ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Феновете на Бейтар към бултрасите: Благодарим ви, "жълто-черни" братя
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:42 / 19.07.2012Коментари (36)11823
© Plovdiv24.bg
Феновете на израелския Бейтар (Йерусалим) изпратиха благодарствено писмо до привържениците на "Ботев" (Пловдив). Това е станало минути, след като при бомбения атентат в Бургас вчера са загинали двама членове на фен-фракцията на Бейтар (Йерусалим) "La Familia" (б.а. - Фамилията). На е-мейла на организацията "Бултрас" е пристигнало писмо от страна на привържениците на Бейтар, които са побратими с агитката на "Ботев". Двата клуба играят с жълто-черни екипи. 

Писмото е било написано на иврит и на английски, което гласи следното:

"До феновете на "Ботев" (Пловдив) и бултрас-организациите.

"Жълто-черни" братя, ние ценим и Ви благодарим за оказаната подкрепа, след убийството на израелски граждани на българска територия отстрана на терористи араби-мюсюлмани.

От всички фенове на Бейтар в Израел"

Феновете на Бейтар от "La Familia" са едни от най-буйните в Израел и са известни с непоносимостта си към футболисти, изповядващи ислямската религия.

Още по темата: общо новини по темата: 182
21.10.2012
29.09.2012
28.09.2012
27.09.2012
20.09.2012
15.09.2012
предишна страница [ 1/31 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+7
 
 
След вчерашния атентат в Бургас в някои спортни софийски медии се появиха неверни информации относно връзката на фенове на Ботев с израелски футболни отбори и публики. Първо, искаме изрично да споменем, че ние сме ПРОТИВ тази форма на агресия и всякакъв вид терористични действия, особено на територията на нашата страна. Второ, искаме да изкажем огромното си ВЪЗМУЩЕНИЕ от непрофесионалното отношение на сайтовете www.livesport.bg и www.biltz.bg, които ни намесват, без да има някакъв конкретен повод и публикуват непроверени информации в своите страници. Това се нарича трупане на дивиденти от загинали невинни хора и ние НЕ смятаме това за нормално. Винаги сме мислили, че журналистиката в България е некомпетентна, но това е вече дъното. Не желаем името на любимия ни клуб да се намесва по този начин. Ако сметнем, че трябва да вземем становище, първо ще го обявим в официалния сайт на феновете и после ще го разпространим. Ние сме ПРОТИВ тези безмислени войни, които се водят чрез атентати и умират невинни граждани. Това не е декларация от името на всички фенове на Ботев Пловдив. Това е градивна критика, която е отправена към горепосочените медии, както и към всички останали "сайтове" копирали непроверените информации. От Трибуна Изток
+15
 
 
Трагедия е смъртта на еврейските туристи-да,но е трагедия и смъртта на арабските деца в Сабра и Шатила,така,че нас би трябвало да ни вълнува повече смъртта на българският шофьор,който пък е хал-хабер за вечните войни на евреи и мюсюлмани,затова,ако е възможно нито едните,нито другите да не си решават конфликтите в България,към това трябва да са насочени усилията ни,това НЕ Е наш конфликт!
+20
 
 
Не ми го побира ума,как може да има толкова болни мозъци,като някои по-долу.Тук става дума за загинали невинни хора.В такива случаи да го избиваш на фенщина и да ругаеш е признак,че не си добре психически.
+12
 
 
Първо не знам да сме побратимени с никой,дори и с Арис или Нефтохимик примерно,макар че някои го твърдят.Второ кой как разбра чие дело е атентата.И трето дори и да е от араби,кое ви кара да мислите че е религиозен.Ако ви докарат във вашият дом в съседната стая някой друговерец без да ви искат позволението как ще реагирате.Е така се чувстват и палестинците.Никоя религия не проповядва насилие.Но някои фанатици го използват от омраза.Като във футбола.Достатъчно е да прочетете някои коментари на олигофенчета ,за да разберете че такива има и между нас.Атентат в който загиват невинни е престъпление без значение от раса,религия ,етнос.Но олигофрения е да се подиграваш по този повод.Разбра ли хлапенце ,,малък ветеран'' писано на латиница.
-11
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+17
 
 
Мир на праха им на загиналите хора. Да почиват в мир. Браво на нашите да изявът съпричасност към загиналите невинни хора.
-41
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (6)
+44
 
 
При такава ситуация няма значение от Локо ли си или от Ботев...просто думите са малко,с които може да опишем тази трагедия и тази благодарност от феновете на израелския тим.Поклон пред паметта на загиналите.
+23
 
 
Не мога да проумея мотивите на тези безумни фанатици. За съжаление подобна трагедия се случи и на българска земя. Бог да прости жертвите, а виновните пак той ще ги съди за делата им! Присъединявам се към изразените съболезнования от страна на феновете на ботев.
-47
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (10)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Ботев реди контрола с отбор от Англия
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: