ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Крачунов с първа тренировка за ЦСКА
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:39 / 16.08.2011Коментари (51)6417
© Plovdiv24.bg
Централният защитник Пламен Крачунов тренира днес с ЦСКА и ще замине утре с отбора за Румъния. До края на деня Крачунов официално ще подпише договор с клуба и ще бъде на разположение на Милен Радуканов за гостуването в Клуж. Крачунов попада в групата на ЦСКА, но не е сигурно дали ще играе. Роденият през 1989 г. футболист на практика направи най-изненадващия трансфер това лято, като в рамките на няколко часа разбра, че ще трябва да премине в ЦСКА. Крачунов бе титуляр в двата първи мача на Локомотив Пловдив този сезон срещу Лудогорец и Локомотив София.

Пламен Крачунов юноша на Марица, като прави дебют в А група миналия сезон с екипа на Локомотив Пловдив. Това се случва на 22 август срещу Литекс, като мачът завършва 2:2.

За Локомотив Пловдив Крачунов има изиграни 15 мача с един гол срещу Пирин Благоевград в турнира за Купата на България, но след този двубой "черно-белите" отпаднаха.

Привличането на Пламен Крачунов на пожар дойде след контузията на Апостол Попов. Централният бранител на ЦСКА има проблеми с предната кръстна връзка, като по-късно днес ще стане ясно окончателното му състояние.

Източник: gong.bg

Още по темата: общо новини по темата: 166
09.10.2011
11.09.2011
06.09.2011
06.09.2011
30.08.2011
26.08.2011
предишна страница [ 1/28 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
много от рано сами се нафатахте за гушите бе колеги от лайнута,само 2 кръга минаха и взехте да смърдите,съмнявате се един в друг кой от кой бил,щото на по-разумните от вас им викате папагали,смеете се на нас и то незнайно защо,при положение че ние си изпълняваме нашите заръки тихо и спокойно,а ваште шефчета Зулума и Узуна постоянно избухват с някви грандомански обещания,от които нямат едно спазено!Няма нищо,за всичко са виновни жълтите!!!
+7
 
 
Много успехи на Пламен!И попътен вятър!Той е талантлив и го заслужава!
+1
 
 
Като им продадохме Дембеле на говядата не ги ли разбихме с игра на Гейарена веднага след това !!!! Крачуна е един от многото локо играчи. Завинаги ще бъде черно-бял ! Да продават и Сержиньо с Лукич! Много им здраве! Имаме здрав отбор ! Оставете плакането на жълтите катунари !
0
 
 
Днешните новини говорят много за амбициите на това ръководство - Крачунов в ЦСКА, Пльоко наблудаван...."язък за барута" Иначе прекрасна новина за юношата на Марица. Да се надяваме че ЦСКА ще бъде само стъпка в развитието му и както много Пловдивски футболисти ще използва ЦСКА като трамплин, за да стане звезда в Европейския футбол и да носи радости и победи за България. Успех Пламене!
+4
 
 
Странно , че така го продаде набързо .. Нали Бранко нямаше да праща футболисти в София докато е в Локомотив Пд .. Жалко .. Успех все пак на Пламен ! Млад е и дано скоро облече националната фланелка на България !
-1
 
 
Имаме 4 силни централни защитника. Най-добрия в България на този пост - Юнес Бенжелюн, един от най-стабилните - Мартн Кавдански, опитният аржентинец Компагучи, както и Вальо Гергиев. При толкова централни защитници, тази сделка е напълно в реда на нещата. Искам да призова феновете на Локомотив да запазят спокойствие и да не се влияят от коментарите на жълтите които се чудят как да ни разеденят. Само Локо!
-2
 
 
този "NOKIA" мисир е загадката на ветеринарната медицина! Папагал, започни да коментираш само жълтите Пепси дербита на Дюнер арена. Марш от тук, ДПС кавал...как му се връзват не е истина.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Локомотив взе дербито с Ботев! "Канарчетата" с червен картон, Пепи Андреев с два гола
Томаш и Керкез отсвириха дербито Локо - Ботев в Трета лига
Кадри от дрон: Вижте как върви изграждането на козирката на Трибуна Спортклуб
Фенклубът на Локо преди дербито с Ботев: Нека подкрепим момчетата! Пловдив е черно-бял!
Локо се включи в благотворителна кампания! Урни и турнир на "Лаута" в помощ на млад пловдивчанин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: