ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Феновете на Висла бесни на ръководството, че допуснали Иршак да парафира с Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:34 / 05.07.2012Коментари (31)9134
© botevplovdiv.bg
Привличането на Томаш Иршак в Ботев (Пд) предизвика скандал между фенове и ръководство. Феновете на Висла (Краков) са бясни на ръководството за това, че са допуснали Иршак да парафира с българския Ботев, вместо да продължи с Висла. Ултрасите са полудели, защото от ръководството на Висла са искали полузащитникът да преподпише, но той е отказал нов контракт. Според полските медии причината е, че от Висла са предложили едногодишен контракт, а Иршак е искал сигурност за по- дълъг период. Договорът му с Ботев е за 3 години.

Полската медия ONET.pl разкрива, че 28-годишният футболист е имал предложения от шест клуба - Заглембе (Любин), Вроцлав, Шльонск, кипърския Апоел (Никозия) и чешкия Теплице, но е избрал отбора от Пловдив. Изданието не пропуска да отбележи, че редом с Иршак Ботев е привлякъл и македонския национал Бобан Грнчаров.

Коментарите на феновете пък правят сериозен комплимент на Ботев и на българския футбол като цяло. "Не разбрахте ли - полският футбол е фалшификация. Ние сме далече от България", пише фен на Висла. Други фенове пък коментира "Броиха повече от 700 000 евро за него и допуснаха да си тръгне просто така".

Източник: "Меридиан Мач"

Още по темата: общо новини по темата: 182
21.10.2012
29.09.2012
28.09.2012
27.09.2012
20.09.2012
15.09.2012
предишна страница [ 1/31 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+7
 
 
Така е в професионалния спорт, който превари той товари.
+9
 
 
Отборите са 6: Заглембе Любин, Шльонск Вроцлав (което е един отбор, за сведение на Пловдив24), Апоел Никозия, Теплице, Рух Хожув и Корона Келце. Като от седмия - Ботев - единствени са склонили да му заплатят високата заплата, на която Висла в момента са меко казано безсилни. Знам го от сигурни източници и те не са български, а около Вавел. А който назнайва малко полски ще го прочете от днес на няколко места, като 'О-смет.пл' не е сред разбира се.
+12
 
 
Аз си мислих ,че манолчо от завист е дал фира ама нейсе тука е. Сега остава и бобгейчето да се яви и всички комплексари са в комлект.
+7
 
 
Ето такива изпълнения прави този младеж!
+22
 
 
Пълни глупости,какъв е този Иршак,той Лимона е пет пъти по-добър от него,единствената разлика е,че Лимона си проявява таланта в ранните сутрешни часове и то не на терена,а по дансингите на нощните клубове на Пловдив,ето господа буфери,виждате ли каква е сега разликата в селекцията при вас и при нас?
+20
 
 
браво на раководството за професионалното отношение,ние щте ви се отблагодарим на трибуните както винаги.БЛАГОДАРИМ
-23
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+32
 
 
ГОЛЯМ КЕФ МИ СТАВА МАЙНА. ОЩЕ НЕ СМЕ ПОЧНАЛИ А ВЕЧЕ СМЕ В УСТИТЕ НА ЕВРОПА. МНОГО СКОРО ЩЕ ЗАГОВОРЯТ И В ДРУГИ СТРАНИ.САШО ЕДНО ГОЛЯМО БРАВО ЗА СВЪРШЕНАТА РАБОТА ДО ТУК
+24
 
 
Не знам, ама ако е вярно ( а няма причина да не е); значи става ултра сериозно всичко. Да сме преборили конкуренцията на Висла (за нов договр), Заглембе (Любин), Вроцлав, Шльонск, (Никозия) и чешкия Теплице!!! Това говори както за супер много пари (като заплати, може би и на ръка), така и за нещо друго - едва ли е само пари. Не знам какво им обещаваме на тези новите ;)))))
-22
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (4)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: