ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Сашо Александров е новият спортно-технически директор на Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:45 / 06.06.2012Коментари (20)8363
© BulPhoto
Александър Александров е новият спортно-технически директор на Ботев (Пловдив). Това обяви треньорът на "канарчетата" Ферарио Спасов.

"Той взе възможно най-правилното решение за него, тъй като това, което направи за Ботев, и начина, по който игра, и головете, с които помогна на отбора да влезе там, където му е мястото - в "А" група, той взе най-правилното решение, тъй като на 37-38 години човек трябва да си каже "Стоп", коментира наставникът.

Спасов заяви още, че предложението от Ботев е било изненада за самия него, но не е мисли дълго време преди да приеме предложението.

Бившият наставник на Литекс коментира и бъдещето на отбора от Ловеч, като според него слуховете за разпадането на футболния клуб са преувеличени.

Източник: btv

Още по темата: общо новини по темата: 182
21.10.2012
29.09.2012
28.09.2012
27.09.2012
20.09.2012
15.09.2012
предишна страница [ 1/31 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Спокойно , ще има такава мощна селекция , че няма да се чувства липсата на кривия .Задължително обаче , да му се организира бенефисен мач , може би с говедата или ,,Черно море,, .
+8
 
 
САШО ТРЯБВА_Е ДА ОСТАНЕ ПОНЕ ОЩЕ 1-2 ГОДИНИ КАПИТАН НА БОТЕВ И ДА НАКАЖЕ ВЪЛЧОВАТА ДРУЖИНА НА ЛАУТА ЧАК СЛЕД ТОВА ДА ОКАЧВА БУТОНКИТЕ КАКТО СЕ ВИКА УСПЕХ И НА НОВАТА ДЛЪЖНОСТ
От МаЛъК ЖъЛтО-ЧеРеН И На ТаЗ ИдЕя ВеРеН!!!
на 06.06.2012 г.
+2
 
 
Кривия е единствения в България, който е играл в четири отбора (Маричката, Левски, който му е на сърцето, Черно Море и Ботев) и въпреки това и четирите агитки го боготворят! Няма друг като него! Ако малките имат не повече - 50% от неговия хъс, нивото на БГ футбола ще се вдигне драстично! Доказвал е не веднъж, че е мъжкар! Сигурен съм, че и в това поприще ще се раздаде и ще докаже какво е дух, какво е хъс за победи! Успех Сашо!
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+13
 
 
Истината е, че след това което направи аз а сигурно и много други бихме предпочели да го виждаме на терена в новото първенство. Но както много пъти едно си мислим ние феновете, друга обаче е действителността. Затова и няма да отричам, че в началото бях против привличането му и приказвах, че нямаме нужда от пенсионирани върли левскари. А то какво стана? Сашо ни вкара в А група и ни отърва дето има една дума от резила на 100 годишнината ни да останем в Б група. Затова мога само да кажа - Благодарим ти Сашо, голям си! И дано и като мениджър си толкова голям.
+14
 
 
Като футболист, не се поддаде на марионетките, озъби им се, пое отговорноста в/у себе си и спечели феновете на своя страна, надявам се да защитаваш името БОТЕВ със същия хъс и като ръководител и феновете отново да са зад тебе! Успех!
+7
 
 
Стига сте мрънкали,да кривия ни вкара в А група,но много добре знаете,че следващият сезон няма да може да го изкара на много високо ниво,поради факта,че все ще стане на 38 и А група е по-силна от Б!Успех в новата му длъжност,макарче според мен не е готов за спортен директор!
+5
 
 
Саше,Саше,мястото ти е на терена.Тежко ни и горко!
+8
 
 
Хубаво щеше да е Сашо да изкара поне още 1 сезон в А група, щеше да има с какво да помогне, но успех на новата длъжност и дано се справяш на нея така както на терена !
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Юноша на Ботев с контузия, връща се в игра следващия месец
Бултрасите се надъхват: Тръпката се покачва, напрежението расте!
"Битката за Тракия" в зонален финал при ветераните
Легенда на Ботев: Очаквам да сме на финал за Купата!
Мъри: Стадионът на Ботев е правен като по трудово обучение, на Локо - същата работа
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: