ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев замина за Тетевен без Нунес Родригес до Сантос
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:36 / 26.06.2012Коментари (18)8603
© Plovdiv24.bg
Днес около 9 сутринта "жълто-черните" заминаха за Тетевен, където ще протече първият етап от подготовката на отбора, съобщава официалният сайт на тима. Престоят в старопланинския град приключва с контролна среща срещу Видима-Раковски, като мачът е на 6 юли в Тетевен.


"Канарите" тръгнаха от Пловдив в доста оскъден състав. Иван Цветков и Рубен Паласуелос ще се присъединят към отбор през седмицата, също както и Асен Караславов, който пропусна първата тренировка на отбора.

В новата клубна Сканиа се качиха 12 футболисти - вратарите Христо Иванов, Росен Андонов и Ернестас Шеткус, Ангел Рахов, Йордан Христов, Петър Атанасов, Тодор Неделев, Станислав Костов, Лазар Марин, Лъчо Ангелов, Радослав Терзиев и македонецът Горан Тодорчев.

По-късно днес към тях в Тетевен ще се присъединят Мариян Огнянов, Ивайло Димитров, Костадин Дяков и Диего Фераресо, които първо трябва да минат медицински изследвания в Пловдив.

С отбора не тръгна бразилецът Нунес Родригес до Сантос, което на практика означава, че на латиноамериканеца няма да се разчита.

До края на седмицата всички играчи с договори ще бъдат събрани на лагера в Тетевен.

Още по темата: общо новини по темата: 182
21.10.2012
29.09.2012
28.09.2012
27.09.2012
20.09.2012
15.09.2012
предишна страница [ 1/31 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-3
 
 
и каква стана тя сега?! уж при нас идвали екскурзианти?! Е да, ама разликата е, че ние взимаме "екскурзианти" като Дембеле, Родригес, Бенжи... които по една "случайност" се оказват класи над другите в помията сътворена от разни перачи на пари на ДПС и Перуки, и наречена а група... а вашите просто бягат от миризмата на "Манежа"... ех, колко жалко е да си папагал!!
+3
 
 
Май гледате за Керима по БТВ:))))) Много сте малко и няма кой да ни весели:))))) Айде бе буфери, кажете нещо весело.....
-11
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (4)
+9
 
 
Момчета, няма за мен по-голямо удоволствие, от това когато видя някой буфер да се изцепи и на другия ден цъфнат 2-3 прекрасни новини за любимия не само на Пловдив, но и на цяла България БОТЕВ Пловдив!!! Имам чувството, че нашето ръководство следи темите и щом някой буфероне каже ами "Коматево" и хоп терени, щом друг буфероне каже ами селекция, и хоп 2-3 нови в отбора.....:)))) Лошото е, че не останаха. Има само 2-3 психопати ....... Дано да цъфне някой нов и да каже примерно за таблото, за ........ , че то няма какво да си пожелаем???? Всичко каквото си мечтаехме стана!!!!!Дори и на ум не ми идва какво да си пожелая.....:)))))
+24
 
 
ее тцтцт отварям страницата да прочета за любимия ми гранд и викам да погледна коментарите и кво да видя ??!! един мазен черен резак налазил веднага нашата тема...кога успя да ни изпревари не ми е ясно....
-41
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (6)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Платек изненада, договорът на Керкез не е сигурен! Решението ще бъде взето следващия месец
Ботев отпусна 1900 билета за феновете на ЦСКА-София
Феновете на Ботев питат Платек за селекцията и нов договор на Керкез
Локо (София) пусна билетите за Ботев, призова феновете за подкрепа
Ботев насочва поглед към "Коматево"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: