ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев набеляза каре от Левски
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:14 / 16.06.2012Коментари (27)8035
© Plovdiv24.bg
Ботев Пд се облизва за четирима футболисти, които не попадат в сметките за новия сезон на Левски. Става въпрос за халфовете Даниел Младенов, Лъчезар Балтанов, който има оферта и от Черноморец Бс, за десния защитник Стефан Станчев, както и за централния бранител Йордан Милиев.

Балтанов вече разтрогна контракта си със сините и е свободен агент. Същото се очаква да се случи и с Младенов и Станчев. За подписа на Младенов жълто-черните имат конкуренция в лицето на градския съперник Локо Пд и Черно море.

Ръководството на Левски търси отбор за Милиев, като една от алтернативите пред него е бившият му клуб Локо Пд, но ще се търсят варианти и за чужбина.

Иначе няма да има проблем ръководствата на Ботев и Левски да се договорят за трансфера. Освен споменатото каре Ботев желае да привлече и друг доскорошен футболист на Левски - вратаря Божидар Митрев.

Източник: в. „7 дни спорт"

Още по темата: общо новини по темата: 182
21.10.2012
29.09.2012
28.09.2012
27.09.2012
20.09.2012
15.09.2012
предишна страница [ 1/31 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
На тъпия чорбар ще кажа виж играчите на Лудогорец който вие нещасна измет с говедата изгонихте като непереспективни но тая година ви разгониха маиката тъпа шопска.
-13
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+5
 
 
Мама му стара, как все така набелязват баш тия дето Левски се чудят как да ги изпъдят? Що ве набелязоха примерно Симеон Райков, пловдивчанин между другото или действително да се напънат за Иван Цветков.
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 16.06.2012 г.
+7
 
 
Не се дразнете, де.. Изнервихме се покрай тоя състав.. И на мен ми идва в повече, това чакане, ама... Милиев никого не е бил и няма да бъде голям футболист, тъй че нека не го мислим..
0
 
 
Така е, на този етап само набелязват наште. Не е достатъчно да са много качествени тези играчи. Нужно е и да паснат на отбора ни: на стила на играта и взаимоотношенията също. Прави ми впечатление, че нашите се ориентират изключително към млади играчи, което много ме радва! Това означава, че наистина градим перспективен отбор. А не като останалите: гледат всяка година да продадат някой играч за да затъкват дупките в бюджета си. Но ако всяка година те я карат така, тогава за какъв пробив европейските турнири може да се говори? Май освен нашия Ботев, само Лудогорец са изключението.
+14
 
 
Явно някои хора не са гледали клипа от автобуса на буферите.Милиев толкова нахъсено пееше против БОТЕВ,че Мечеджиев изглеждаше като чавдарче спрямо него.Като добавим и това че е пълен некадърник, аз също мисля че няма място на колежа.
+4
 
 
Този Милиев в никакъв случай не трябва да го взимаме.Буфер е и ни мрази.Няма да ни е от полза в такъв случай.
+13
 
 
нито едно сигурно попълнение до тук,само се облизваме, само набелязваме,започвам малко да се притеснявам, дано вземем някой от тези футболисти ,само не милиев
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Петима от ЦСКА-София висят за мача с Ботев
Двама от големите герои на Ботев се срещат с фенове
Митко Тонев качи снимка от мач с Локо и написа: КрумовАД!
Ботев поправи трансферна грешка и записа нов клубен рекорд
БФС обяви програмата! Пусна два мача на Ботев и един на Локо
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: