ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Тарторът на Ботев: Всеки, който тръгне срещу феновете, ще загуби
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:37 / 17.07.2012Коментари (44)10285
© Plovdiv24.bg
Председателят на фенклуба на Ботев Пд Божидар Божилов даде тима за пример по време на пресконференция, на която се обяви учредяването на "Сдружение на българските футболни привърженици". Той предупреди всички президенти и собственици на български отбори, че никой от тях няма да спечели, ако тръгне срещу привържениците.

"Основоположници на тази инициатива бяха феновете на пловдивските Ботев и на Локомотив, защото ние първи показахме в Катуница, че две публики, които се недолюбват, могат да се обединят в името на дадена кауза. За мен пътят на българския футбол е това, което се случи в Ботев - ново начало, прозрачност в управлението и много, много работа. Виждате, че дори и резултатите не закъсняха - вече сме в "А" група и се радваме на една от най-многобройните публики в България. Собствениците трябва да разберат едно-единствено нещо. Те държат единствено акциите, но отборът е на привържениците и всеки, който тръгне срещу феновете, ще загуби", заяви тарторът на "бултрасите".

Още по темата: общо новини по темата: 182
21.10.2012
29.09.2012
28.09.2012
27.09.2012
20.09.2012
15.09.2012
предишна страница [ 1/31 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Кой е този Божо-самазванец и за какво се бори!Каква е тази наглост, да се държи така ултимативно към собственици, ръководство и футболисти. Той да не е паднал от небето, та не знае, че ф,тбол се прави не с пари, а с много пари. "Ботеив" едва сега възкръсна от пепелта и още търси своя път, а той се перчи и се прави на велик. Я, по скромно, всяка жаба да си знае гьола. Пък колкото до този Божо, най-много да си го знае и като види собственика на "Ботев", ако въобще има тази чест да му стои мирно и да му козирува. Той говори от името на агитката, но дали агитката го зачита? "Ботев" няма нужда от такъв "герой".
+7
 
 
Божо,Божоооо,кой те назначи тебе за тартор и аз не знам,и докога ще продължаваш да се изживяваш като такъв също не знам,откъде накъде ще се изказваш от името на привържениците БОТЕВ Пловдив!!!Ти големия Ботевист къде беше когато играехме навън по селското време,аз лично с моите арапи обикаляхме цяла България и не съм те виждал почти никъде,или той хонорара ти беше само за домакинствата?????
+6
 
 
Божо, давай го по-скромно. Не се прави на велик. Всяка жаба да си знае гьола !Ако не беше дошъл такъв благодетел къде щяхме де сме сега. Не си ти най-умния и най-обичащия Ботев. Футболът е за хората, но се прави от малцина - така че ПО-СКРОМНО !
+5
 
 
Старите муцуни от времето на христолов и маринчо трябва да си ходят заедно с тях! Време е за нови и чисти личности!
+6
 
 
Не само, че е вярно, ами сме и доказателство за това! Всички интернет бабаити поне в тази тема трябва да са тихи. Много тихи.
-11
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+18
 
 
Достойно изказване! Без нагнетяване на напрежение, без оплю ване на съграждани! Браво на Божо!!! Да сме все по-силни Ботев и Локомотив в играта, а не кой е по-слаб! Нека футбола да е празник на стадиона, не война! Искам сина ми да пее на стадиона, не да се бие след мача! САМО БОТЕВ!!! Децата са нашето бъдеще, нека имат повод да хвалят-не да плюят! Ботев се завърна, той си е Ботев!!! Оценките са преходни, за ръководство, фенове, за отбор...! САМО БОТЕВ!!! Историята ще отреди мястото на ръководителите, любовта на феновте е непреходна! Успех на Ботев и радост и гордост на феновете!!!
+25
 
 
Как да го проумеят това неграмотните манипулирани дебили ! Паразити като Селския, Коко Динев, Батков, Емо Наков, Топалова, Венци Стефанов, Титаните...само използват за алиби и декор публиката ньа всеки отбор ! Спортът е за феновете, а не за свинеподобните престъпници, които вегетират за наша сметка!
-19
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (5)
+10
 
 
Абе той и "селския" поръчваше музиката !
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Платек изненада, договорът на Керкез не е сигурен! Решението ще бъде взето следващия месец
Ботев отпусна 1900 билета за феновете на ЦСКА-София
Феновете на Ботев питат Платек за селекцията и нов договор на Керкез
Локо (София) пусна билетите за Ботев, призова феновете за подкрепа
Ботев насочва поглед към "Коматево"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: