ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев градат изцяло нов отбор за новия сезон - разделят се с почти всички играчи
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:05 / 06.06.2012Коментари (46)9455
© Plovdiv24.bg
Ботев Пловдив ще изгради изцяло нов отбор за новия сезон, разкриха близки до клуба. Според запознати от състава на "жълто-черните", играл през миналия сезон, е възможно да бъдат освободени почти всички футболисти.

Очакванията са от настоящия отбор в следващия шампионат при жълто-черните да останат изключително малко играчи.

Към момента с изтекли договори с Ботев са Димо Атанасов и човекът изиграл основна роля за спечелването на промоция за "А" група Александър Александров-Кривия. За Атанасов крайната дума ще има новият треньор Ферарио Спасов. В близките дни се очаква да бъдат проведени разговори и с Кривия, като след тях ще се изясни бъдещето му.

Целият отбор на Литекс е пред пристигане в Ботев Пловдив. Така "жълто-черните" ще сформират изключително силен отбор още през първия си сезон след завръщането на тима в елита.

Желанието на собственика на Ботев Цветан Василев е отборът максимално бързо да бъде превърнат във фактор в родното първенство. Финансовият благодетел си е поставил за цел да възвърне славните традиции на пловдивския клуб и иска ако не през предстоящия сезон, то през сезон 2013/2014 Ботев да се класира за евротурнирите и да се бори и за шампионска титла.




Източник: в. "7дни спорт"
Още по темата: общо новини по темата: 182
21.10.2012
29.09.2012
28.09.2012
27.09.2012
20.09.2012
15.09.2012
предишна страница [ 1/31 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+2
 
 
Аре стига с изхвърляния и фантазии на разни разбирачи и "доброжелатели".Цецо Василев съвсем ясно каза, няма да следва примера на Домусчиев и за една година да прави селекция за десетки милиони. А относно идването на едва ли не целия отбор на Литекс - първо днес Гриша Ганчев ясно каза, че ще продава всеки един, но срещу много пари т-е звездите на Литекс ще им търси пазар навън и второ не ни трябва отбора на Литекс, въпреки голямата им кошница видя се, че отстъпват на Локото и Черноморец така че з какво са ни? Това че Ф. Спасов става треньор не значи, че автоматично ще пристигнат 10-тина от Литекс, правата им държи Ганчев, а не Спасов. Пък и според мен трябва да се даде шанс на момчетата, които играха за нас тази година. Отбор не се прави само от имена, а и с подготовка и обиграване. Три-четири попълнения от добри футболисти във всяка една линия са ни достатъчни. И не е задължително да са от Литекс. Милен Василев или Брахими от Миньор или ще бъде по-добре.
на 06.06.2012 г.
+5
 
 
Шведа, Рахов, Неделев ,Курдов, Домакина , Христов + националите на Литекс = НОВ БГ СУПЕРОТБОР !!! И това ще бъде нашият стогодишен клуб БОТЕВ, добрите новини наистина нямат край !
+9
 
 
Спокойно, ще направим селекция както трябва. Промените ще са генерални но не трябва да погубваме потенциала който имаме. В крайна сметка дългата скамейка и конкуренцията помагат доста особено в дългосрочен план. За нас такава стратегия е новост и дано Феро успее да я наложи както успя в Литекс. На този етап в Ботев има поне 27 футболиста с договори като тези на Сашо и Димо вече изтекоха. Според мен задължително трябва да оставим Хр.Иванов и Р.Андонов и да вземем титулярен вратар. Младостта, потенциала и скоростта на отбора трябва да се съхранят като това включва П.Атанасов, Неделев, Марин, Огнянов, Шведа задължително. Плюс да се даде шанс на Лъчо Ангелов, Веселинов и Байрев дори това да включва преотстъпване. За Курдов, Аргиров, Й.Христов, Рахов, Д.Атанасов и Домакинов треньора трябва да реши дали ще имат шанс да се преборят и да бъдат конкуренти на титулярите. Аз лично съм за това. Това прави 16 от сегашните 27 да останат, което е напълно нормално. Ако се вземат 10 нови, това е огромна бройка играчи и е нормално поне 2-3ма от тях да са с потенциал в бъдеще а не готови "звезди". Аз така ги виждам нещата и ще съм доволен ако се развият по този начин. На всички които не останат в отбора съм им благодарен за мъжеството и им желая здраве и успехи!
+13
 
 
КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ДОБРИ НОВИНИ СЕ ПОТВЪРЖДАВАТ, ТОЛКОВА ПО-МАЛКО КЮСТЕНДИЛЦИ ВЛИЗАТ ПРИ НАС:)) ПОЧНА ДА НЕ МИ Е МНОГО ИНТЕРЕСНО... ДРУГО СИ Е ДА ПРОЧЕТЕШ НЕЩО БУФЕРСКО:))) НАПРИМЕР: РАЗМИСЛИ ОТ ПОТЪВАЩИЯ КОРАБ "БУФЕРОНЕ"-КЮСТЕНДИЛ:)))))
+10
 
 
И 10 НОВИ ДА ВЗЕМАТ- 10 СТАРИ ЩЕ ОСТАНАТ!!!! ДОРИ ДА СА РЕЗЕРВИ! ТАКА ЩЕ Е ДОКАТО ШКОЛАТА НЕ ПОЧНЕ ДА ЛЮПИ ТАЛАНТИ! ВАЖНОТО Е, ЧЕ СА БЪЛГАРСКИ ЛЪВОВЕ! ПОНЕ ТАКА СЕ ИЗКАЗВА СПАСОВ....." ЩЕ ВЗЕМЕЛ МОМЧЕТА НА КОИТО ИМ СЕ ИГРАЕ ПРИ НАС И СЪЗНАВАТ КАКВО ОЗНАЧАВА БОТЕВ ПД!!!!"
-13
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+14
 
 
Хубавите новини край нямат. Мор за мангустите
+10
 
 
Не се косете нали ще ставаме голям отбор някой път между сухото гори и суровото, Курдов ,Неделев,Данчо Христов,Рахов,Огнянов и Д.Атанасов както 3 юноши остават.
+9
 
 
Току-що Спасов разби всички клюки.Ако се интересувате,в неделя от 12.30 по бтв екшън,ще дадат цялото интервю.Само "Ботев"!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Отдавна не беше се случвало! Без глоби за Локо и Ботев след мачовете от 30-ия кръг
Юноша на Ботев удължи договора си с Левски
Локо отвори две трибуни за дербито с Ботев в Трета лига
Майкъла: Идват Ботев и Пирин и те бият! Има ли по-голямо падение от това?
Един от най-важните хора в Ботев празнува на 1 май! Ще му направят ли "жълто-черните" мечтания подарък?
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: