармата на вас."Началника винаги е прав".Кокъла може да е всякакъв боклук,ама е терньор и думата му не се оспорва.
-11
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
на 03.09.2012 г.
+13
 
 
Илянчо видя ли до какво води лакомията!Айде сега пак на село!вместо да си чакаш момента в Локо Пд ти се помисли за звезда!
на 03.09.2012 г.
+17
 
 
Да преминеш от ГРАНДА БОТЕВ - в докомотив столипиново , това е необратимо пропадане в кариерата ! Няма описан обратен път назад. Имало е футболисти , започнали при буферите ( по стечение на обстиятелствата ) - и после поискали да направят КАРИЕРА в ГОЛЕМИЯ ОТБОР на Пловдив - БОТЕВ... И са успявали. Пример - Коце Видолов. Но няма пример някой да е преминал от БОТЕВ в Локо , и да е направил кариера дотолкова , че да се върне в БОТЕВ.
-5
 
 
Илияне, Илиянчо.Много ти е празна кратунката бе момче.Талант имаш, но мозък, не. Шанс за изява в Локото ти се даде, но ти не успя да се възползваш от него. Вместо да се стегнеш и заработиш както трябва, ти започна да поставяш условия.Защо не те пускал треньора в игра? Ами защото с нищо не показа, че заслужаваш да ти се гласува доверие.Сигурен съм, че се имаш и за по-голям футболист от Наско Курдов и затова миналата седмица написах че твоят проблем е в главата ти. Вместо да играеш в най-добрият Пловдивски отбор на ниво "А" група, сега се върни обратно в Любимец да събираш дини по къровете.И ще ти го кажа още веднъж. Като не знаеш да целуваш ръка, целувай г*з.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легенда на Черно море: Мачовете срещу двата отбора под тепетата са решаващи!
ЦСКА 1948 цака ЦСКА-София за юноша на Ботев
Петъчен футболен маратон - три мача в Първа лига днес
Отлична новина за стадионите на Локомотив и Ботев
Първо в Plovdiv24.bg: Юноша на Ботев с тежка контузия! Претърпя операция в столична клиника
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: