ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Юли Попов: До седмица приключваме със селекцията
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:44 / 02.07.2012Коментари (39)8534
© Plovdiv24.bg
Президентът на Ботев Пловдив Юли Попов разкри че до няколко дни треньорът Ферарио Спасов ще е наясно на кои играчи може да разчита през новия сезон.

"До седмица трябва да приключим работата със селекцията. Това е изискването на Ферарио Спасов. Така той ще може да ги ползва по време на втората част от подготовката, когато съставът се обиграва.

Не мога обаче да разкрия колко още трансфера ще направим. Със сигурност обаче ще има такива. Затова отговаря спортно техническият щаб. Нашата работа е да осигуряваме средствата и сме я свърши ли."

Клубът пък още не може да постигне договорка и да разтрогне контракта на Атанас Курдов. Нападателят не попада в плановете на Ферарио Спасов, пише "Тема спорт".

Още по темата: общо новини по темата: 182
21.10.2012
29.09.2012
28.09.2012
27.09.2012
20.09.2012
15.09.2012
предишна страница [ 1/31 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
На здраве Юли! Удари още една малка предпоследна ракийка и давай да довършваме селекцията! До тук като сложим чертата нищо сериозно не сме взели, но няма значение - Феро ще опере пешкира накрая и както предусещам до 5 кръг ще го изгоните!
-1
 
 
Тя пък една селекция, майка плаче, грамофон свири.
-4
 
 
Ми тя селекцията вече е готова - на ниво Светкавица! На Василев хич не му е до футбол нито до жалкото ви отборче, че да прави селекция, а Феро е треньор на юношите на Гришата! Между 10-то и 13-то място в таблицата ви виждам с пенсионера Цвегтков в нападение и други, изгонеени от други обори!
+3
 
 
Ами нещо много взеха да наблягат на чужденците и няма лошо в това ,но да са футболисти,а не да разкарват фланелките на БОТЕВ и то за много пари.Дано не се окажа прав,но имам големи съмнения.И много борбени и сърцати момчета ще останат в тъча.Тренера май разчита на чужденците,но не всички са стока.Успех на БОТЕВ!
+11
 
 
Ало буфера не кисни в темите за Ботев ами бягай да си поръчваш самолет но не забравяйте да поръчате и един празен за да ви докара и головете с който ще ви напълнят кошницата.А за снимката тя е на такова место което вие едва ли скоро ще имате.
-16
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+7
 
 
Абе хора, написах ви нещо, вие продължавате да пишете глупости! Наско е бил на тайни проби в Прага, в състава на чешкия Слован Либерец и в контролата там от 3-те гола за Слован, Наско е вкарал 2 гола. Освен Слован, сега и Шахтьор искат Наско в състава си. По думите на Петър Миладинов от екипа на Емил Данчев(мениджъра на Наско), ръководството на Ботев иска сега 500 000 евро за Наско от Слован. Къде са 25 000 евро и 500 000 евро? Хем не знаете нещата, хем пишете глупости! Ако нищо не струва Наско като Футболист, защо не го пускат по живо, по здраво? Или защо не му дават шанс да играе пълноценно за Ботев? Защо нашите шефове търсят под вола телето, търсят нападател таран, когато си го имаме?
+14
 
 
Аз смятам да преговарям с ръководството на Ботев, трябва да ми дадат шанс за изява. Поне до зимата , ако ме пуснат - всички ще се убедят ставам ли или не", завърши Наско Курдов, който се готви в Пловдив по индивидуална програма.ТРЯБВА ДА МУ СЕ ДАДЕ ПОСЛЕДЕН ШАНС НА Насето.
-1
 
 
Моля ви да спрете с произволните си съчинения за Наско Курдов. Досега няма нито един тренер на Ботев, който сам от свое име да е заявил, че няма нужда от Наско Курдов! Не е вярно и това, че развалял атмосферата в съблекалнята. Нещата, които пречат, нямат нищо общо нито с футболните му качества, нито с отношенията в отбора, нито със здравето му. Това отдавна би трябвало да е ясно на всички.
+8
 
 
Еми да го стегнат малко Курдов, не е лош футболист, нека остане, то реално имаме един Цветков нападател, Атанасов е крило, Христов го махнаха, Кривия дето ни спасяваше вече не играе, пак ще трябва да разчитаме на Рахов, дето не е нападател, а вкара доста голове.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Оперираха успешно Георги Николов! Известен мениджър с голяма помощ за нападателя на Ботев
Строителите на стадион "Христо Ботев": Все по-близо до финала!
Попето е възстановен, повежда Ботев срещу ЦСКА-София
Пловдивското дерби се отдалечава… засега
Победи с 6:2 и 4:1 за Стамен Белчев в срещите с Ботев
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: