ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Коко Динев: Не бива да се заблуждаваме, а да работим усилено
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:38 / 11.07.2011Коментари (67)9135
© Plovdiv24.bg
Ден след поредната загуба в контролите на Локомотив, водещите фактори на Лаута приеха факта без притеснение. Собственикът Константин Динев сподели, че разликата между българския и кипърския футбол е много голяма и всички клубове в България трябва да предприемат мерки, за да вдигнат качеството му.

"Не бива да се заблуждаваме, а да работим усилено. Трябва да се инвестира и разчита повече на младите футболисти и юношите в клубните школи", сподели Динев днес.

Старши-треньорът Драган Канатларовски пък призна, че е очаквал слаби резултати от футболистите си и неслучайно призова за търпение още с встъпването си на работа на Лаута в началото на подготовката.

"Срещнахме много трудни съперници още в началото. Във Волос и тук, в Кипър, премерихме сили с вече изградени отбори, които са максимално подготвени и само след няколко дни ще започнат мачове от евро-турнирите. В Гърция изиграхме много добър мач, въпреки че пътувахме дълго с автобус. В Ларнака се сблъскахме с голяма разлика в температурата, в сравнение с тази, на която тренирахме в Банско. Тук влажността на въздуха също е голяма. Да не говорим, че Анортозис разполага с бюджет, колкото цялата ни "А" група."

"Досега работихме усилено всеки ден, имах нужда от време и да се запозная с обстановката и със самите футболисти. Убеден съм, че тепърва ще показваме много повече на терена, както игрово, така и добри резултати и победи", сподели още македонският специалист.

От клубното ръководство уточниха още, че още утре ще бъдат предложени договори на четирима от футболистите, които тренират с отбора, без да са официално обвързани с "черно-белите". Става въпрос за Джереми Родригес, Габор Ерош, Ангел Йошев и Атанас Рибарски. На последните двама ще бъдат предложени едно-годишни контракти.

Днешният ден е посветен изцяло на почивката, морският плаж, басейна на хотел "Съни Хол", както и пазаруване. Следобед българската група ще напусне Кипър с редовен полет за София. Вечерта всички ще прекарат в компанията на семействата си, а утре следобед клубният автобус ще отпътува за Банско. От сряда до неделя "смърфовете" ще премерят сили с Черно море, Славия и Банско.

Източник: lportala.net
Още по темата: общо новини по темата: 166
09.10.2011
11.09.2011
06.09.2011
06.09.2011
30.08.2011
26.08.2011
предишна страница [ 1/28 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 12.07.2011 г.
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+6
 
 
Жълти комплексирани цигани-какво търсите в темите на великия Локомотив Пловдив??? Аааа правите си реклама на умрялто отборче!
+4
 
 
1912 селски комплексари висят по моловете на интернет аванта и цапат ли цапат във форумите на А група ! Хм, дали ДПС са им спрели авантата? Без аванта пепси и кИфтета не са свикнали! Или просто феновете на СОПОТСИЯ Ботев забравят, че нито брокерите нито комунистите им стигнаха, за да се мерат с отбора на Пловдив ?! Статистиката ги изяжда от мъка !
-3
 
 
Не обичам да се намесвам ако няма нещо позитивно,но комплексарите ме предизвикват.Кажете ми нещо което този ваш идол е обещал и е изпълнил.Сбъдва мечти,разчита на ДЮШ.Не смятатте ли че сте фенове на Локомотив, а не на този популист.Не се ли сещате каква е историята на ва,шта мама БКП ,Вихрен Сандански,Велбъжд Кюстендил.
на 12.07.2011 г.
-5
 
 
Последен сезон с Коко ченгето в А група и след това 20-30 години престой в Б и В група
на 12.07.2011 г.
+3
 
 
Жълтите турци пак са се превъзбудили :) Ботев умря 2010 - закарайте си селските лакърдии на село24.ком комплексари :)
+1
 
 
Коко му е много ясна!А жълтите папуняци да си гледат там лагера в Калековец и да не си навират човките където не им е работата!
-3
 
 
Коко голям си бе брат!Поздрави от Ботев!
+5
 
 
Коко е царя на трансферите. Сега ако успее да сурне и Лукич на Арсенал ще остане без конкуренция.Лукич има 33 минути игра във ВЕЛИКИЯ ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ и грандовете в Англия се бият за него.Но при нас е твърда резерва. Мощно напред, ЧЕРНО-БЕЛИ ВЕЛИКАНИ!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Фенклубът на Локо с емоционални кадри на фона на "Радост и тъга"
17-годишен талант тренира с представителния отбор на Локомотив
Фенове на Локо организират благотворителен футболен турнир
Томаш с много важно изказване относно бъдещата селекция на Локо
Огромно признание в Китай за бивша звезда на Локо
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: