ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (27)
Атанас Узунов: Николич си е треньор на Локомотив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:05 / 10.06.2011Коментари (22)6719
© Plovdiv24.bg
Репортер на Plovdiv24.bg се свърза с административния директор на Локомотив Атанас Узунов да провери дали са верни слуховите, че старши-треньора на "черно-белите" Саша Николич е напуснал клуба. И дали клуба преговаря с бившият наставник на ЦСКА Миодраг Йешич.

"Незнам какви за тези слухове, Николич си е треньор на Локомотив", отсече Узунов.

Администраторът отрече, че ръководството преговаря с Миодраг Йешич.

Още по темата: общо новини по темата: 166
09.10.2011
11.09.2011
06.09.2011
06.09.2011
30.08.2011
26.08.2011
предишна страница [ 1/28 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-4
 
 
Хиляди пъти казвам ,че папагали нямат работа тук но те трътките пак си завират човките.А кой ще е треньор на Локо пд ще реши Коко Динев-в крайна сметка той плаща сметката.Сега е важно да мине подготовката добре и на есен с нови сили напред към ШЛ.Много важно е и да се завърши стадион Локомотив.
-3
 
 
Коко си знае работата! И селекция ще направи, и треньор ще намери! Спете спокойно деца - комунизмът и АФД-то си отидоха!
0
 
 
Коко си знае работата! И селекция ще направи, и треньор ще намери! Спете спокойно деца - комунизмът и АФД-то си отидоха!
-4
 
 
Със Саша Николич , Локомотив Пловдив няма да стигне до Евротурнирите , макар , че бяхме ощетени от БФС които дадоха лиценз на Локо Сф , който не отговаряше на критериите за Европа. Йешич има голям опит във ЦСКА , играл е мачове с тях в Европа и със сигурност ще е от полза във отбора. Някои отбори като Локомотив Сф , които не заслужават да играят в Европа , на мястото на други които си заслужиха мястото там - Локо Пловдив , а Анонимни отборчета като Лудогорец Разград , ще се превърнат във грандове и водещи отбори в Българското първенство ....
+14
 
 
Коко леко почва да дразни.Съжалявам за това което казвам и знам,че това няма хич да се хареса на заслепените по величието на биг боса господин Коко Динев фенове но това което последно време се случва на Лаута прилича на нещо вече случило се на един друг клуб ръководен от същият сбъдваш мечти господин.Да се надяваме,че Коко Динев е наясно,че това не е Вихрен Сандански,а Локомотив Пловдив клуб с традиции и шампион на България и че този клуб за разлика от Сандански има верни фенове и мощна подкрепа тези фенове както могат да дадат кредит на доверие но могат и да го отнемат.Локомотив е преживял какво ли не и е оцелял като клуб ще го направи и сега с Коко или без Коко нека хората с професии легенда и директори се вземат в ръце и отидат на разговор с боса защото времето си минава,а Локомотив не прави нищо за да се пдсили за новото първенство,а уж щели да се гонят високи цели май всичко е прах в очите на верните черно-бели фенове надявам се да не е така но последните действия или по точно бездействия на клубното ръководство ме карат да не бъда оптимист относно нещо голямо което може да сътвори Локомотив през новото първенство.Жалко,жалко,че след Жоро Илиев Локомотив не може да зарадва на силен президент.
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
на 10.06.2011 г.
+2
 
 
Новия треньор е Вълчо от Столипиново
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
След 1:8 от Септември, юношите на Ботев паднаха и от Славия
Легендарен отбор от Бундеслигата следи играч на Локо! От "Лаута" искат 3 млн. евро
Пловдивски тенисист игра срещу бивш №24 в света на четвъртфинал в Испания
Наш национал: Локо (Пд) играе най-стойностния футбол в България
Платек изненада, договорът на Керкез не е сигурен! Решението ще бъде взето следващия месец
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: