ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Славия прибира нежелан от Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:14 / 07.07.2012Коментари (23)8406
© Plovdiv24.bg
Нападателят Атанас Курдов е желан от Славия. Както е известно, той прекрати договора си с Ботев Пловдив, след като се оказа ненужен в селекцията на Ферарио Спасов, и е със статут на свободен агент.

Белите вече са влезли в контакт с играча, към когото интерес имаше и от ЦСКА, но нищо повече. Вариант пред Курдов е и турски клуб. 14-ият в местния елит Ордуспор иска нападателя в редиците си. Този клуб обаче бе с финансови проблеми през последните две години и това притеснява играча.

В същото време стана ясно, че стражът Стефано Кунчев няма да остава в Динамо Дрезден и се завръща в Славия. Вратарят на белите и младежкия ни национален тим тренира няколко дни с отбора от Втора Бундеслига, но в крайна сметка трансфер няма да има. Спортно-техническото ръководство на Динамо Ралф Лозе благодари на Кунчев за старанието в заниманията, както и на още няколко футболисти, които бяха на проби. Спецът тества и други двама вратари - поляк и хърватин. Съдбата на Кунчев сполетя и тях, докато тимът от Дрезден успя да привлече за вратарския пост Флориан Фромловиц, пазил за последно за Дуисбург.

Източник: в. "Тема Спорт"

Още по темата: общо новини по темата: 182
21.10.2012
29.09.2012
28.09.2012
27.09.2012
20.09.2012
15.09.2012
предишна страница [ 1/31 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Успех и дано не го сполетяват контузии.
+7
 
 
Успех Насе !!! И не забравай любимия си Ботев Пловдив.
+4
 
 
Май ще стане като Барса и Жорди Алба,гоним без пари и после го купуваме за .....Курдов си е добър футболист и изявен голмайстор и ако стане така,че след година или две треньор на Ботев иска отново да го има в състава,не казвам име,защото всичко се случва,тогава шефа да се върне назад и да потърси пълната отговорност на този,който го е изгонил от състава,така си е справедливо!
+12
 
 
"На моята възраст е рано за пенсиониране. Имам варианти за кариера и в чужбина, но да видим. Аз съм от Пловдив, но наполовина съм и столичанин. За мен е важно да играя, защото през последната година в Ботев ме подложиха на тормоз. Искам да кажа, че феновете на Ботев са невероятни. От сърце желая на отбора успех в "А" група. Сигурен съм, че пак ще се върна при тях. Ботев за мен е нещо много важно, жалко че се разделихме не по мое желание. Но ще се върна", завяви днес Атанас Курдов, пред спортен сайт.
+9
 
 
въпреки всичко което се изговори за наско,той даде много на ботев,показа че обича клуба и нас, яд ме е че не му се даде шанс да играе,ако беше играл сега щеше да е част от нас, найстина съжалявам че вече не е при нас,успех насе и да не ни забравиш
+12
 
 
В началото когато дойде в Ботев още във"В"-група игра доста добрено след това което разбрах,че се правил на мъж в съблекалнята явно няма място в нашия отбор.Никога един играч няма да бъде повече от даден отбор и най вече от Ботев.Благодаря му за хубавите и прекрасни голове и за това,че радваше публиката на отбора през краткия му престои в отбора.
-29
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (7)
+23
 
 
Успех Наско! Един ден ще се върнеш на Колежа!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: