ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ферарио Спасов: Ботев няма да подражава на никого
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:11 / 10.06.2012Коментари (61)11572
© Plovdiv24.bg
Ферарио Спасов даде специално интервю за "Зона Спорт", след като застана начело на завърналия се в "А" група Ботев (Пловдив).

Специалистът говори за амбициите си в новия си клуб и призна, че основна причина да приеме предложението е вярната публика на "жълто-черните".

"Да си призная аз лично не очаквах и бях изненадан от предложението на Ботев. Приех по-бързо, отколкото аз самият съм очаквал. Отдавна съм в българския футбол и симпатизирам на всички отбори, които имат темпераментна публика, така че и това оказа влияние за решението ми.

Не ми беше приятно, че ме спрягаха за Литекс, тъй като там треньор е Христо Стоичков, а аз с него съм в много добри отношения.

Костадин Видолов, Лилчо Арсов, Сашо Димитров ще влязат в екипа ми, а Сашо Александров ще бъде спортно-технически директор.

Това, което иска от мен ръководството е отборът да играе футбол. Ако това стане мисля, че всички ще са доволни. Още сме в началото и няма място за свръхамбиции, така че не мога да давам празни обещания. Единствено мога да обещая, че ще работя с всички сили. Искам да бъдем Ботев (Пловдив) със собствен облик. Не искам на никого да приличаме и подражаваме. Да вземем качествени футболисти, които са мотивирани и искат да се развиват", коментира Спасов.

Източник: bTV

Още по темата: общо новини по темата: 182
21.10.2012
29.09.2012
28.09.2012
27.09.2012
20.09.2012
15.09.2012
предишна страница [ 1/31 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-3
 
 
много ясно - такава излагация не е имало в А група , поне след разни анонимници
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
-2
 
 
Време е да започнем със селекцията - уж пари има, уж качествена селекция ще правим, засега абсолютно нищо - най-добрия ни играч за миналата година от проведената анкета спира да играе футбол. Вярно - треньора е от една седмица, ама засега не сме анонсирали за нито едно попълнение, наближава все пак началото на подготовката, това меко казано буди недоумение, да не кажа притиснение. Иначе само Ботев и дано нещата станат по-бързо, защото все пак нов треньор, евентуално нови играчи трябва да са в началото на подготовката заедно, за да може да се сработят, а не да бъдем боксова круша, все пак сега ще изпадат цели 4 отбора и трябва да сме внимателни да не изхвърчим, защото за титли, купи и евротурнири изобщо не смея дори да си помисля, дано все пак греша.
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+15
 
 
Ботев Пловдив е единственият отбор с изградена тактика от създаването си символ на отбора-контраатаката.Така е било така и трябва да бъде.Затова и най-големите мачове са именно срещу Левски,а не срещу градското недоносче с имена и история които си измисля в Интернет.
+16
 
 
Време е , да научим първите нови попълнения и тези , които ще напускат. Не е нормално момчетата , които ще си тръгнат да го разбират в последният момент .Дано днеска се раздвижат нещата .
+19
 
 
Изкупвачите на черно-бяла техника ме кефят.Не наистина няма такива безмозъчни форми на живот.Вие въобще спите ли,гледате ли европейско първенство по футбол или мастурбацията ви включва само темите за Ботев.Цигани се родихте,цигански живеете и като цигани ще умрете колко и да се турчеете.На колене.Истинският осеменител се завърна.
+12
 
 
В другата тема - 2 коментара! Всички се интересуват от отбора на Пловдив!
+26
 
 
Нелегалните таксиметърджии ме кефят. Сън не ги лови заради ПЪРВИЯТ ФУТБОЛЕН КЛУБ В България! Отборът, който постави началото на организирания футбол в нашата страна и по този начин даде нарицателното име на нашия вековен град Пловдив като футболната столица на България! Книгата за българския футбол започва така: Началото на футбола в България е на 12.03.1912 г., тогава бе създаден първият футболен клуб в България - Ботев от град Пловдив!
+19
 
 
Вълчовците пак ли вливат мозък в нашите теми?!Помияри лайнутарски!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Испанец отпадна от групата на Черно море за мача с Ботев
Гледайте: Малките локомотивци запяха "черно-бели" песни след победа над Ботев с 3:1
Емблемата на ПФК Ботев заблестя на "Колежа"
Черно море притеснени от съдията на мача с Ботев
Красиви кадри от дрон! Монтират емблемата на ПФК Ботев на "Колежа"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: