ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Канатларовски не остана очарован от програмата на тима
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:45 / 02.07.2011Коментари (10)2745
© Plovdiv24.bg
Треньорът на Локомотив Пловдив Драган Канатларовски не остана особено очарован от програмата на тима му на старта в А група. В първите шест кръга тимът му гостува на Лудогорец, Черноморец, ЦСКА и Калиакра, а приема Локомотив София и Калиакра.

"Доста тежко ще ни бъде. Четири пъти ще играем далеч от дома в първите шест мача. При това ще срещнем тимове с големи амбиции, а ние изграждаме нов състав. Но, както се казва - в мъката се познават юнаците. Предстои ни много работа. Тепърва трябва да обиграем състава, да придобием манталитет на победители. После в официалните мачове ще трябва да се покажем като мъже. Друга алтернатива пред нас няма. Просто сме длъжни да реализираме този сезон това, което изпуснахме през миналата година", заяви Канатларовски.

Специалистът допълни, че селекцията в отбора все още не е приключила.

"Надявам се да вземем качествен ляв бек, както и да подсилим халфовата линия с още един футболист. Ръководството е запознато с желанието ми и в момента се опитва да ми осигури такива футболисти. Имам уверението, че ще го стори", завърши Канатларовски.

Източник: в. "Тема Спорт"

Още по темата: общо новини по темата: 166
09.10.2011
11.09.2011
06.09.2011
06.09.2011
30.08.2011
26.08.2011
предишна страница [ 1/28 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Тъпи буфери, вие нормални ли сте? Кой ще биете, кой ви е*ава в калабълъка? Дано тази година да не изпаднете, зашото догодина да има дерби, в кото ние да ви изпратим там където ви е мястото
+2
 
 
Мощно всички да подкрепим черно белия отбор кадето и да играем с тези кои са тея та да се плашим от тях ние сме Локо Пловдив ще ги бием с разлика !
+3
 
 
Ако отбора играе силно ще дойдат и победите, в първите мачове ще си покаже дали ще гоним високи цели този сезон.
+6
 
 
Драги който го е страх от мечки да не ходи в гората пич.Аз лично не виждам какво толкова и е на програмата или си мислиш ,че без да играем оборите сами ще се бият :) .На мен лично ми звучи като лека застраховка ;)
+3
 
 
Така е, Драган програмата е много тежка за Локомотив - първия кръг гостуване и то на Лудогорец, които хвърлиха милиони за селекция и имат амбиции дори за Зона Европа.Втория кръг пък ни идва Локо СФ, които вече ще имат една загуба в актива си и втора такава ще им дойде в повече...и този мач ще е на кръв.Третия кръг пак гостуване в Бургас на Черноморец, които пък имат нов треньор Херо и футболистите им ще искат да се докажат пред него и пред своя публика.Единствено 4-тия кръг ще вземем глътка въздух срещу Калиакра удома, за да се изправим следващия кръг срещу ЦСКА в софия.Баси отвратителната програма, майна...тва е кошмар ве, толкова тежки мачове един след друг...отврат
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легендарен отбор от Бундеслигата следи играч на Локо! От "Лаута" искат 3 млн. евро
Наш национал: Локо (Пд) играе най-стойностния футбол в България
Изборът е направен! В Локо решиха къде ще проведат лятната подготовка
Фенклубът на Локо с емоционални кадри на фона на "Радост и тъга"
17-годишен талант тренира с представителния отбор на Локомотив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: