ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Феро започна с победа в Ботев - "канарите" пожалиха Видима само с два
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:48 / 06.07.2012Коментари (85)18921
© Plovdiv24.bg
Ботев Пловдив записа победа с 2:0 над Видима Раковски в неофициалния дебют на старши-треньора Ферарио Спасов. Двубоят в Тетевен мина изцяло под диктовката на "канарчетата", които владееха инициативата от самото начало до края над изпадналия през миналата година от "А" група тим от Севлиево.

Още в първите минути "жълто-черните" се нанесоха в половината на своя противник и в рамките на три минути можеха да вкарат два гола, но на два пъти левия страничен стълб спаси стража на Видима Николай Митев. Първо Петър Атанасов нацели гредата след двойно с Иван Цветков, а малко по-късно Тодор Неделев също нямаше шанс нацелвайки страничния стълб след силен шут около 25 метра. До края но полувремето "канарчетата" отправиха още няколко удара към Митев, но те не попаднаха в очертанията на вратата му.

След почивката пловдивчани продължиха да редуват атака след атака пред вратата на севлиевци и голът не закъсня. В 55-ата минута след центриране от ъглов удар топката попадна в краката на Мариян Огнянов, който овладя на гърди и с удар от въздуха опъна мрежата на Митев - 1:0.

Четвърт час преди края Петър Атанасов уби интригата в двубоя след втори гол във вратата на Видима. Младежкият национал засече на празна врата остро центриране по земя на Диего и фиксира крайното 2:0 за Ботев Пловдив.

Ангел Рахов можеше да направи резултата класически десет минути преди края на срещана, но мощния му шут бе избит със сетни усилия от вратаря на Видима.

Следващата контрола на Ботев Пд е на 11 юли срещу Банско от 18,30 часа във Велинград.

Състав на Ботев Пловдив: Христо Иванов (30' Росен Андонов) (56' Ернестас Шеткус), Диего Фераресо, Стефан Станчев, Ангел Рахов, Ивайло Димитров, Йордан Христов, Рубен Паласуелос (78' Радослав Терзиев), Мариян Огнянов (58' Станислав Костов), Иван Цветков (58' Лазар Марин), Тодор Неделев (70' Лъчезар Ангелов), Петър Атанасов
Още по темата: общо новини по темата: 182
21.10.2012
29.09.2012
28.09.2012
27.09.2012
20.09.2012
15.09.2012
предишна страница [ 1/31 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
До всички които плюят по Петьо Атанасов:Айде в дивият.Големи разбирачи се извъдиха някои,които даже по физическо неса се събличали.Ако сте такива разбирачи,доста отбори си търсят треньори,ходете се предлагаите там,защото на БПФК1912 не му трябват такива фенове като вас.
+4
 
 
Той мангала за какво да мисли освен за салам и бакър.Сега остава да се появи бакъра или белкантото.
-25
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (4)
+6
 
 
Честито на момчетата за първата контрола макар,че видима не трябва да е мерило.На всички буфери който сипят простотий в нашите теми ще им кажа да отворят спортал.бг и да прочетат ако са грамотни и да видят и репортажа и да видят какво е история на велик клуб и да замълчат завинаги.
+12
 
 
Драги колеги-канари,струва ми се че говорите и пишете за П.АТАНАСОВ мал- ко по инерция,сигурно не сте прочели интервюто на ФЕРО снощи след мача, в него ясно се каза кой и какъв е последният футболист,който ще привлечем до няколко дни.САМО БОТЕВ!
+23
 
 
пичове,не знам къде ще завършим през новото първенство(дай Боже колкото е възможно по-напред),но със сигурност знам едно-ще бъдем шампиони по посещаемост!!!
+20
 
 
Митко Лишев не можели да се направи нещо за да наблюдаваме контролите? С изключение на Банско останалите ни съперници са много по класни от некви АЛБАНЦИ и тем подобни!Важно е какво ще докажат тези репетиции след 11 авг.
+16
 
 
Да видима не е мерило,но предишният сезон игра в а група а именно с такива отбори ще играем там,така че победата си е победа а който иска да гледа много попадения да ходи да гледа баскетбол сигурно ако бием локомотив на лаута с два на нула все щте се намери буфер да каже то хубаво ама ни бихте само с 0:2 дали по-добре ще се чуствате от това незнам.
+14
 
 
Оставете Атанасов на мира!Момчето е талантливо умее да бие засадата много е бърз!С маестро Цветков се сработват пуска е зад защитата и малкия само по често трябва се възползва.На добра възраст е трябва са му се даде шанс да играе с големи футболисти. Цветков уникален показва класа с всяко отиграване!Голям професионалист безспорно.Малкия Марин много добре се показа на фланга.Диего ми се видя инертен.Испанец спорен е. Отбора беше далеч то този който ще играе в лигата като имена но безспорно се иска спокойствие и без хипер очаквания!Видима не са мерило безобразно слаб отбор факт! Градим си къщата от основите подкрепете отбора и всичко ще е наред!
+18
 
 
ей по-тъпо сеъщество от буфер нямя,вие с албанския тетуа ли какви бяха там бихте три пъти центъра ама не си заслужава дори да се пише за вас.Колкото до играта на БОТЕВ мога да кажа само отбора не допуска голове, което е много важно погледнете Челси грозна игра победи с по един на нула,обаче победи,защото победителите никой не ги съди.Успех на момчетата и само напред не напразно Феро подсили защитната и средната зона,убеден съм че успехите тепърва предстоят.Напред мой БОТЕВ
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев "намигна" на Етър след трите победи и им честити празника
Томаш и Керкез отсвириха дербито Локо - Ботев в Трета лига
Ботев с призив преди Славия: Чакаме те на "Колежа"!
Ботев гледа към Разград, чака евентуален съперник за финала
Насрочиха през май отложен мач на дубъла на Ботев
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: