ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев подписа с испански халф и литовски вратар
Автор: Екип Plovdiv24.bg 20:48 / 20.06.2012Коментари (83)15338
© botevplovdiv.bg/plovdiv24.bg
Рубен Палафуелос (в ляво) и Ернестас Шеткус (в дясно). Снимки: botevplovdiv.bg / Kолаж: Plovdiv24.bg
Ботев подписа с вратаря на литовския национален отбор Ернестас Шеткус и испанския халф Рубен Палафуелос. Испанецът подписа с "канарчетата" за срок от две години, съобщава официалният сайт на "канарчетата".

Ернестас Шеткус е роден на 25.05.1985г. в Литва. Вратарят е висок 1,90м., като за последно е играл в Олимпиакос (Никозия). От 2011 година Шеткус пази за националния отбор на Литва, като е неизменен титуляр и има записани 5 мача.

Рубен Палафуелос роден на 11.04.1983г. в Сантандер, Испания. Юноша е на Расинг Сантандер и играе на поста дефанзивен полузащитник. За последно е играл в Алавес, където има 16 мача и 3 гола. Преди това той е носил фланелката на шотладския Хартс, където има 114 мача и 3 попадения. През сезон 2006/2007 играе в Арис, като при "жълто-черните" има 21 мача.

Още по темата: общо новини по темата: 182
21.10.2012
29.09.2012
28.09.2012
27.09.2012
20.09.2012
15.09.2012
предишна страница [ 1/31 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-4
 
 
Не мога да ви разбера до преди година ни се подигравахте че правим подобни трансфери а сега се кефите айде вратарчето е добре не е дърт и е национал все пак ама тоя другия незнам за Караславов мога да се съглася обаче за Цветков който не е желан в Левски и е на 32-33 години а вие го взимате като едва ли не мегазвездата в селекцията е просто смешно иначе ви пожелавам успех и дано станат здрави дербита но на тези баберици много не се надявайте ние отдавна сме го минали това и ви го казвам от опит и другото което ми прави впечатление че ги взимат без проби едва ли Спасов ги е гледал на живо
+2
 
 
ето това е моят ботев, мн мн съм щастлив, но май съм по щастлив да гледам как циганите пикаят кръв и немогат да повярват какво се случва с най големите- споко мангалчета ще има още за какво да се пръскате от яд,чакаме с нетърпения новите попълнения
+8
 
 
Диего Фераресо е сигурното шесто ново попълнение в отбора на Ботев. Бразилският нападател е собственост наполовина на Чавдар и наполовина на Литекс. Заради ръста и скоростната си техника в Ловеч го наричат Меси.
+1
 
 
Предлагам да не обръщаме внимание на някои болни буферчета. Истинските локомотивци не се месят в нашите теми. Нека да си гледаме нашия отбор. А селекцията засега върви много добре! Нашите не се занимават с проби на поканените футболисти, ами направо подписват с тях. Това означава, че са доказани играчи и че са в много добро състояние. Много е възможно следващите попълнения да се окажат още по-интересни!
+6
 
 
Това са сериозни попълнения, явно този път ръководството си е направилно правилните изводи, че високи цели се правят със силен отбор.
-12
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
+6
 
 
Да им е честита жълтата фланелка!Колкото до Клошарите от Лайнута,ще се пръснат от яд!Хахаха
+6
 
 
Ей, реката почервеня! Както се е почнало 'сичкуту сърса' и 'нелитимни талиги' от Пазарджик, та през Шекера и Столипиново не спират да пикаят кръв. Декларация!!!! На момента!!! И Бате Наско - съдия на дербито отново!
+9
 
 
успех на новите в БОТЕВ,и ръководството!!!
на 20.06.2012 г.
0
 
 
Както уж закъснявахме , за два дни направихме селекция №1 за България. И това не края , очевидно ... Оставете лаутските роми да се давят в собствените си жлъчни сокове. Ясно е , че ще ги лашкаме и двата мача. Голямото предизвикателство ще са софийските псевдоГрандове , както и Разград...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Отдавна не беше се случвало! Без глоби за Локо и Ботев след мачовете от 30-ия кръг
Юноша на Ботев удължи договора си с Левски
Локо отвори две трибуни за дербито с Ботев в Трета лига
Майкъла: Идват Ботев и Пирин и те бият! Има ли по-голямо падение от това?
Един от най-важните хора в Ботев празнува на 1 май! Ще му направят ли "жълто-черните" мечтания подарък?
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: