ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев взима Божидар Митрев и Галин Иванов
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:33 / 03.06.2012Коментари (77)15242
©
Ботев (Пловдив) се насочи към втори бивш вратар на Левски след Георги Петков. В полезрението на "канарчетата" е попаднал Божидар Митрев. Както е известно, договорът на стража със "сините" изтече в края на сезона и той напусна "Герена" като свободен агент. Очаква се в близките дни ръководството на "жълто-черните" да влезе в контакт с Митрев и агента му.

До този вариант се е стигнало, след като преди ден Георги Петков е отклонил предложението на Ботев да подсили тима в "А" група". Бившият национален вратар е заявил пред шефовете на канарчетата, че е дал дума на Венци Стефанов, че у нас ще пази вече само за Славия. През последната година и половина той носи екипа на Еносис Паралимни, след като се оказа ненужен в Левски.

Собственикът на "жълто-черните" Цветан Василев е обещал солидна селекция за елита. В плановете на клуба е и крилото на Литекс Галин Иванов. За него обаче Ботев ще трябва да плати трансферна сума.

Иванов дойде в Ловеч през зимата под наем от Славия, като правата му са разделени 50:50 между двата клуба. Така при евентуален негов трансфер при "канарчетата" половината от цената, която пловдивчани ще платят, ще влезе в касата на "белите".

Източник: в. "Тема спорт"

Още по темата: общо новини по темата: 182
21.10.2012
29.09.2012
28.09.2012
27.09.2012
20.09.2012
15.09.2012
предишна страница [ 1/31 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Стига глупости с привличането на играчи, които играят и бягат. Пък ако ги накараш да тичат повече, почват да им се схващат краката. Ботев има нужди от перспективни играчи и вместо да гонят младите, да им дадат шанс в А група. Пашев навремето кой го знаеше или Пехливанов, но се утвърдиха и в националния отбор с играта си в Тракия. Спази ли ръководството тази традиция, играчи без излишно самочувствие, но добри спористи, всичко ще е ок.
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+12
 
 
Крум Савов го каза преди 1 час Ферарио Спасов е новия треньор на Ботев в интервюто с Камбуров.
+22
 
 
Уважаемо ръководство на ПФК Ботев Пловдив, Благодаря Ви за постигнатата цел ,връщане на любимия ни клуб там където винаги му е било мястото.Всички Ботевисти и може би най-много Вие ,изстрадахме и изживяхме един меко казано труден сезон,сезон в който на няколко пъти минахме от "осанна" до "разпни го".Един сезон,започнал с огромни надежди,самочувствие и увереност и преминал два пъти през тези и други /не мога да ги спомена дори/ крайни емоции.Един сезон,който завърши добре и може би заради огромните трудности, краят му е толкова сладък.Както е казано , всичко е добре,когато свършва добре. Аз съм един от многото фенове на БОТЕВ,гледам отбора от четиридесет години и винаги съм гледал положително към него,дори когато не е имало много поводи.Никога не съм си позволявал дори с реплика да давам акъл на треньори,ръководители и футболисти,да подвиквам от трибуната или пред стадиона.Имало е моменти в които ми е било много тежко и въпреки това съм бил против крайните и непремерени реплики и скандирания. По тази причина Ви моля да ме извините за днешното обръщение към Вас. Не е страшно да се спънеш ,важното е да се изправиш и да продължиш.Не е фатално да се спънеш втори път,важното е да видиш препядствието,да го запомниш и да продължиш.Глупак ще е този който се спъне трети път в едно и също препядствие. Предстои Ви важен избор,избор който ще определи до голяма степен не само предстсвянето на любимия ни отбор в следващото първенство,но може би и развитието му в следващите няколко години. Избора на старши треньор,ще е решаващ за по нататъшното развитие на много от сегашните ни футболисти,които ние Ботевистите и Пловдивчаните харесваме и сме им благодарни,за момчетата от ДЮШ,за духа и самочувствието на целия клуб. Аз няма да Ви предлагам имена за треньор,не ми е работа,но ще Ви помоля да се обърнете към историята на Ботев.Както казах аз гледам отбора от четиридесет години и винаги успехите на нашия любим отбор са били най-големи тогава,когато треньор и играчи са били наши момчета,момчета за които Ботев е чувство и религия,момчета за които да играеш в Ботев е чест и отговорност. Да някой ще каже,днес футбола е друг,днес играят и парите,няма достатъчно наши момчета,трябват чужденци.Да ,но нека това го реши треньор за когото Ботев не е касичка,не е трамплин,не е заплатата,не е неустойката, а е чест. Аз мисля че такива треньори има и то не един. Ние привържениците на Ботев Пловдив ,не искаме титли и купи на всяка цена,ние искаме нашия отбор да е като публиката си - красиво всеотдаен , верен на стила си и борещ се до край. Пожелавам Ви с цялата си любов към отбора, да успеете да направите добрия избор и всички ние заедно да можем да запеем , ЛЮБОВТА КЪМ БОТЕВ Пловдив,НИКОГА НЕ ЩЕ УМРЕ.ЗАЕДНО ДОРИ ВЪВ АДА , НИЕ ЩЕ ГО СЛЕДВАМЕ. 03 юни 2012г. Атанас Стафунски
-1
 
 
Пламен Марков или Пичоне.Мисля , че и двамата ще са перфектни.
+2
 
 
Стига спекулации!Да назначават треньор и той да решава!Да се обяви бюджет и цели!Тези двамата са количество НО не и качество!Ако ще се гони оставане ОК да ги прибират.За по-високи цели такива като тези въобще не трябва да се споменават!
-13
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+11
 
 
Еуфорията е хубаво нещо,но и тя понякога си има граници,разбирам Ви напълно.Оставете всичко на съдбата,когато има нещо конкретно,тогава са нужни коментари.Да направим така,следва Euro 2012,вашите фаворити:
+11
 
 
Момчета каквото и да си говорим парите неги даваме ние.Нашата работа е друга и вие го знаете..Естествено,че президента ще реши кой и кого и ще се надява на добър край понеже парите са негови..А дали ще се получи това ще се види-аман от капацитети и акъли на чужд джоб..БОТЕВ СЕ ОБИЧА НЕ СЕ КОМЕНТИРА..ИСКАААААМ ДЕРБИИИ..
+7
 
 
Ботев се насочи към Дидие Дрогба. Очаква се в близките дни ръководството на жълто-черните да влезе в контакт с Дрогба и агента му. За Дрогба пари няма да се дават, тъй като договорът му с Челси изтече.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Платек изненада, договорът на Керкез не е сигурен! Решението ще бъде взето следващия месец
Ботев отпусна 1900 билета за феновете на ЦСКА-София
Феновете на Ботев питат Платек за селекцията и нов договор на Керкез
Локо (София) пусна билетите за Ботев, призова феновете за подкрепа
Ботев насочва поглед към "Коматево"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: