ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Канатларовски: Пътят пред нас е тежък, но той е правилният
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:46 / 15.07.2011Коментари (1)2406
© Plovdiv24.bg
"Загубите никога не са приятни нито за треньорите, нито за футболистите, най-вече за феновете. Те ни показаха, че трябва да наблегнем повече на работата си в защита, където досега направихме много грешки. Видя се, че халфовете не трябва да участват само в изграждането на играта, но и да са по-дейни в дефанзивен план. На тези два ключови моменти предстои да наблегнем повече. По-важното за мен е старанието, което виждам у футболистите, както и желанието им да сложат край на тази голова криза. Пътят пред нас е тежък, но той е правилният. Все още сме в период, в който работим повече за физическата подготовка на футболистите. Сега краката тежат повече. Обръщаме по-малко внимание на тактическите упражнения. Предстои ни много работа в това отношение, но мачовете, които играем почти всеки ден не ни позволяват да насочим усилията си в тази посока. Налага се да работим в движение в движение, но връщане назад няма."


"В Гърция и Кипър играхме с много силни съперници, които бяха много по-подготвени от нас. Това, че четири дни по-късно играха мачове за "Лига Европа" само говори за тяхната моментна форма. Ние пътувахме до Гърция, слизайки от надморска височина 1000 метра и ни посрещна много по-висока температура, а в Кипър - и много по-влажен въздух."

"Натрупаната умора без съмнение влияе на крайните резултати в контролите. Програмата това лято бе утвърдена преди моето завръщане на треньорския пост. За по-голям процент от головете, които получихме сме си виновни ние. За мен като треньор загубите не са никак приятни, но съм спокоен, защото съм убеден, че скоро ще излезем от тази криза."

"Още с влизането си в съблекалнята, казах на футболистите, че е много е важно да вървим напред с манталитет на победители. Все още не сме намерили рецептата затова, но очаквам да го покажем със старта на шампионата."

"Впечатлен съм от работата на Валери Георгиев, който успя да даде максимума от себе си на няколко позиции, на които го поставих. Знаем, че Венков е много опитен футболист, който ще ни е от полза. Доволен съм от представянето в мачовете и на Ангел Йошев, който ще засили конкуренцията на своя пост. Наблюдавах Еспиноза на видео в интернет и видях, че е един качествен футболист. Ще споделя впечатленията си до момента, в който не се убедя във възможностите му на терена."

"Още с идването за първия ни лагер се появиха спекулации, затова че няма да разчитам на юноши. Виждате, че това не е вярно. Моето разбиране на футбола ме задължава да наблегна на работата си с тях. Вижда се, че на този етап има много недостатъци в играта им, но това е болест, от която страдат повечето клубове в работата си с младите футболисти. Най-вече с липсата на условия и нормални терени, които спират развитието им. Лично аз се надявам в най-скоро време в мъжкия отбор да се наложи точно такъв собствен юноша."

"Срещата ми с Веселин Марчев и Христиан Попов бе приятна, макар че те вече са футболисти на Черно море. И двамата са прекрасни футболисти и характери. Желая им успешна кариера и им пожелавам да се завърнат в нашия отбор и да продължат да разчитат на двамата за националния отбор на България."

"Идеалната група за мен са 20 полеви футболисти и трима вратари. Нормално е в този списък да попаднат и наши футболисти от школата, които да получат шанс да се развиват."

"Условията на "Пири" са отлични, разполагаме с два терена, фитнес и най-важното - тишина и спокойствие за работа."

Източник: lportala.net

Още по темата: общо новини по темата: 166
09.10.2011
11.09.2011
06.09.2011
06.09.2011
30.08.2011
26.08.2011
предишна страница [ 1/28 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Ами като е горещо в Гърция,защо отказахте контрола с Лацио?И сега Лацио се чудят с кой да играят.Недейте да правите цигански работи.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Синът на Кривия отново тренира с мъжете на Локо, отлична новина за Евандро
Фенклубът на Локо към Хоркаш: Ела на стадиона, за да получиш изпращането, което заслужаваш!
Зума разказа за оферта от 3 млн. долара от Юве и за гол от 40 метра срещу вратар №1 в света
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: