ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Стана ясен новият в Ботев - това е юношата на Фламенго Вандер Сакраменто Виейра
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:24 / 13.07.2012Коментари (152)19967
© botevplovdiv.bg
Ботев Пловдив привлече в своите редици бразилеца Вандер Сакраменто Виейра, съобщава официалният сайт на "канарчетата". 23-годишният полузащитник е собственост на Демократа, но за последно е играл като преотстъпен за тима на Ипатинга. Договорът на играча е за срок от 3 години.

Вандер е роден на 3 октомври 1988 година. Юноша е на Фламенго, като остава част от родния си клуб до 2010 година. През 2009-та е преотстъпен на Америка Рио де Жанейро, където се засича с легендарния Ромарио де Соуса Фариа. Вандер има мачове и за юношеския национален отбор на кариоките.

С привличането на Вандер Сакраменто Виейра новите футболисти в Ботев стават дванадесет. Клубът вече си осигури услугите на Иван Цветков, Асен Караславов, Костадин Дяков, Станислав Костов, Стефан Станчев, Ернестас Шеткус, Бобан Грънчаров, Рубен Паласуелос, Томаш Иршак, Артур Енрике и Диего Ферарес.

Единствено Диего няма подписан договор заради квотата за чужденци извън Европейския съюз, която дава право да бъдат картотекирани само трима играчи без европейски паспорти. В близките дни ще стане ясно бъдещето на 20-годишния талант, който влезе в историята като най-младият автор на хеттрик в "А" група.

Още по темата: общо новини по темата: 182
21.10.2012
29.09.2012
28.09.2012
27.09.2012
20.09.2012
15.09.2012
предишна страница [ 1/31 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+5
 
 
Стига сте се вайкали кой ще вкарва та кой има кой и Цветков и Атанасов и всички от халфовата линия са длъжна да вкарват голове.Някой плюят П.Атанасов но не са прави това момче ще се опусне и всички ще видите какъв играч е.по старите Ботевисти си спомнят играта на Н.Пашев това момче Атанасов много ми напомня на него бърз техничен и винаги на ръба готв да надбяга и надиграе противника .Спомнете си ,че когато Пашев дойде първо се спъваше в топката но Чико му даде шанс и вижте какво стана после.
-12
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+14
 
 
Да ние честито новото бразилче дано ни радва с играта си и оправдае прозвището с което го дарихме. Не обръщайте внимание на дрогираните фенове от задния двор на ВСИ, тях в момента ги тресе страх, злоба и наркотичен глад. За това и реват за тази прословута холандска екскурзия, че им е скъпа защото няма да им останат пари за наркотици .
-19
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (4)
+21
 
 
Айде стига сте джавкали буфери. Отидете напишете 1 декларацийка да ви пуснат без пари да отидете до Холандия!
+2
 
 
Има нещо странно в това момче-практически това не е голаджия-от видеото за него личи отличен ляв крак,няма обаче удар.Не прилича по стил на играч,който ще завършва атаките.За 2011 година има общо 4 гола,за 2010 няма такъв по инфото от http://www.soccerway.com/players/vander-sacramento-vieira/112947/.Така че дано да сме си направили сметката както трябва!Иначе има качества да връзва играта и дано се впише,че станахме с доста халфове вече!
+20
 
 
Дано да е читаво това бразилче,че тази потайност която беше около неговото привличане все едно Меси взехме хахахаа
+22
 
 
Всички буфери капацитети не киснете тука ами марш да пишете декларация до кмета да ви отпуснат пари за разходката до Холандия.
+18
 
 
Изглежда, че вече си имаме силен плеймейкър! Остава въпросът кой ще вкарва голове? За Иван Цветков не се съмнявам, че ще вкарва, но трябва да има поне още един!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Платек изненада, договорът на Керкез не е сигурен! Решението ще бъде взето следващия месец
Ботев отпусна 1900 билета за феновете на ЦСКА-София
Феновете на Ботев питат Платек за селекцията и нов договор на Керкез
Локо (София) пусна билетите за Ботев, призова феновете за подкрепа
Ботев насочва поглед към "Коматево"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: